Trapez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na miejscu Filipiaka wywalił bym go natychmiast -
> wyborów się zachciewa... jak dla mnie błazenada
Przezorny zawsze ubezpieczony.
-
-
Tomek RZĄSA
Zamiast Rząsy dyrektorem sportowym powinien być Andrzej Czyżniewski z Arki . Ten sam co do nie dawna był w Lechu i wynalazł między innymi Stilicia . Żeby pokazać różnicę pomiędzy nim a Rząsą wystarczy powiedzieć , że Czyżniewski w ostatnim okienku wynajdował dla Arki piłkarzy za darmo ( tylko za Ivanowskiego coś tam Arka zapłaciła ) a Rząsa wydał 5 mln złotych i zobaczcie gdzie jest Arka a gdzie my. W zimie ściągnął za darmo Tshibambę a w lecie Arka zarobiła na nim 250000 Euro .I pomyślcie sobie jakich zawodników on mógłby wyszukać gdyby miał do dyspozycji 5 mln złotych .
Rząsa dał ciała na całej długości. ponieważ nie zanosi sie na to, by miał wylecieć na zbity pysk (w końcu w MKS nikt za nic nie jest odpowiedzialny), to ma szansę się zrehabilitować w tym okienku transferowym. ostatnia szansa by ratować twarz w oczach części Pasiaków (w oczach innych już tej szansy nie ma).
knur, a skąd pewność że my kogokolwiek będziemy sprowadzać? kasa na transfery poszła się paść i jakoś nie chce mi się wierzyć że kolejne miliony się znajdą w budżecie.
No jak skończymy rundę z 5-8 punktami na co się narazie zanosi to w pierwszej kolejności będziemy pewnie starać się zwalniać.
nawet jeśli nie będziemy sprowadzać teraz, to możemy podpisywać umowy na przyszły sezon (z założeniem gry na drugim froncie). to raz. a dwa, że możemy się pozbywać. opchnąć takiego Wasiluka za połowę tego, cośmy na niego wydali, to byłby wyczyn, i z pożytkiem dla klubu. a kasę z tego, co opchniemy, można wydać z głową.
ja wiem, że to trudne sprzedawać złom po cenie srebra (choć nie niewykonalne, sami jesteśmy przykładem jelenia, który namiętnie kupuje złom, nie licząc się z kasą), ale żeby się zrehabilitować, Rząsa musi się wspiąć na wyżyny.
knur Napisał(a):
> nawet jeśli nie będziemy sprowadzać teraz, to
> możemy podpisywać umowy na przyszły sezon (z
> założeniem gry na drugim froncie). to raz. a
> dwa, że możemy się pozbywać. opchnąć takiego
> Wasiluka za połowę tego, cośmy na niego wydali,
> to byłby wyczyn, i z pożytkiem dla klubu. a
> kasę z tego, co opchniemy, można wydać z
> głową.
>
> ja wiem, że to trudne sprzedawać złom po cenie
> srebra (choć nie niewykonalne, sami jesteśmy
> przykładem jelenia, który namiętnie kupuje
> złom, nie licząc się z kasą), ale żeby się
> zrehabilitować, Rząsa musi się wspiąć na
> wyżyny.
Oddać 12 - 15 zawodników za darmo aby zejść z wynagrodzeń, płacić dobrze ale zawodnikom, którzy dają szanse na utrzymanie - takich bez dyskusji do podstawowego składu (ok. 5 trzeba sprowadzić - 3 obrońców, środkowego pomocnika i napastnika). W ME niech grają juniorzy i nawet zajmą ostatnie miejsce, bo jak spadniemy to i tak ME nie będzie. Celem jest utrzymanie się!!!!
Co do Rząssy to w tej chwili to jest jakuba brat i chwat.
Widać to na każdym kroku -pasują do siebie jak ulał .
Jeden i drugi niszczy klub przy bierności i akceptacji prezesa (ktorego jeden z forumowiczów już wytypował do zwycięstwa w kategorii kretyn dekady)
Im wcześniej odejdzie z klubu tym mniej szkód poczyni.W przeciwnym wypadku będziemy mieli zamiast wzmocnień kolejnych Radomskich i Janusów -wyników nie będzie za grosz.Zmienimy trenera bo się okaże że Szatałow jest be i nie liże dupy .Podzieli los Oresta ,a na jego miejsce przyjdzie kolejny dyzma.
W zasadzie już kolega farciarz 2 opisał całą listę ,,zasług ''Rząsy.Pisze zasług bo wyjątkowo się ZASŁUŻYŁ ,ale nie Cracovii tylko gwardyjskiemu towarzystwu sportowemu.Nawet laik ,cieć i footbalowy dyletant nie narobił by tylu szkód co dyrektor sportowy PASIAK.
Teraz liczy że kibice Cracovii poprą go w wyborach .Ja się zastanawiam jak mu nie wstyd????
Powinien zwrócić się o poparcie kibiców gts.Nasz spadek z ligi to dla nich doskonała wiadomość.
Najbardziej dziwi mnie fakt że nie ma za grosz honoru .Jest ustawiony finansowo -nie musi się kompromitowac i niszczyć klubu.Panie Rząssa kończ pan i wstydu sobie oszcządź!!!
A ja się dziwię potter jak Ci nie wstyd pisać takie rzeczy.
Owszem, nie oceniam pracy Rząsy wysoko, ale grubo przesadziłeś w stylistyce i zastanawiam się czy Cię po prostu politycznie nie zaślepiło. Parafrazując, przysługujesz się gts-owi pisząc takie brednie.
Słyszałem, że p. Rząsa organizuje dziś spotkanie przedwyborcze na Prokocimiu i zaprasza wszystkich Pasiaków.
Ciekawe czy chodzi o to, żeby go pogonić z MKS-u czy wręcz przeciwnie?
Panowie ale to trener akceptuje transfery i on ma decydujący głos!!!
Dziś o 19 przy boisku KKS Prokocim spotkanie wyborcze z Tomkiem Rząsą.
Naprawde zaluje ,ze nie moge byc. Prokocim ma jeszcze boisko ? Klub nie istnieje ....
rmszar Napisał(a):
> Dziś o 19 przy boisku KKS Prokocim spotkanie
> wyborcze z Tomkiem Rząsą.
coś czuję ,że Potter przyjdzie "się spotkać" z Tomaszem :D
W tym momencie dotarłem do domu .O spotkaniu dowiedzialem się dziś po południu i nijak pewne nie mogłem za pięć dwunasta poprzestawiać innych rzeczy by być.Zresztą pewna osoba poinfomowała mnie że spotkanie jest o ...18 robiąc to chyba po to bym nie przyszedł i nie nasłuchał się pan Rząsa cierpkich słów.No ale coż widać elektorat na tam być majacy podobne zdanie do pana dyrektora i dający sobie wmówić że czarne jest białe.
Z tego co wiem, godzina została przesunięta, bo wcześniej Rząsą musiał się spotkać z Filipiakiem w sprawie transferów.
Wiem potter, wiem, węszysz spisek, ale tam go nie ma.
Rmszar, jak rzucasz takie newsy, to zapodaj więcej szczegółów. Wiesz dobrze, że wszyscy dostają ślinotoku, jak czytają takie informacje, że ktoś z kimś się spotyka... :D
najważniejsze zadania dyrektora sportowego w trakcie kryzysu - spotkanie wyborcze :(
PO pewnie wygra wybory, Cracovia pewnie spadnie. Politycy będą się cieszyć, opijać zwycięstwo, tylko naiwni BEZINTERESOWNI kibice Cracovii, będą mieli smutek w sercach.
Może by do jasnej cholery dyrektor sportowy klubu p.Rząsa dał jakiś wywiad w którym kierunku podąży Cracovia. W czterech literach mam wybory, natomiast interesuje mnie co z Pasami ! No chyba ,że nie ma nic do powiedzenia - zresztą mnie to nie dziwi, bo sukcesów ma ZERO !
W obecnej sytuacji lepsze chyba powinny być np jakieś oświadczenia( zawsze to "coś" bardziej "konkretnego" niż lanie wody w wywiadach ).
I tu ian trafił sprawe w sedno -Cracovia tonie A CO ROBI DYREKTOR SPORTOWY ?Kampanie wyborczą!!!!!
My kibice chodzimy od wielu tygodni przybici tą sytuacją ,a pan dyrektor bawi się w najlepsze naszym kosztem!!!
Wystarczy podjechać na Wielicką -możną spotkać rozbawionego i uśmiechniętego dyrektora w towarzystwie prezesa jakubba.Jest się z czego cieszyć 5 pkt w .....13 meczach.Można zająć się inną fuchą.
I tu wrzucę kolejny kamyczek do ogródka -Dzisiejszy Dziennik Polski strona A19;
,,Wczoraj w klubie pojawił się Łukasz Mierzejewski ,którego czeka operacja.Niepokoi fakt że czas ucieka ,a zawodnik nie wie KIEDY I GDZIE BEDZIE OPEROWANY!!!
Dyrektor sportowy ma teraz ważniejszą sprawę niż operacja jakiegoś tam Mierzejewskiego REPREZENTANTA POLSKI.
Tym można się zająć po wyborach(nowa fucha i kasa ważniejsza).Transfery też mogą poczekać -wszak szanse na uratowanie ekstraklasy już po 13 kolejkach są iluzoryczne .!!!.Można spokojnie odpocząć -rzucić kibicom kolejnego Radomskiego lub Janusa i wpierać jacy to świetni zawodnicy.Będzie za to więcej czasu na politykę i pomoc przy Euro.
Rmszar -pewnej osobie znanej nam obojgu ,,zależało ''bym przyszedł.Zadzwonił do mnie tydzień wcześniej i powiedział że będzie spotkanie.Próbował przekonywać mnie wpierając że czarne jest białe czyli ze trafił się nam super dyrektor sportowy .Nie przekonał mnie i mało tego powiedzialem mu wprost że z kim nie rozmawiam z kolegów na Prokocimiu to jak słyszą o dyrektorze to albo machają tylko ręką ze złości ,albo miotają mięsem w temacie ,,transfery''
Dlatego powiedziałem mu że jak przyjde z kolegami to nie będziemy go głaskać tylko usłyszy wprost co myślimy.
I koniec tej historii to mówi przyjdź -ja dam ci znać 1-2 dni wcześniej .Zadzwonił w dniu spotkania o 13.30-mówiąc że jest spotkanie o 18.On zwyczajnie wiedział ze dzwoniąc za 5 dwunasta krytykanci dyrektora nie przyjdą .
Przyjdą ci co myślą podobnie i poklepią dyrektora po plecach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)