Ze Szczoczarza juz nie będzie klasowego piłkarza, co najwyzej ligowy wyrobnik jesli wogóle zaistnieje jeszcze w I lidze...
Gosc poprostu zbyt wiele poswięcał czasu u fryzjera i kosmetyczki, zeby błyszczeć na dyskotekowym parkiecie zamiast na zielonej murawie...
Dziwie sie tylko ze jeszcze nie zglosił sie po niego papa Stawowy - odkrywca i wielbiciel wielkiego talentu Szczoty, który swego czasu tak ponoc błyszczał ze oślepił sir Stawa kiedy na testy do nas przyszedł ponoć wiekowozaawansowany Rocki i mu podziekowano - bo mieliśmy juz wtedy niezwykle utalentowanego Łukaszka...
-
-
Nowe wzmocnienia
Swięte Słowa !!!
Nie ma się co oszukiwać nikogo specjalnego nie ściagneliśmy..:/
A ja mam nadzieję że trener z wąsem weźmie szczotę do Gdyni...przecież ten chłopak że zacytuję wąsatego ma "kolorową przyszlość pzred sobą"...
czyżby kolorowe żele wymyślono?
Nowe rodzaje bransoletek z silikonu :)
moze sie przejęzyczył i miało być "tęczową" ;)
na ten temat się nie wypowiadam. Są tu lepsi spece w tęczowym temacie ;)
nie chcę bronić Szczoty.........ale ..........Przypomnijcie sobie np. mecz Pasy - Stal Rzeszów w barwach której grał wtedy Szczoczarz...I wtedy odpowiedzcie sobie na pytanie dlaczego Szczota do nas trafił.......
A niektórym proponuję się leczyć z pewnych nieukrywanych przez nich obsesji.....
Szczota grał dobrze w Stali ,i był dobrze zapowiadającym się zawodnikiem ale niestety po przyjściu do nas woda sodowa mu do głowy uderzyła , ot cała prawda o nim .
zamknijmy tremat "Łukasz Szczoczarz" z prostej przyczyny - zawodnik ten nie zasluguje by o nim tyle pisano.
Jego czas w Cracovii skonczył sie juz dosc dawno temu. Dla dobra klubu i samego zawodnika powinien zostac wypozyczony/sprzedany do klubu II/III ligowego - tylko tam moze jeszcze w jakis sposob zaistniec.
Dobra, a co panowie powiedzą po dzisiejszym sparingu? :>
Wygrali, strzelili 3 bramki. Skoro wygrywają i strzelają to nie będzie żadnych wzmocnień...[img]http://www.emotikony.friko.pl/emots/2/chytry.GIF[/img]
Niestety to może zafałszowac naszą tragiczną sytuację w napadzie. Choć może szczota zacznie grać, wymaga to oczywiście dużego optymizmu, ale nic chyba nie pozostanie innego.
Liczenie na szczotę to tak jak liczenie że przestanie uzywać żelu.....
No chyba, że wiadomo kto powie panu Jaworskiemu, że lepiej byłoby jakby pewnych klientów przestał obsługiwać ;)
Niedzielny "Dziennik Polski"
pisze ze Magiera rozwiazal kontrakt z Legią
i ma dołąćzyć na zgrupowanie Cracovii.
ja tylko nie rozumiem co wy chcecie od tego żelu ?? zastanówcie się trochę bo to jest śmieszne... żeby nie powiedzieć żenujące a te dowcpicy o kolorowym żelu są takie śmieszne że niech mnie kule biją ...
Santo
:) Tu nie chodzi że on używa żelu....Tylko o to że zamiast koncentrować sie na piłce on koncentruje sie na swoim wyglądzie...A ktoś taki w piłkę nigdy dobrze grać nie będzie....
Beckham przeczy Twojej teorii
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)