😟 niepotrzebnie skusiłem się na oglądanie, zawsze kiedy oglądam to przegrywa, raz był wyjątek w finale Wimbledonu.
-
-
Tenis - wątek zbiorczy
Ja byłem z dziećmi na Cracovii. Teraz widzę że chyba tylko w 1 secie walczyła. Potem gładziutko.
Liczyłem na nieco więcej od Królowej Paryża. No nic, obniżam mocno już oczekiwania.
[quote]#post1728436 😟 niepotrzebnie skusiłem się na oglądanie, zawsze kiedy oglądam to przegrywa, raz był wyjątek w finale Wimbledonu.[/quote]
Mam tak samo. Ja nawet Wimbledonu nie oglądałem. Czas pomyśleć o Australii, kolejny triumf w Paryżu nie ma wielkiego znaczenia. Tylko Australia da przepustkę do wyższej półki legend tenisa.
Ok to Australii nie oglądam ani jednego meczu 😉
Oshhe załatwiło nicleg dla Maji i jej mamy.
https://www.sport.pl/tenis/7,64987,32825614,sponsor-igi-swiatek-wsparl-maje-chwalinska-wspanialy-gest-polskiej.html
Nie ma Igi, jest Maja. Wyspała się w fajnym hoteli i kolejna runda.
Następna na rozkładzie Kalinskaya, w środę o 11.
Dajesz Maja.
Niezłe jaja, jeśli dobrze pamiętam to w 1/4 , zarówno u pań jak i panów, po 2 osoby z top10.
Nie wiem jakie są statystyki z ostatniej dekady, ale mnie to uderzyło.
Wczoraj siedzialem do po 1ej w nocy oglądając Tiafoe vs Arnaldi, kosmiczny mecz.
Nie wiem czy jestem w stanie oglądać Maję, widziałem jeden jej mecz, mam straszne nerwy oglądając naszych w tenisie hehe
- Edytowany
Tutaj staty z rozstawionych i ile w 1/4 przez ostatnie 10 lat.
Rąbnąłem się jak widać, hm, albo AI, nie chce mi się sprawdzać ;)
2017: Men 7 / Women 3
2018: Men 5 / Women 3
2019: Men 7 / Women 3
2020: Men 4 / Women 3
2021: Men 7 / Women 1
2022: Men 6 / Women 1
2023: Men 5 / Women 4
2024: Men 7 / Women 6
2025: Men 5 / Women 6
2026: Men 3 / Women 3
No i pyk, brawo Maja!! 😍 😍
- Edytowany
Biedny Robert... żal mi go... ale poważnie - z Katalonii wyp...rosili, mundiala ni ma, a do tego jeszcze następna gówniara z paletkom... Jakaś multikumulacja pecha!!! 😂
Właśnie przeczytałem, że Sabalenka odpadła w ćwierćfinale.
Maja wysyliaj się i ciesz się tenisem w Paryżu jak najdłużej.
Dziwne że Sabalenka numer jeden w kobiecym tenisie przegrywa w ćwierćfinale Wielkiego Szlema w trzecim secie do zera 😬
Ewidentnie głowa nie dojeżdża.
Maja dziś o 16:30 gra o finał.
Ma.ktos.link do transmisji jakiś
O wow!!!!
Świetny mecz, świetny turniej, brawo Maja !!!
- Edytowany
Polka w finale Roland Garros. 2-0 po cieżkim meczu.
Brawo Maja.
Cudowna Maja 👏💪
Wytrzymałem nerwowo transmisję 🤭
Piękna sprawa. Zrobiła mi Maja dzień.
Czekając na sobotę.
Choć radość juz jest ogromna.
Życzę ci dziewczyno usłuszeć to co słyszała Iga, Robert Kubica, Adam Małysz, Kamil, Robert Korzeniowski, Irena Szewińska, oraz wielu Polskich sportowców.
Dajesz Maja. Trzymamy kciuki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)