skala 1-10
[b] nie stosujemy zer "0" i "połówek" [/b]
skład Pasów:
Olszewski -
Wacek -
Skrzyński -
Rzucidło -
Nowak -
Bojarski -
Przytuła -
Zimoń -
(73. Joao Paolo) -
Drumlak -
Moskała -
(88. Uszalewski) -
Bania -
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 05/06 - 28 kolejka (Lech Poznań)
Olszewski - 9
Wacek - 6
Skrzyński - 6
Rzucidło - 7
Nowak - 7
Bojarski - 8
Przytuła - 9
Zimoń - 8
(73. Joao Paolo) - 6
Drumlak - 9
Moskała - 5
(88. Uszalewski) - b.o.
Bania - 5
Olszewski - 6,na lini bardzo dobrze,na przedpolu gorzej ,uparcie twierdzę, że nie umie się zachować przy wolnych
Wacek - 6
Skrzyński - 5,żle przy obu bramkach
Rzucidło - 6, żle przy drugiej bramce
Nowak - 6
Bojarski -7,trochę strat zanotował, jednakowoż strzelił karnego co w naszej drużynie nie jest normą , rewelacyjna asysta.Zmarnował 2 x "100"
Przytuła - 8,rewelacyjna brama w kryzysowym momencie,kilka groźnych strzałów,no no kto by pomyślał
Zimoń - 2,bardzo dobre warunki fizyczne
(73. Joao Paolo) - 5,tradycyjnie troche wiatru
Drumlak - 7,gol,mam do niego słabość,może przez te jego kobiece ruchy
Moskała -3 ,jedno dobre zagranie
(88. Uszalewski) - bo
Bania -4, zmarnował "100" i oczywiście zamiast 2:0, zrobiło się 1:1
Trener -powoli zaczynam się do niego przekonywać, zmienił 2 najsłabszych gracz, wygrał mecz bez kilku ważnych zawodników, no no kto by pomyślał
Olszewski -6(błąd przy 1 golu,nie umie grac na przedpolu)
Wacek - 6
Skrzyński - 6
Rzucidło - 6
Nowak - 7
Bojarski - 8
Przytuła - 10
Zimoń -6 (dobry mecz w jego wykonaniu,widac jednak brak ogrania w 1 lidze)
(73. Joao Paolo) - bo
Drumlak - 7
Moskała - 6
(88. Uszalewski) - bo
Bania - 4
Olszewski - 9
Koleny baaardzo udany wystep. Moze przy bramce na 1-1 Cabaj by zachowal sie lepiej,
ale kilka interwencji Sławka było prima sort
Wacek - 6
Bardzo dobry mecz Tomka
Skrzyński - 6
Bardzo dobry mecz Skrzyni
Rzucidło - 7
Nooo jestem w szoku. Kolo zaczyna czuc bluesa. Brawo brawo
Nowak - 8
Proces krztaltowania nawykow bocznego obroncy u Pawki postepuje. Pawka zapieprza wzdluz lini ze ho ho, a do tego zaczyna bronic :-)
Bojarski - 9
Bojar w gazie jest wart trzech Bojarow bez formy :-)
Przytuła - 8
Przypominam ze Krzysiek powraca po ciezkiej kontuzji... Pisalem to konsekwentnie od 3 meczow w ocenach. No i zdaje sie ze Krzysiek wrocil :-)
Zimoń - 5
Chlopak troszke zagubiony. Ale pierwsze koty za ploty. Wlasnie tearz jest czas zeby ogrywac tych ktorzy tego potrzebuja.
(73. Joao Paolo) - 6
Dzisiaj nasz "oszołom" nic wielkiego nie pokazał.
Drumlak - 6
Paweł jest chimerycznym graczem. Dzis bylo w miae dobrze.
Moskała - 5
Jak dla mnie Tomek jest na fali opadajacej. Ale walczył z calych sil.
(88. Uszalewski) - bez oceny
Bania - 6
Na tle Baniowego z ostyatnich dwoch meczowe slabiej
ale bylo zaangazowanie i bylo w miare OK
Bialas - 8
Jesli trening strzelecki faktycznie zadzialal to nawet 9.
Chlopaki maja spreza i jakos nie moge znalezc innego wytlumaczenia
niz praca trenera.
oj, dobry mecz
chrypka jest
jezeli chodzi o pilkarzy
jest trzech gosci ktorych bym wyroznil
Olszewski - 8 Kilka razy pewnie obronil trudne strzaly z dystansu. Niby nie zawinil przy bramkach, ale nie jest w 100% pewny przy stalych fragmentach gry
Wacek - 6 solidny. Ktos zapierniczyl przy tych bramkach. Chyba wlasnie Tomek
Skrzyński - 5 raczej słaby jak na swoje warunki, miał momenty poprawne, ale to za mało. Wydaje mi się że często musiał go naprawiać:
Rzucidło - 9 dla mnie bohater. Byl pewny i spokojny w obronie, pod koniec szarpnal dwa razy z glowa. Jezeli przestanie eksperymentowac z podawaniem do bramkarza pod wiatr moze byc swietny.
Nowak - 8 bardzo dobry mecz, starał się , walczył, wrzucał piłki, walczył w obronie, duży wkład w zwycięstwo
Bojarski - 8 tak jak Nowak dużo walczył, celnie podawał, no i zachował spokój przy karnym. Jak nie zachowa spokoju przy błędach sędziów to będzie regularnie kartkowany za pyskówki. Jest to wyjątkowo irytująca cecha
Przytuła - 9 drugi bohater, chyba najwiekszy. Spokoj, pewnosc, silny strzal, kiedy trzeba nonszalancja w podawaniu piętą. Czy ktos zauwazyl ze na boisku nie bylo Barana i Gizy? Jezeli nie, to wlanie zasluga Przytuły i Drumlaka. Dzieki ze nie dano Mikulskiemu go zniszczyc!
Zimoń - 3 bal sie, tak grał zeby bylo widac ze jest na boisku, ale zawsze zle ustawiony "nie graj do mnie". Poza tym w uproszczeniu mozna powiedziec ze sprokurowal pierwszego gola
(73. Joao Paolo) - 6 dobrze ze wszedl, nie bal sie, szedl na przeboj, tak chyba mialo byc. Zeby on sie jeszcze tak rozejrzal, przytrzymal akcje to juz byloby calkiem calkiem
Drumlak - 9 trzeci bohater, kawal dobrej roboty w srodku, kapitalny gol, spokoj, celne podania, ale z czasem gasł
Moskała - 4 to nie byl jego dobry mecz. Zarabianie wolnych dla druzyny po watpliwych faulach to za malo jak na napastnika
(88. Uszalewski) - bo, o wiele spokojniejszy niz w poprzednich meczach, choc wciaz zdenerwowany. Niech sie ogrywa
Bania - 5 slabo, choć okazje byly. Wolny, niepewny, brak instynktu
ps1
Kto miał grać na lewym skrzydle? Ktoś tu ciągle zasypiał!
ps2
Pocwiczyc stale fragmenty! Obecne rogi to strata czasu!
widziałem tylko 2gą połowę
Olszewski - 6 - przy pierwszej bramce troche sie nie popisał ale widziałem tez swietną obrone strzału lechitów, mozliwe ze w pierwszej połowie był lepszy
Wacek - 5 - nieiwdoczny i napisze szczerze, że na jego pozycję trzeba najbardziej szukac zmiennika nie jest on niestety ani świetnym obroncą ani dobrym skrzydłowym (patrz Nowak)
Skrzyński - 5 - hmmm jesli robi za profa w obronie no to dwie bramki leca na jego konto
Rzucidło - 6 wydawał mi sie najpewniejszy w obronie ale dwie bramki wpadły
Nowak - 7 - robił duzo szumu swoja stroną, jak zwykle lepszy w ataku niz w obronie ale takich nam trzeba na bokach
Bojarski - 9 - wielkie serce do gry, zostawił zdrowie na boisku i nie mam pretensji o kilka anemicznych strzałów bo wiem jak to jest kiedy sie ciagnie piłke przez 50 metrów ...
Przytuła - 8 szacunek za ta bramke !
Zimoń - BO - za mało go widzialem zeby ocenic, a w drugiej polowie jak gral stracilismy dwie bramki
(73. Joao Paolo) - 6 - dobra zmiana (jak zwykle) ma gosc technike potrafi przytrzymac pilke i wygrac głowe (!)
Drumlak - 6 - wkurzył małym zaagazowaniem w kilka akcji ale ponoc strzelił bramke...
Moskała - 6 niewidoczny
(88. Uszalewski) - BO
Bania - 6 - ogolnie to troche chyba nie mial siły i mało widoczny ale wygralismy i nie podchodził do karnego! :)
Olszewski - 8
Wacek - 7
Skrzyński -6
Rzucidło -8
Nowak - 9
Bojarski -9
Przytuła -9
Zimoń - 6
(73. Joao Paolo) -bo
Drumlak - 9
Moskała - 7
(88. Uszalewski) -bo
Bania -6
Olszewski - 8
Wacek - 5
Skrzyński - 5
Rzucidło - 8
Nowak - 9
Bojarski - 9
Przytuła - 9
Zimoń - 5
(73. Joao Paolo) - 7
Drumlak - 9
Moskała - 7
(88. Uszalewski) -
Bania -6
Olszewski - 9.5
Wacek - 4
Skrzyński -5
Rzucidło - 7
Nowak - 8
Bojarski - 8.5
Przytuła - 7
Zimoń - 5 ale dam 6 bo debiut
(73. Joao Paolo) - 6
Drumlak - 9
Moskała - 7
(88. Uszalewski) -
Bania - 6
NIE STOSUJEMY POŁÓWEK
Olszewski - 8 (nie widziałem jednak czy nie był winny przy pierwszej bramce
pomijajac to to 8 :)
Wacek - 6 w sumie pewnie ale trochę kłopotów z szybkością...
Skrzyński - 5 - miał 4 kiksy ale zagrał z kontuzją . Dziś można go usprawiedliwić.
Rzucidło - 7 - wygląda ,że Karvan będzie musiał się mocno napracować by do składy wrócić.
Nowak - 8 - bardzo dobrze na obronie i znakomicie w ofensywnych wejściach a
grał niedoleczony po poparzeniach. BRAWO PAWKA!
Bojarski - 7 (tylko 7 bo te sytuacje z początku 2-ej polowy...mogło to nas przegrany mecz kosztować)
Przytuła - 9 od początku było widać ,że strzał mu siedzi:)
Zimoń - 5 (bo debiut) trzeba nad jego zwrotnością popracować . pozatym było widać ,że nie czuje ligowej piłki.
(73. Joao Paolo) - bo
Drumlak - 8=7+1 (za wspaniałą bramkę)
Moskała -5
(88. Uszalewski) - bo
Bania - 6
Olszewski - 6 broni co ma bronić, resztę puszcza, czy ktoś mógłby go spuścić z łańcucha którym przykuty jest do linii, widać, że natreningach kiwki trenował z Cabajem ;). Te stałe fragmenty gry to dramat Panie Sławku.
Wacek - 5 znowu mi się dostanie, ale napiszę co myślę. W Kmicie Zabierzów Tomek zrobi wielką karierę. Brawa za ambicję.
Skrzyński - 4 jeśli po kontuzji to ok, jeśli nie to słabo, niepewnie i z konsekwencjami (obie bramki dla Lecha)
Rzucidło - 8, dla mnie najlepszy w Cracovii, pewny, sprytny, spokojny, gdyby nie współudział przy 1:2, byłoby jeszcze wyżej.
Nowak - 7, gdyby Pawka jeszcze miał siły na 90 minut, ale z poparzonymi klejnotami i tak dobrze.
Bojarski - 7, ale skuteczność nie za wysoka, szkoda, że tak zwalnia akcje.
Przytuła - 8, naprawdę świetny mecz i ta bramka!!!!!!!!!!!!!111
Zimoń - 3, no cóż, zjadła go trema. Dla mnie to powinien z tymi gabarytami być stoperem, a nie pomocnikiem, nie ta zwrotność.
(73. Joao Paolo) - bo
Drumlak - 6, super bramka, "lubi Lecha", ale w II połowie stanął
Moskała - 4, dużo wiatru jak zwykle bez efektu. Może też Kmita???
(88. Uszalewski) - bo
Bania - 5 ( za ambicję) poza tym, kończ Waść, wstydu oszczędź
Oceny generalnie zawyżone ze względu na ambicję i dramaturgię widowiska. Ale ten mecz powinniśmuy wygrać 3:0 do 50 minuty, a tak to był mały thriller.
Doping 3, mecze przyjaźni nam nie służą.
Trner Białas - 9 , za to, że zrozumiał, że ta drużyna umie grać tylko w jeden sposób ;)
[i]Rzucidło - 8, dla mnie najlepszy w Cracovii, pewny, sprytny, spokojny, gdyby nie współudział przy 1:2, byłoby jeszcze wyżej.[/i]
Rzucidło popełnił jeszcze jeden poważny błąd w pierwszej połowie, kiedy kryjąc Reissa od strony bramki pozwolił mu na przyjęcie piłki i na obrócenie się z tą piłką i oddanie strzału z 6-7 m. Na szczęście Olszewski stanął na wysokości zadania.
pamiętam to!
wydaje mi się że jak juz go zakręcił to chciało się sfaulować
ale Rzucidło zasłonił trochę bramkę i nie faulował
brawo za to!
za to Skrzynia trochę ryzykownie pociągnął za koszulkę gościa
który juz nim zakręcił (90 min) i zarobił żółtko
jakby to było na polu karnym to by posprzątał
coś wydaje mi się że to już któryś raz tak go poniosło (z Pogonią na pewno)
kurde, kto to zrozumiał?
Olszewski - 7 - przy drugiej bramce raczej bez winy
Wacek - 6 - ładnie, ale troche wolny i pare niecelnych podan
Skrzyński - 6 -ladny poczatek a pozniej gorzej
Rzucidło - 8 - pare bledow a tak to b.ladnie
Nowak - 7 - ladnie
Bojarski - 9 (8+1 za gola) wraca stary Bojar
Przytuła - 8 (7+1 za gola)
Zimoń - 5 - ten faul..
(73. Joao Paolo) - 7 - wszedzie go pelno
Drumlak - 7 (+1 za gola) bez rewelacji ale poprawnie
Moskała - 6 - za wymuszanie fauli :D
(88. Uszalewski) - za krotko
Bania - 2 - (+1 za to, ze nie przeszkadzal naszym przy strzelaniu bramek)
Bialas - 10 - Za to, ze jest trenerem z prawdziwego zdarzenia, ma instynkt i potrafi dobrze wpłynąć na drużyne.
Ogromna walka i ambicja, bardzo dobry występ całej druzyny w składzie bardzo dalekim od optymalnego.
Olszewski - 9 - byłoby 10 gdyby nie jeden błąd kiedy wypuścił piłkę z rąk w II połowie (na szczęście bez straty gola). Cabaj musi ostro pracować żeby wrócić do podstawowej jedenastki, bo na razie Olszewski jest zdecydowanie lepszy;
Wacek - 7
Skrzyński - 8
Rzucidło - 9 - bardzo dobry występ;
Nowak - 9
Bojarski - 9 - byłoby 10 gdyby był skuteczniejszy;
Przytuła - 10
Zimoń - 7
(73. Joao Paolo) - bez oceny;
Drumlak - 10 - piękna bramka i w ogóle bardzo dobry występ;
Moskała - 7
(88. Uszalewski) - bez oceny;
Bania - 7
Olszewski - 7
Wacek - 6 (kilka niepewnych interwencji, Wachowicz bywał szybszy)
Skrzyński - 5 (kiksy, przy pierwszej bramce źle się ustawił umożliwiając wejście tuż za swoje plecy przy drugim słupku Zakrzewskiemu, ewidentnie zawalił 2 bramkę)
Rzucidło - 7 (dwa błędy i nieudany skok do główki w I połowie)
Nowak - 7 (początek słaby, ale potem się rozkręcił)
Bojarski - 7 (było by znacznie wyżej, ale dwie zmarnowane setki, trzeba potrenować strzały lewą nogą - odnotujmy, że jest w 11 kolejki C+)
Przytuła - 9 (świetny mecz potwierdzony obecnością w 11 kolejki C+)
Zimoń - 6 (pierwsza połowa całkiem dobra, w drugiej już gorzej, głupi faul po którym padła pierwsza bramka)
(73. Joao Paolo) - b.o.
Drumlak - 8 (piękna akcja Drumi-Bojar - główka Drumiego, znakomita gra gdzieś do 70 minuty, parę razy ośmieszył Świerszcza)
Moskała - 5 (słabszy występ)
(88. Uszalewski) - b.o.
Bania - 6 (przy Bosackim prawie nie istniał, raz miał szansę ale źle przymierzył głową)
Olszewski - 7 (ładnie wyłapywane centry (nie potrafię ocenić czy mógł wyjść do centry przy I bramce, bo stałem za daleko, w drugiej połowie bardzo dobrze obronił kilka groźnyxh strzałów)
Wacek - 5 (bardzo mało w ofensywnych wyjściach, w obronie tak powiedziałbym średio... zauwazyłem że Tomek boi się główkowac.. ma jakies problemy czy co.. ;))
Skrzyński -6 (kilka kiksów, ale ogólnie przyzwoicie)
Rzucidło - 7 (bardzo dobry mecz, wyglądął na najpewniejszego w naszej obronie, elegancko wyprzedzał napastników Lecha)
Nowak - 7 (świetnie w ofensywie, kilka ciekawych wyjść)
Bojarski - 8 (cóż, wreszcie Bojar waleczny, taki jak kiedyś)
Przytuła - 7 (co za bramka, a poza tym obserwuje u niego systematyczny wzrost formy...)
Zimoń - 6 (całkiem przyzwoity debiut, jakoś się nie bałem o niego gdy miał piłkę)
(73. Joao Paolo) - 6 (daje 6, chociaż może za krótko był na boisku.. ale dwie solowe akcje przy skrzydle, kilka świetnych centr.. czemu nie grał od początku?)
Drumlak - 8 (najlepszy pilkarz obok Bojara, wykonał sporo czarnej roboty w śrokdu pola, no i ładna bramka)
Moskała - 6 (nieźle rozgrywał, ale jakiś taki mało widoczny jak na niego)
Bania - 5 (słabo.. samą ambicją nie nadgoni, chociaż trzeba powiedzieć, że walczył lepiej niż w poprzednich meczach..)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)