WIELKI CHUJ PANU W DUPE !!
wpuszczasz Piotrka na 30 minut i to w drugim już meczu na defensywnego pomocnik ?????????????????!!!!!!!!!!!!!
jeżeli nie pojedzie na mistrzostwa bo powiesz że sie nei sprawdził to chcwd
-
-
PANIE JANAS !!
popieram w stu procentach, nawet mniejsza z tym ze juz mamy temat o reprezie :D
Powołuje Gizę choc wiadomo, że ma swojego pupilka w kadrze. Pierdoła ma problemy z grą w Austrii, ale fuksiarz niesamowity, bo zeby wywrócic sie na piłce w taki sposób zeby ona wpadła jeszcze do bramki to potrafi tylko Mila:-):-)
przecież Mila musiał być promowany...
Widać Jans potrzebuje promowanego Milii. A jak sie nazywa promowany Mila ? Pro-Mila...
wkład Mili w reprezentację? 0,01 pro-Mila
odwołuje !!
Panie Janas I love u :D
przeżut :D
Yanass hiba oćip.
Nasz Piotruś SIe Sprawdzi....:D
mam nadzieje....
PAWEŁ JANAS Rlz:D
10 dni później
janas nie chciałbym być w twojej skórze jak nie wyjdziemy z grupy.
23 dni później
Geopijatyk-Fan Oderki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> janas nie chciałbym być w twojej skórze jak nie
> wyjdziemy z grupy.
>
> Tak! Jestem Hanysem i jestem z tego dumny!
zastanawiam sie czy nie jechać na okęcie
Panie Janas serdeczny chuj panu w dupe ! niech się pan ożeni z lewandowskim i innymi kalekami które grały
poco wziąłeś rasiaka ?? grał w kazdym meczu przed mistrzostwami pomimo krytyki dalej grał grał i grał ! pojechał na mistrzostwa i przesiedział je na ławce a grał kto ? żurawski ! patałach numer jeden reprezentacji polski
dodatkowo mamy super środek pomocy z szymkowiakiem idiotą na czele który po pierwszym meczu powinien się spakować i polecieć do turcji.
czemu nie grał giza ? niech mi Pan napisze smsa poco grał w pierwszym składzie w gierce przed meczem i nie zagral i poco był na konferencji prasowej jak nikt się nie dowiedział kim on jest
a nie grał pewnie dlatego że ... nie ma doświadczenia reprezentacyjnego ? wiec ja sie pytam KIEDY ma je zdobywac jak nei w takim meczu o czapke gruszek ?
oj przepraszam o jaką czapke gruszek przecież musi pan ratować swój tyłek ...
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
[i]
>
> czemu nie grał giza
(...)
> a nie grał pewnie dlatego że ... nie ma
> doświadczenia reprezentacyjnego ? wiec ja sie
> pytam KIEDY ma je zdobywac jak nei w takim meczu o
> czapke gruszek ?
>
> oj przepraszam o jaką czapke gruszek przecież musi
> pan ratować swój tyłek ...
>
[/i]
Jak na razie, dla tyłka Janasa bardziej groźne wydaje się właśnie niewystawienie Gizy... ;)
- bo:
[i]
> Panie Janas serdeczny @#$%& panu w d...e !
>
>
[/i]
serdeczny palec ma się rozumieć? :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)