Jest jeden wielki plus naszej druzyny w tych rozgrywkach. Jak do tej pory ( po 7 kolejkach) w każdym meczu strzelamy chociaż jedną bramkę. Takim osiągnięciem moga pochwalic się jeszcze tylko dwie druzyny ( choć one rozegrały do tej pory tylko po 6 spotkań i jeszcze siódma kolejka przed nimi) Legia i Bełchatów. Nawet eksportowa druzyna Romów zaliczyła dwa mecze bez strzelonej bramki:-)
-
-
CRACOVIA - ŁKS 1 : 1
Możemy mieć na koniec piękny bilans bramkowy jak na spadkową drużynę, możemy nawet przejść do historii ;)
takiego stosunku jak w 1936 34-34 raczej nie osiągniemy...i chyba żaden spadkowicz.
O działo...
A teraz to i tak do poniedziałku.
A poza tym, to mnie jest jakoś szkoda, że tak się to potoczyło z ŁKS-em. Ktoś coś krzyknie, potem kilku z drugiej strony odkrzyknie, następnie z pierwszej strony znowu, tym razem w większej grupie i tak leci....
Gdyby niektórzy może darowali sobie teksty o Resovii. No ale trudno. Z jednym muszę się zgodzić - obrażać Arki na naszym stadionie, nie wolno nikomu.
http://i9.tinypic.com/4bzqq6v.jpg
:D
hahahahahahahah to są jaja hahahahah :D:D:D
tak w sumie nie wiem o czym pisać:
czy o piłce nożnej
czy o kibicowskiech klimatach
podsumowanie, bez wzgledu na wybór byłoby jedno... smutno jest:(
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> >
>
No cóż, na portalach też ludzie i wypić czasami muszą.
Co tu dużo gadać Arka Gdynia i Cracovia Kraków to coś wiecej niż kibicowska przyjazn, zawsze bedziemy z Wami,na przekór kurwom wszelkiej maści, dziekujemy!!!!
No coz jak sie bierze zgody ze soba to trzeba brac za nie odpowiedzialnosc - czego jak czego ale tej ladacznicy z Rzeszowa wyjatkowo nie lubie (nie lubimy)
Obrazanie Arki na naszym stadionie to tak jakby ktos chcial z gosci GTSowi spiewac
rzynajmniej sytuacja jest jasna - a szkoda, bo w II lidze w Lodzi bylo przyjemnie chociaz juz wtedy mozna bylo czuc pewna rezerwe w podejsciu miedzy kibicami
Z innej beki - ciekaw jestem ja to sie stalo, ze policja wpuscila do Krakowa autobus dupovii z Rzeszowa - wszyscy nagle sie przemeldowali do Lodzi?
Albo moze komus zalezalo, zeby na Cracovii dymy byly? Jak tam Panie Kordynatorze Do Spraw Bezpieczenstwa Na Stadioniach w Krakowie? Jeszcze sie nie wdrozyl Pan w klimaty kibicowskie - czy zlecenie z gory bylo zeby nie blokowac zadym?
To samo dotyczy interwecji - wejscie policji na sektor buforowy jestem w stanie zrozumiec - ale wejscie w sektor C i przeganianie kibicow, ktorzy posiadali miejsca na tym sektorze i zgodnie z zapisami na biletach mieli prawo zajac dowolne miejsce na tym sektorze jest dla mnie prowokacja! Szacunek dla Pasiakow z C, ze nie dali sie sprowokowac - bo widac, ze paru bialych rece az swiezbialy zeby wbic sie dalej.
Teraz czekamy na decyzje Ekstraklasa SA - na szczescie mamy pare precedensow z koncowki zeszlego sezonu i paru meczow z tego. Pytanie czy dla nas zostanie zastosowana podobna - ulgowa taryfa - czy nagle wladze spolki przypomna sobie, ze przepisy maja jednak ostrzejsze niz ich ostatnie decyzje.
Generalnie - dla dobra polskiej pilki i samej Ekstraklasy - lepiej byloby nie zamykac stadionu przed Arka - bo wtedy nawet ja, spokojny i stateczny piknik - nie recze za swoje slowa i czyny.
Jak Resovia zamowiła bilety w Łodzi to chyba normalne ze ich wpuścili, to tak jakby u nas jakas nasza zgoda z nami pojechała i wcześniej zapisała sie na liście w klubie.
Z tego co słyszałem to klub przeznaczył dla nich 300 biletów. W klatce tak na bidę było dwa razy tyle. Zapłacili, czy wjechali z brama na pełnej.... ?
weszli z bramą podczas meczu ...
Na Zawsze Tylko ARKA Gdynia!!!
gdzieś czytałem (jak znajde to wrzuce),że niektóre ełkaesiaki które nie mieli biletów kupowali je w kasach (na sektory Cracovii :|) i dopiero zostali wpuszczenii do klatki :|
ogólnie mecz słaby - zwłaszcza druga połowa wyglądała na coś w stylu: ee chłopaki z Łodzi nie mają takiej murawy u siebie to niech se pobiegają, a my sobie pochodzimy - remisik nam wystarczy...
Jakby 300 osob kupowało w kasach, to by nie weszli do 22.00
"Resovia zamówila bilety w Łodzi" - buhehehehehehahhehaehe
Wjechali z bramą i tyle. Chcieli nas sprowokować i udalo im sie.
Piłkarsko mecz słaby - bardzie podobał mi się ten w którym było 2:2 :)
Kibocowsko ...... rozpacz.
Czytanie składu i czekanie aż garstka kibiców zdeprymowana liczebnością dokończy
nazwisko wyczytywanego kopacza nie wymaga komentarza.
Prowadzący zachęca tłum wrzeszcząc "gola" w sytuacji kiedy rzut rożny wybija ŁKł - to tragiczne."Wódz" miał jeszcze kilka innych "kwiatków", ale je przemilczę ponieważ mimo wszystko żal mi gościa - może powinien dać sobie spokój.
Zamieszanie z ŁKS nie było potrzebne i chyba więcej winy po naszej stronie - przynajmniej tak to wyglądało z miejsca w którym siedziałem.Szkoda, wielka szkoda bo ja lubię ŁKS, a sama ekipa była liczna i fajnie się prezentowała - chwilami nawet zabawnie zwłaszcza ta flaga z "pokemonami".
łozesz kur*** przeraziłem się...doprawdy:)))
AA pewnie też...
Swistak-podejscie olewka i nie moze byc inaczej
Juz za miesiac pijemy wiec szykujcie watroby
juz tak nie rozpaczajcie po tym ŁKSie.
[quote]Kibocowsko ...... rozpacz[/quote]
no rozpacz jak kurde 6500 stadion sie nie może zapełnić..
idę spać
PS Pozdro dla Veterans z..:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)