jak myslicie jaki obstawiacie wynik meczy z aluminium
-
-
jaki wynik z aluminium
wymęczone 3-1
bramki:
0-1 Skrzyński (samobójcza) 6 min,
1-1 Baran 74 min,
2-1 Bania w 86 min,
3-1 Szczoczarz 90 + 2 min
0-0.
Vasago ...
czy podpadł Ci Skrzynia ?
To będzie trudny meczyk ale licze na wygraną może 2-0
w lidze typerów na forum Aluminium - ok.80% typów jest za Cracovią: 2:0 i 3:0
Nie podpadł mi absolutnie, nie było powodu zwłaszcza, ze ostatnio spisuje sie znakomicie. Tą samobójczą bramkę wpisałem dla jaj. Wybrałem Skrzynię w zasadzie losowo bo samobójcze bramki strzelają zazwyczaj obrońcy. Mam nadzieję, że Skrzynia jeżeli zaglada tutaj nie będzie urażony.
Ciężkie warunki, Aluminium będzie się bronić, jeśli szybko nie strzelimy bramki, będzie wymęczone 1:0. Trudno przewidzieć mając w pamięci osłabienia i męczarnie z Bełchatowem...
2-0, obie bramki w II połowie
Wygramy...chłopaki będą cisnąć po meczu w Szczecinie.....
Wygramy wygramy choćby nawet jedna bramka....
4:0
Shrek: Aluminium to nie Bełchatów!!!
... ale ciężko będzie
... 3:1 (1:0)
2:1 po ciezkim meczu (podparte remisikiem 1:1)
Zwycięstwo Pasów, ale mecz ciężki, może 1:0 lub 2:1.
Jeżeli strzelimy jednak szybko bramkę to może być nawet 3:0 lub 4:1.
2:0 dla naszych :-)
mnie jest wszystko jedno, niech Aluminium sobie coś wybierze:
5:1, 4:0, 9:3, 7:2
a tak na poważnie to wiem jedno: jak naszym uda się szybko coś strzelić, to tamci pójdą do przodu, a wtedy Bania, Makuch i spóła ich wypunktują i na 1:0 się nie skończy
jak sie nie uda, to z minuty na minutę będzie coraz bardzie nerwowo i naprawdę wszystkooo jest możliwe
mam nadzieję, że wariant 1 się sprawdzi...
Byłoby dobrze gdyby był remis 1-1 lub 0-0, byłoby świetnie gdyby było skromniutkie zwycięstwo 0-1 (dla Konina), choć sam postawiłem z rosądku na 2-0 dla Pasów ale może, może ... . Tak czy owak życzę Cracovii awansu do ekstraklasy. Indi - Konin.
Indi znasz może Jakuba D. z Konina (rocznik 77)?, obecnie Poznań
Aluminium to nie Bełchatów, ale bramkarza mają... lepszego niz Bełchatów. Cale szczęście, że gra jak Paluch - obroni 10 arcytrudnych strzałów i wpuści jedną szmatę (np. z Arką czy ŁKS-em tuz przed końcem). A wpisałem się, bo może teraz naczelny zamykacz Forum coś zauważy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)