1.tabisza wel tobiasza -jego miejsce jest na reymonta
2.Banii -temu panu już dziekujemy!!!
3.Szczoczarza
4.żadnego ścierwa z rodowodem psim
-
-
Kogo nie chciałbyś widzieć w Cracovii
apropos świerszczyka:
[i]
"Świerczewskiemu 30 czerwca wygasa kontrakt z WKP Lech, a my nie jesteśmy zainteresowani przedłużeniem umowy z tym zawodnikiem. Szukamy walecznych piłkarzy, a Świerczewski często pokazywał waleczność z innej strony" - wyjaśnił Andrzej Kadziński, prezes KKS Lech
[/i]
niah niah
DP: [i]"Wiadomo, że kilku graczom kończą się w czerwcu kontrakty z Cracovią. Dotyczy to Piotra Bani, Sławomira Olszewskiego, Krzysztofa Przytuły, Tomasza Wacka, Michała Świstaka, Tomasza Rzucidły."[/i]
moim zdaniem:
Olszewski - przedłużyć, ale na takich samych warunkach. (z nim zaczęto rozmowy)
Bania - out, albo za dopłatą może zostać.
Przytuła - niech idzie do papy w Gdyni
Wacek - z dużą przykrością musze stwierdzić, że Kmita Zabierzów czeka...
Świstak - nie wiadomo, ale do kontuzji grał nieźle. przedłużyć na rok, na tych samych warunkach - ewentualnie opcja przedłużenia na kolejne 2 lata.
Rzucidło - kontrakt na 3 lata, z podwyżką.
.
a ja bym z miłą chęcią pożegnał M.Karwana.......drewno że głowa boli.
Ja osobiście nie chciałbym widzieć u nas ZADNEGO zawodnika który skończy w przerwie letniej służbe w ORMO Kraków (!!) Szczególnie emerytów z bólem głowy leczonym etopiryną :D
Chciałbym tez mieć mozliwość nie podziwiania więcej artystycznych wyczynów pseudosnajpera Bani i to pomimo tych wszystkich rykoszetów po których szczesliwie trafiał do bramki rywali... :P
Podziękował bym także wiecznemu telentowi i ciągle perespektywicznemu graczowi o rdzenni słowiańskim nazwisku Szczoczarz :D oraz koleśiowi który oddawna zawija w złotka i udaje obrońce czyli Świstakowi - kojejnej perełce Stawowego.
RESZTA MOZE ZOSTAĆ plub 3-4 WZMOCNIENIA i walczymy o majstra! a co tam :)
-bracia brożkowie - jak ich widze to mi niedobrze,
-majdan - jw
-świerczewski - dużo gada,mało gra
Ten temat naprawde wypadaloby wyrzucic, bo bzdury tu wypisywane wolaja o pomste do nieba.
dokladnie Aleks
temat kompletna żenada
Bani, Szczoczarza, Moskały
Maczugowskiej Marii
-Tabisza
-Mikulskiego
-Bani
-Świerczewskiego
-Włodarczyka
-Kryszałowicza i kogokolwiek z GTSu
i oczywiście wielu, wielu innych...
15 dni później
1. TABISZA
2. Jakuba Tabisza
3 . Rabina TABISZA !!
4. ZADNEGO GOWNA WISLACKEIGO !!
1.tabisza vel tobiasza
2.Żadnego psa wislackiego (na myśl że mółby do nas dojść Zawadzki chce mi sie cisnąć czymś w tobiasza).Chyba nie ma bardziej rasowego czworonoga jak ,,zawada''.Cała rodzina na wskoś wiślacka.
3.Judasza srytuły -nie mogę na niego patrzeć.Za 1 zł sprzedał by każdego.
4.Banii -temu panu juz dziękujemy i nie chce widzieć jak znów raz za razem na swoich nogach się potyka
5.świerczewskiego i żadnych emerytów typu hajto(chyba że do rezerw to tak)
Malkontentów!
tABISZA
uchylam się od odpowiedzi :)
Nie chce widziec w Cracovii
tych którzy nie szanują Piotrka Bani.
Szanuję Piotrka Banię ale też nie chcę już go widzieć jesienią na boisku przy Kałuży.
Nie cierpię natomiast Świerczewskiego od lat, jeszcze przed pobytem u nas.
Tych co to wychodza w 80 minucie meczu... i uzywaja niewybrednych słow okreslajac nasza druzyne....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)