męczysz potter, męczysz okrutnie...
np. sprawę Wiśni, który grał przeciw nam. a pamiętasz jak Monaco odprawiło Real? pamiętasz, kto wtedy płacił Morientesowi?
-
-
Prof Filipiak pozdrawia pana golem wyśmiewany i niechciany Chmiest
Zubereg daj sobie spokój z Wuefistą trochę więcej szacunku dla Trenera Stawowego który doprowadził Cracovie do ekstraklasy a tylko dzieki punktom zdobytym za jego kadencji trenerskiej jeszcze mamy szanse na uratowanie ekstraklasy.
Potter przypominam o chorągiewce:
Re: Wstyd cz.2
Autor: potter (IP zapamiętane)
Data: 26 lis 2005 - 21:47:55
STAWOWY IDIOTO ilu zawodników jeszcze nie będzie ci pasowalo do koncepcji .Chałbiński ,Rocki ,Piechna .Bania baniowski za to jest od nich lepszy ,szczoczarz i wspaniały karol ,,wielki ''piatek
Re: Trener Stawowy musi odejść.
Data: 25 wrz 2005 - 10:20:41
...Wydaje mi sie że Staw może od niektórych piłkarzy brac kasę w zamian za miejsce w kadrze.Inni zawodnicy nie będący w układzie choćby mieli formę życiową nie mają najmniejszych szans na grę.Do tego TOLEROWANY JEST PRZEZ STAWOWEGO NIESPORTOWY TRYB ZYCIA (SPOREJ GRUPY PIŁKARZY).Jak piłkarz ma mieć siłę na grę jak przesiaduje nocami po lokalach pijąc wyskokowe trunki?.[b]DLATEGO NA ARKĘ BIAŁE HUSTECZKI DLA STAWOWEGO!!!!!.Do końca roku szansa dla Mikulskiego!!!!![/b].Dośc TEJ BŁAZENADY ZE STRONY PIŁKARZY I STAWOWEGO...
...Panie profesorze Filipiak najwyższy czas na męskie decyzje:1.pożegnanie Stawowego
Re: Transfery(temat zbiorczy) część druga
Data: 17 maj 2005 - 13:22:10
Za Cmiestem płakać nie będę .On tak na prawdę od początku robił łaskę i kaprysy .Po co nam grajek co jest zdecydowany czy ma u nas grać?.
Jak chcesz więcej: [url]http://forum.cracovia.krakow.pl/search.php?0,search=potter,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,body=,author=1,subject=[/url]
Moim zdaniem Chmiest jest w tej chwili i tak znacznie lepszy od Bani. To nie jest całkiem prawda, że poza strzeloną bramką w sobotę nie było go widać. Już w pierwszej połowie dwa razy uciekł naszym obrońcom i sprokurował okazje bramkowe. Raz uciekł Wackowi i minimalnie przestrzelił, a potem z drugiej strony wymanewrował Pawkę i Uszalewskiego i rzucił z kąta płaską piłkę równolegle do bramki (minimalnie spóźnił się Korzym). W przeciwieństwie do Bani wychodził do piłek.
He, he Dudi74 dobra robota :D:D:D
Dobra robota?.Tylko czy tak na prawdę obiektywna.Za wiele rzeczy można Stawowego krytykować i nieraz się mu odemnie dostało .Te wyciagnietę cytaty z moich postów były do konkretnej sytuacji ,bądź konkretnego meczu.Może byś tak miał kolego dudi choć ksztę obiektywizmu .Jesteś zakłamay niczym Jurczyński.
Chciało ci sie szukać pokazać jaki to jestes wielki kozak ale oczywiście te które ci pasowały .Wsród tych wszystkich postów na Stawowego przeważają posty pozytywne .Jako całość doceniałem pracę Stawowego mimo że nieraz szlag mnie trafiał widząc że np cały mecz nie zmienił przewracającego się na własnych nogach Banię.I tak na prawde dopiero teraz widać jak wielka strate poniósł klub po jego odejsciu.Z tymi samymi zawodnikami Mikulski z Białasem uciułali aż 2 pkt.
Co do chmiesta ten post był napisany po jego prasowej wypowiedzi zwyczajnie nie znałem faktów -głównie tego ,,DLACZEGO DO NAS NIE PRZYSZEDŁ''.a ŻE JEST O KLASE LEPSZY OD BANII I szoczarza to sprawa bezdyskusyjna.
Co do tego co napisał knur zarówno my jak i real pluje sobie w brodę .Z tym że tak do końca tej sytuacji nie można porównywać.Działacze realu w chwili wypożyczania Morientesa nie mogli przypuszczać że akurat los z nich zakpi i te drużyny wpadna na siebie w LM.W zespołach zachodnich praktyka nie grania w meczu przeciwko macierzystemu klubowi jest rzadka.U nas sytuacja była zupełnie inna MYŚMY WIEDZIELI NA 100% że z ksg zagramy .Najwieksza paranoja tej sytuacji jest fakt że my jako klub płacimy 100 % pensji Wiśniewskiemu!!!!.
Potter te cytaty są na poparcie mojej tezy że jesteś jak chorągiewka, nic więcej.
Do tych oburzonych nazywaniem wuefisty, wuefistą.
Robię to z przekory gdyż śmieszy mnie robienie z niego symgolu Cracovii, on nigdy symbolem Cracovii nie był i nie będzie. Jest tylko kolejnym trenerem (no chyba że kibicowanie Cracovii ktoś zaczął 3 lata temu).
Po 1) Tępił naszych wychowanków. Pozbył sie Bagnickiego, Cebuli, Grodzickiego, Szwajdycha
A przypomnę tylko że w kadrze było miejsce dla Dudzińskiego:), czy Sczoczarza...
po 2) W pzrerwie letniej po odejściu Węgrzyna, co zrobił trener z Wąsem:), ściągnął Jędrszczyka...To pokazuje jednoznacznie kto był jego oczkiem w głowie...wychowankowie gwardii....
po 3) To też odnosi się do pkt. 2 pozbył sie Wiśniewskiego, a Wawrzyczkowi tak obrzydził klub że ten nawet po rozmowie z Filipiakiem nie zmienil zdania....i odszedł
po 4) Grali nie ci co byli w formie, a ci których trener z wąsem lubił (np. Dudziński)
po 5) Mecz we Wronkach przegrany 3-2, o którym każdy kto zna sie na piłce powiedział iż to przegrana FRAJERSKA!!!! I ten mecz pokazał jednoznacznie iż wuefista zawsze bedzie li tylko wuefistą...(i dlatego od tego meczu tak go nazywam..)
Pominę już odrzucanie wielu piłkarzy którzy mogli by grać u nas...Bo to zdarza sie każdemu trenerowi...
Ale podane przykłady pokazuja iż trener z wąsem nie kierował się formą zawodników...A to dyskwalifikuje go jako trenera...
Dziękuję za uwagę...
Te twoje cytaty dudi są powybierane złośliwie .Z bardzo wielu postów które napisałem ty wybrałeś te które ci pasowały .Tyle że juz nie piszesz do czego sie one tyczyły(z reguły do jakiejś konkretnej sprawy ,bądź meczu).A to zasadnicza różnica bo można kogoś szanować za całokształt pracy a jednoczesnie krytykować za poszczególny mecz ,nietrafione zmiany itp.
Zastanawiam sie czym sie kierowałeś (czystą zlośliwością ,chęcią wypróbowania metod jurczyńskiego czy może wzorowałeś się na Goebelsie ).Wszak nie kto inny głosił,, KŁAMSTWO WIELE RAZY WYPOWIEDZIANE STAJE SIE PRAWDĄ''.
tak, tak jak to klamstwo, ze Wasaty to najlepszy trener ligowy i geniusz pokolenia mlodych trenerow, oraz to, ze Cracovia jest druzyna klasowa pod wodza Wasatego Wuefisty (dalej WW) i jest w stanie zagrac w pUefa i byc w czolowce ligi.
Teraz widac ile propaganda proWW (kreowana przez takich ludzi jak Ty) nas kosztuje.
Podziekujcie WW, TP i reszcie lizydupow WW za utwierdzaniu, nas zwyklych kibicow w tym klamstwie.
wiara w to kłamstwo wystawia ci bardzo kiepskie świadectwo
KŁAMSTWO powtarzane wielokrotnie -''staje się prawdą''.
ale to nie zwalnia od samodzielnego myślenia
Potter tymi cytatami chciałem Ci uzmysłowić jak się twoje nastroje zmieniały.
Wybacz mam waż niejsze rzeczy do robotu niż czytanie ponad 1000 twoich postów w których i tak w większośli lamentujesz jak to w tej Cracovii nie jest źle i co trzeba zmienić, kogo wyrzucić a kogo kupić lub zostawić.
Jeżeli twierdzisz że profesor czyta to forum to prawdopodobnie twoje tematy omija szerokim łukiem. Ja bym tak robił bo w każdym jest taki sam lament, po pierwszych dwóch miał bym już dość.
Czy nie myślałeś kiedyś podejść do prof. poprosić go o rozmowe. Myslę ze jak byś dobrze umotywował cheć rozmowy, to kto wie może by Cię i wysłuchał.
Wytłumaczył byś mu wszystkie swoje bolączki i może nawet by coś pozytywnego wyszło.
My byśmy odpoczeli od twoich "apeli", Pasy by lepiej grały, i były najlepiej zarządzanym klubem.
I wszyscy by żyli długo i szczęśliwie.
Dobre rady zostaw sobie dla siebie.Ja mam je w d..ie.Jak ci sie nie podoba to co pisze możesz nie czytać albo myszką zjechać na następny wpis. Bez żalu z mojej strony .Szerokim łukiem raczej omija ciebie Filipiak bo zwyczajnie nie lubi lizydupów i osób nie majacych własnego zdania.
Jako klakier i dobry koleżka tobiasza zapewne ci nie wsmak że go atakuje za ,,wybitną''pracę na rzecz naszego klubu.No coż kibicom wisły także ona jest na rekę bo tobiasza nazywają swoim człowiekiem .
Oczywiście też w sekcji piłkarskiej nic złego sie nie dzieje i tylko jakis upierdliwy potter śmie kwestionować wspaniałą prace ,,prezesa ''z kańczugi.To że zdobylismy aż 2 punkty to przejściowe kłopoty bo już za rok z tobiaszem czeka nas LM.Jeśli spadniemy z ligi to też wina będzie podzielona na pół pomiędzy Stawowego i pottera.Pisząc w liczbie mnogiej ,,my'' byśmy odpoczęli od twoich apeli zapewne masz na myśli siebie i twoich kolegów z reymonta.
Widzę że upodobania profesora sa Ci nie obce, więc wnioskuje że pośrednio obracasz się w jego towarzystwie. Przez co i z tym drugim musisz mieć do czynienia. Czyżbyś osobiście zaznał jakieś krzywdy od niego? Może zostałeś odtrącony, porzucił Cię bez słowa, czy coś innego?
Uprzedzając twój atak.
Ja gościa znam jedynie ze zdjęcia, a w klubie byłem ostatni raz po karnet na wiosne.
Co do jego pracy nie mam zdania, bo nie wiem czym ma się zajmować i czy spełnia należycie swoje obowiązki. Nie interesują mnie wpisy "ten mówił że on jest taki czy inny", jak bym w tym siedział swoje zdanie napewno bym miał.
Nie odsyłaj mnie na Reymonta, bo nie masz do tego żadnych podstaw, a prawdopodobnie jak ja trenowałem w Pasach ty jeszcze po drabinie na dywan wychodziłeś.
A wracając do upodobań profesora to Ty jako nie lizydup, mógłbyś przedstawić mu swoje wizje i by Cię posłuchał, a może nawet uczynił prezesem.
Chyba że też nie lubi wciąż skamlących, i tu go rozumiem.
Potter. To, że zmieniasz zdanie popadając przy tym ze skrajności w skrajność, jest oczywiste dla każdego kto w miarę regularnie cztuje forum. Twoje sprawa, każdy ma prawo zmienić zdanie. Ty czynisz to dosyć.... spektakularnie - chodzi mi o ilość Twoich wpisów :)
Nie ma w tym nic złego oczywiście, no możę trochę to uciążliwe dla innych forumowiczów, jak w kolejnych wątkach widzą ten sam potok słów z Twojej strony. No ale jak sam mówisz, można myszką zjechać na kolejny wpis, pod wrunkiem, że... nie będzie to znowu Twój wpis. Czy te zmiany koncepcji pomagają w ich lasnowaniu, to już inna sprawa :)
Masz natomiast inną dosyć nieprzyjemną cechę. Obrażasz tych, którzy śmią mieć inne zdanie. Jeśli chcesz zapytać "niby gdzie", to odsyłąm Cię do Twoich wpisów w tym temacie pod adresem Dudiego. Nie będę ich cytował, żebyś nie powiedział, że są to zdania wyrwane z kontekstu.
P.S. Co do Kubusia T. to zgadzam się z Tobą.
P.S.2. Nie jestem klakierem Dudiego - nawet go nie znam :)
daruj sobie dudi 74 takie uszczypliwości z wchodzeniem na stojąco pod dywan jak ty trenowałeś w pasach.Zwyczajnie sie kompromitujesz. Nie znasz mnie a piszesz takie bzdety. Nie obracam sie koło Filipiaka i nie obracałem nigdy .Twoja żarliwa obrona tabisza za to jest co najmiej zastanawiąjaca.
Wszyscy naokoło widzą jaką 5 kolumna klubu jest tabisz a ty go bronisz niczym adwokat.Pytam w jakim celu?.Nie zamierzam z toba dalej polemizować bo zwyczajnie nie ma z kim.
ech spokój już! szykujcie gardła na sobote;)
dudi74 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Uprzedzając twój atak.
>
> Ja gościa znam jedynie ze zdjęcia, a w klubie
> byłem ostatni raz po karnet na wiosne.
i to jest problem, przychodzcie do sklepy, na treningi ,sparingi
Jesteś w klubie to popytaj zawodników/byłych pracowników zagadaj o bajery, a dowiesz do prawdy.
Rozmawiajcie z nimi to się wam oczy otworzą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)