No pośmialiście się ze mnie... To i dobrze. Zasłużyłem sobie, a zresztą śmiech to zdrowie :)
Zaćmienie całkowite wczoraj nastąpiło.
Przepraszam: Leesior
-
-
Wisła Płock - CRACOVIA: 1-0 (0-0)
Nie łam się Leesior, każdemu się zdarza. Grunt to umieć pośmiać się z samego siebie :)
Pewnie. Każdemu się może zdarzyć czarna dziura. Ale nie każdy potrafi się czasem pośmiać się z siebie samego. :)
0-0 narazie...
czemu nie gra Giza??
No właśnie ? Kontuzja jakaś (a tfu !), czy na kadrę pojechał... :)
Przegrywamy 1-0.
Koniec meczu, przegraliśmy 1-0.
Cóż... Trochę szkoda...
Moze i dobrze że nie wygrali - jeszcze by im się przewróciło w głowie
- ale szkdoa że nei remis...
Inan rzecz, że Wisła Płock TAM eweidentnie nam nieleży...
Agnan chyba chcialeś napisać że Płock nam nie leży, ale jak gramy z nimi na wyjeździe...
No i tak napisal - ja tak zrozumialem przynajmniej.
Jakos mnie nie przeraża ten wynik. A powiem więcej że jest mi w sumie obojetny teraz tak jak będzie mi obojętny wynik w sobote. CHociaz wiadomo że fajnie byłoby wygrać ale jesli przegramy to spłynie to po mnie jak po kaczce.
byl ktos z naszych w polocku ?
Wg kibica z Płocka na Kibice.net nie było nikogo
szkoda , remis był spokojnie w zasięgu. Prosty błąd i nieobstawiony Geworian
A Sławek dowalił z tym piąstkowaniem w odwrotnym kierunku, zgroza...
a tak swoją drogą to z tego co piszą w relacjach to po 3 ch meczach kiedy graliśmy ofensywnie i do przodu trener Białas zarządził chyba skontrowanie chcącej wygrać Wisły. Niestety ta taktyka się nie udała:(
Swoją drogą wolę jak nasi grają "swoje do przodu" ;) (hehe zaraz mi ktoś ani chybi od tęskniących za WS pojedzie;) )
A niech Ci jadą ,za WS mozna tęsknic bo to dzięki niemu ci piłkarze potrafią grać w piłkę,sa naprawde dobrzy ,WS zrobił z trzecioligowych grajków solidnych pierwszoligowców
Tak, tylko, że Białas oduczył ich grać świetnie do boku i uczy do przodu, a nawet strzałów z daleka, a nie wchodzenia z piłką do bramki :)
traba Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A niech Ci jadą ,za WS mozna tęsknic bo to dzięki
> niemu ci piłkarze potrafią grać w piłkę,sa
> naprawde dobrzy ,WS zrobił z trzecioligowych
> grajków solidnych pierwszoligowców
tak a szczególnie zrobił z Olszewskiego, Drumlaka, Bojarskiego, Moskały, Joao Paulo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)