A ja sie w zupelnosci zgadzam z rafem Zagłębie od 1 minuty non stop broniło sie 10 zawodnikami, przy takim przeciwniku naprawde ciezko cokolwiek zrobic mając taką siłe ognia jak my z Banią i Moskałą w składzie
-
-
CRACOVIA - ZAGŁĘBIE LUBIN 0 : 0
Wg mnie powinno się po tym meczu zrobić czystkę w klubie.
Ja już tych panów w pasiastych barwach nie chcę oglądać.
To tyle w temacie.
Łańcuszek szczęścia:
Postaw los u bukmachera!!! Jeśli Cracovia będzie grać w przyszłym sezonie z rywalem, który potrzebuje punktów do udziału w pucharach europejskich, postaw taki typ, ile punktów brakuje przeciwnikowi Pasów!!! Tę prawdę CAŁKOWICIE ZA DARMO zdradza Wielka Wróżka Dzikiego Wschodu Mieniącego Się Europejskim Krajem. Prześlij tę wiadomość dalej i podziel się ze znajomymi, a będziesz wkrótce bardzo bogaty!! Paweł D. zdradził tę tajemnicę szczęścia Piotrowi B. i obaj sa ustawieni przez całe wakacje. Arkadiusz B. podzielił się tą wiadomościa z Łukaszem S. i dzięki temu stać ich na wycieczkę na Malediwy. Mariusz N. (to ja) nie wierzył naiwnie w tę gorzką, życiową prawdę i ma małe g.ówno.
Jaki Wojtek był to był, ale chyba by takiego czegoś nie zrobił.
Nie wiem ile w tym winy Stefana , ale widać że to trener "starej daty",układy są mu nie obce. Nie wpuscił żadnego młodego bo ich pewnie nie wtajemniczył, mniej by było kasy po podzieleniu.Polonia wpusciła młodych i klepneła tym sposobem Arkę
Piłkarze zakpili z nas. Tym meczem podziekowali za to, że ich wspieraliśmy przez cały sezon.
Wstyd i hańba. Widać, że dla piłkarzy noszenie koszulek w biało-czerwone Pasy nic nie znaczy. Liczy się tylko kasa. A ja byłem takim frajerem, że wierzyłem w czystość Cracovii... Chodzimy na mecze, zdzieramy gardło, kupujemy bilety, po to żeby piłkarze pokazali nam jak głęboko nas mają.
Poza tym dziwię się tym, którzy po meczu poszli przybijać piłkarzą piątki. To znaczy, że dziękują za popisowe ustawienie meczu. Ja nie wytrzymałem i podszedłem do siatki i powiedziałem im co myślę o tym wszystkim. Najlepszym dowodem na to, że mają nas gdzieś, jest to, że na moje słowa: "Dla kogo gracie? Dla kibiców, czy dla Zagłębia?" właściwie tylko Bojar wstydliwie opuścił wzrok. Reszta nawet nie zareagowała, a Bania popatrzył się na mnie tak, jakbym mu rodzinę pozabijał. I to za to, że przez cały sezon zdzierałem gardło jak głupi, a jak przegrywali to dostawałem nerwicy...
A sytuacji z drugiej połowy nie będę komentował, bo to świadczy o wszystkim:
Kibic z sektora C: "Bania! Graj coś!"
Bania: "Spier..laj!"
Przez zdecydowaną większość II rundy nasi piłkarze nie grali nic.... Po ostatnich dobrych meczach odzyskali utracone zaufanie kibiców i w tej sytuacji po prostu nie wypadało odpuścić w ostatnim meczu.... No cóż stalo sie tak jak się stało i wszelki komentarz jest zbędny.... Chyba trzeba oczyścić drużynę z chwastów....
Ja widząc co się dzis działo poprostu nie mogłem w to uwierzyć. Zostaliśmy oszukani!!! To jest niedopomyślenia, mogli nam powedzieć nieprzychodźcie bo gramy na 0 - 0. Jeszcze nigdy sie tak niezawiodłem...
człowiek kupuje karnet
dwóch meczy nie widzi
trzecim jest mecz z Zagłębiem
ciekawe dlaczego Orange Ekstraklasa jest gównianym produktem?
odpowiedź już od 29 lipca
a chuj już z nimi! nie przypuszczałem tylko że kopacze Cracovii są do tego zdolni, widać dla nich sama marka Cracovia się nie liczy, z drugiej strony żeby więcej kasiorki im wpadło - mogli się ustawić kurwa na remis bramkowy - np. 2:2 wtedy by przynajmniej kibice nie byli zawiedzeni
piłkarze tym meczem się po prostu zeszmacili
widać to było po końcowym gwizdku kiedy nawet nie mieli odwagi spojrzec w trybuny, żaden człowiek mając czyste sumienie i poczucie dobrze spełnionego obowiązku sie tak nie zachowuje
oszukali nas i tyle
mam tyllko nadzije, ze nie wszyscy ...
do tych co brali od "piłkarzy " koszulki trzeba bylo im je odrzucic z odpowiednim komentarzem Skurwysyny
dev to samo pomyślałem...
Nie wiem czy nie zasadne bedzie żeby zwrócić sie do piłkarzy albo klubu o postawienie za to z 1000 biletów na Gale 100 lecia. Albo wszystkich za darmo.
ZERO AMBICJI (pseudo)GWIAZDKI ZERO AMBICJI !!!!!!!!!!!!
robin juz widze jak te sprzedawczki sie przejmuja zapewne gdzies teraz opijaja swoja dodatkowa "premijke
No moznaby ich pewnie spotakć paru w takim jednym miejscu ale chyba by mnie dziś poniosło :)
Dajcie już spokój...
a dlaczego? Czy nie może krew zalać jak kopacze zarabiający więcej od każdego z nas odpierdzielają dziadostwo?
Po zamknięciu stadionu nie domagałem się zwrotu. Po tuym g.... jakim nas uraczyli "profesjonaliści" zastanawiam się czy nie zażadać zwrotu części kasy. Za ten ostatni mecz. No może 8/11 kasy (bo Bojar, Pawka i Witja przynajmniej udawali że chce im się grac)
wrzućcie na luz
pilkarze utrzymali się w lidze, zeszło z nich napięcie które musieli przeżywać w związku z walką o pozostanie w OE to trochę słbiej zagrali ostatnie mecze. Mecz z Płockiem czy Lubinem przy całym szacunku nie podnosi adrenaliny u piłkarzy jeśli nie ma stawki. Zawsze drużyna która już o nic nie walczy trochę końcówkę gra słabiej - bo po co się szarpać na koniec sezonu. Ja wiem że to jest przykre bo placimy za karnety bilety i dostajemy zamiast pełnowartościowego produktu bubel ale takie jest życie - wyniki sportowca leżą w dużej części w jego głowie - jak głowa ma w podświadomości że mecz jest bez znaczenia to i nogi mniej niosą.
Inna sprawa że Zagłębie dzisiaj dołożyło wszelkich starań żeby ten mecz wyglądał jak wyglądał.
Zwróćcie uwagę że w zasadzie rzadko keidy ktoś poza Chałbińskim przechodził naszą połowę - tak się bardzo trudno gra - a do tego my nie jesteśmy delikatnie mówiąc w najlepszym składzie, no i popatrzmy prawdzie w oczy, jakąś mega silną drużyną która potrafi narzucić swój styl gry też nie jesteśmy.
Ci co tu piszą, że mecz był czysty, chyba widzieli inni, albo są tak fanatycznie zaślepieni miłością do Pasów, że nie widzą ewidentnego oszustwa.
A do tych bardziej świadomych:
Może zróbmy jakiś protest. Albo nie przyjdźmy masowo na galę, albo chociaż wywieśmy jakiś transparent. Bo np. nie wiem czy taki był dzisiaj zamiar, ale wywieszenie transparentu: "Dzięki za walkę..." wyszło jako tragiczna ironia. Ale tym pseudograjkom trzeba właśnie tak dobitnie tłumaczyć, co to jest grać dla Cracovii i nosić biało-czerwone Pasy.
Napiszmy: "Ziemia święta to nie bazar" albo
"Handel punktami? Nie tutaj. Nie z nami."
Można też zaśpiewać parę razy. "Ile Wam dali? Cracovio! Ile Wam dali?"
To wstyd i patologia i trzeba z tym walczyć i temu się sprzeciwiać. Wiem, że to chamstwo robić protest w tak doniosły jubileusz, ale pomyślćcie jakie chamstwo oni nam wyrządzili... Miałem nadzieję, że jednak to nie prawda, że w Kolumbii rozlewa się hopcolę, ale się zawiodłem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)