Zina Wam sie podoba??? Te "kliniki"???
Szok - dla mnie jest beznadziejna
-
-
Zarząd walczy o więcej Pasów na koszulkach!!!
i rezerwowe jakieś takie czarne :/
Ej te czarne są bomba!! Nie jak te niebieskie (do niczego nie podobne)
czerwone kliniki są ochydne...
Czerwone kliniki zina rzeczywiście ohyda!!! Ale koszulki retro zina to cycuś.
polsport zdecydowanie polsport;-)
( choc nie wiem czy ktoś to jeszcze pamięta) :-)
16 dni później
Hop;].
Wbrew pozorom takie koszulki nie są szyte w obozach w Chinach :P
Dla Lotto w Polsce (lub dla Wlkp) koszulki szyje pewna pani z Poznania :)
Można u niej zamówić szaliki, bluzy itp.
można indywidualnie zamówić ? a jest może jakaś strona internetowa/mail etc. ?
KOTU Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ej te czarne są bomba!! Nie jak te niebieskie (do
> niczego nie podobne)
tradycja zobowiązuje !!!
rezerwowe w barwach Krakowa.
marcin_ksc Napisał(a):
> tradycja zobowiązuje !!!
>
> rezerwowe w barwach Krakowa.
Czarne stroje faktycznie duzo lepiej się prezentuja, tradycja tradycją ale w tych blado-niebieskich to wyglądają troche jak w pidzamach. Swego czasu grali w niebiesko-czarnych (dość ciemna niebieska koszulka i reszta czarna) i te były naprawdę spoko.
Na mnie zaje...te wrazenie zrobiły te czarne ziny - doskonale widoczne na nich jest Logo. Przecież dla tradycji można "walnąć" np. jakiś niebieski "kawałek" - pasek na piersi, czy inny element na boku, rękawie etc.
np. coś takiego:
http://fatcat.ftj.agh.edu.pl/~nero/koszulkaczarna.png
lub
http://fatcat.ftj.agh.edu.pl/~nero/koszulkaczarna2.png
wyglądałoby dużo lepiej niż te obecne pidzamki.
wyglądają jak pidżamki bo są błękitne
jakby były niebieskie (i bez kliników) byłyby spoko
Można indywidualnie zamówić ale adresu nie pamiętam. Musiałbym tam pojechać. Jedyne co mogę powiedzieć to że zakład mieści się koło Ławicy.
pieprzycie Panowie - MCFC ma barwy jasnoblekitne, Lazio tez i co - maja zmieniac?
[img]http://i4.tinypic.com/10o1ab8.jpg[/img]
marian cos ty kurwa wkleil ???
Jake Blues Napisał(a):
> pieprzycie Panowie - MCFC ma barwy jasnoblekitne,
> Lazio tez i co - maja zmieniac?
>
> They're not gonna catch us. We're on a mission
> from God.
Nie o to chodzi, jedne kolory zwłaszcza "single" wyglądają zwykle trochę lepiej, bardziej kontrastowo - nazwijmy to bardziej "medialnie", inne mniej. I właśnie z błękitnym jest ten problem. Sam jest strasznie ...nijaki taki.
Nie widzę też sensu robienia z drugich strojów aż tak "historycznego" zagadnienia, problemem owszem jest wpieprzanie w pierwsze jakichś badziewnych kawałków. A co do drugich strojów, to: kolorem Krakowa jest z tego co mi wiadomo "niebieski" i w tym "spektrum" można się chyba poruszać dość szeroko od jasno-błękitnego do granatowego niemal. Tak jak pisałem wyżej, wydaje mi się, że jakiś niebieski "element" w np. czarnym stroju tradycji byłby gotów dopełnić.
tutaj nie ma co dyskutować. rezerwowe stroje powinny być nie błękitne, a niebieskie - i po problemie. takie dwa zestawy wykluczają chyba koniecznośc posiadania trzeciego kompletu. chyba, że w celach komercyjnych (jak to wiele klubów w Anglii), ale to jeszcze potrwa, zanim w Polsce zaczniemy myśleć w takich kategoriach...
a co do strojów - wraz ze zniknięciem Amiki Puma nie ma sie gdzie podziać ;) - nie miałbym nic przeciwko. choć w sumie może być każdy, byleby tradycję uszanował i nie kombinował za bardzo :)
Są już propozycje nowych strojów Cracovii na przyszły sezon.
Szczegóły tutaj http://www.cracovia.pl/b_news.php?newsid=608
Bardzo miło, że klub pyta o zdanie kibiców.
Jeśli chodzi o sugestie to proponowałbym usunięcie paska ze spodenek i dodanie na prawej nogawce wyszywanej flagi Cracovii.
Koszulki w miarę ok, jednak pod pachami coś za dużo białego. Pewnie dlatego, żeby antyperspirant nie zostawiał śladów ;)
Czyli ZINA będzie nadal dostarczać. Co do projektu, to mi sie podoba;].
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)