dolfuss dobrze napisał , ja popieram po raz kolejny, przytuła nigdy nie powinien juz zagrać w pasach, ba on nigdy nie powinien do nas trafić... zajeżdza geyfrutem...
-
-
wywiad Przytuły w gw
O co walczy Przytuła w tym wywiadzie?-trzeba go dokładnie przeczytać.
Sam powtarza że prof. go najbardziej lubił miał do niego telefon i z całej drużyny jako jedyny mógł do niego dzwonić.
Więc co się stało że się tak podziało? Przytuła sugeruje że zamieszanie spowodowane jest przez Mikulskiego i że to on rozbił zespół,że w porównaniu ze Stawowym jest miernotą.Każdy też ma własne zdanie i Krzysiek uważa że Stawowy jest wg niego najlepszym trenerem(ma k.u.r.w.a takie prawo).Tak naprawde walczył o to by Mikulski nie został trenerem i przegrał,Mikulski został trenerem a Przytule podłożono świnie.Chłopak walczy o to by powiedziano całą prawde.
Ja w swoim życiu miałem paru wybitnych nauczycieli i nikt się z nich nie śmiał a w klasie było słychać brzęk przelatującej muchy,ale niestety miałem i miernoty a wtedy nikt nie miał litości,bo nikt nie stoi przed nauczycielem na bacznośc gdy nie ma autorytetu i jest głupi.
Do Forumowiczów niektórych- samo przeczytanie tekstu nic nie daje trzeba wyciągać z niego odpowiednie wnioski.
A Mikulski to jest kolejny błąd Filipiaka na jego długiej liście potknięć i błędów, czasami myślę że moja Brita zrobiła by ich mniej a jest tylko zwykłym kotem.
Karolem kotem
Wg mnie zawodnik, nawet z rady druzyny, nie ma prawa sie wtracac w to, czy trener jest taki czy owaki. To nie jest jego sprawa. On ma grac a nie p...lic. Jesli koniecznie chcial zatrzymac w klubie Stawowego, to mogl to smialo zalatwic ze Stawowym, bo to on zlozyl rezygnacje, nikt tego za niego nie zrobil.
Tak tak chłopie... nikt tu nie potrafi analizować tego co czyta oprócz Ciebie. Brawo mądralo!
Co do intencji jakie miał zawodnik K.Przytuła - być może i dobre i szczere. Tylko sam pomyśl koleś czy czas odpowiedni jest na to by zamiast konsolidacji wszystkich w klubie, rozstrząsać przeszłość i fakty, które już nastąpiły. O to chodzi. Przytuła walnął samobója i tyle. Czasem trzeba umieć zamknąć ryja i przyciąć język gdy nieodpowiednia pora. Jak widać ten "pupilek" tego nie potrafi i nie rozumie, bo jest dużym dzieckiem, które ma za nic potrzebny spokój kosztem "zbawiania świata i Cracovii" jako jedyny nieskazitelny i sprawiedliwy.
Weź koleś.. r.o.z.p.i.e.r.d.a.l.a. mnie mnie twoja naiwność i udawana troska o to co chciał pan dywersant Przytuła.
Ja sie zgodze z jednym - moj kot tez poprowadzilby ten zespol lepiej.
maacku!!
przestań bronić Swojego pupilka ...
Masz wiadomość na priva
Ja nie wiem co sądzić na temat Przytuły, bo nie wiem, co tak naprawdę zrobił. Ale o ile Przytuła może być albo winny, albo niewinny, to wiem jedno:
W dalszym ciągu w naszym klubie pracownikiem jest wrzód o nazwisku mikulski i dopóki nie pozbędziemy się tego śmiecia będzie realizował swoje brudne interesy. Ciekawy jestem kiedy profesor otworzy wreszcie oczy i wywali na zbity pysk tę mendę?
Dobrze Przytuła powiedział takiej Cracovii już nie będzie bo będzie zdecydowanie LEPSZA!!!
Do magika 76 - nie piłem z tobą wódki więc nie nazywa mnie kolesiem bo nim nie jestem.
Od zdania"weż koleś...." zrozumiałem że jesteś prostakiem nienaiwnym oraz bardzo nietroskliwym po prostu zwykłym bucem.
I czy to przypadkiem nie była twoja głowa zamiast głowy świni na derbach ona właśnie miała przycięty język i zamkniętą morde.
do pasożyda - brak info na priva
sprawdz jeszce raz priva
maaciek ...
:D
Trener Białas chce dać szansę pomocnikowi Przytule
Waldemar Kordyl 13-04-2006 , ostatnia aktualizacja 13-04-2006 21:33
W czwartek trener "Pasów" Stefan Białas ogłosił listę 17 zawodników, którzy pojadą na mecz w Wodzisławiu. Przy numerze 18 pojawił się znak zapytania i nietrudno się domyślić, że chodzi o Krzysztofa Przytułę, ukaranego przez zarząd klubu. W jego sprawie trener spotkał się w czwartek z prezesem klubu Januszem Filipiakiem.
- Nie znam incydentów, jakie zaszły, ale jestem po rozmowie z samym zawodnikiem. Chcę mu dać szansę na powrót na pewnych warunkach - wyjaśnia trener. I za chwilę dodaje zaskakująco. - Czy zrobił to, czy nie [chodzi o nagrywanie byłego trenera Albina Mikulskiego; zarzucają to Przytule władze klubu, a on się do tego nie przyznaje - red.], tego nie wiem, ale powinien przeprosić kolegów i zarząd za swoją nieobecność w zespole. To jest młody zawodnik i powiedziałem mu, żeby się z tym przespał - dodał Białas.
- Nie mogę przeprosić za coś, czego nie zrobiłem - odpowiada Przytuła. I podkreśla, że przygotowuje się do inaugurującego rozgrywki czwartoligowe meczu rezerw Cracovii z Karpatami Siepraw.
temu panu (P.) już dziękujemy
Odsuwanie pelnowartosciowego zawodnika od druzyny, w dodatku takiego, ktory dochodzi do siebie po kontuzji, to typowy idiotyzm jakich zreszta wiele w dzialaniach "profesjonalnego" szefostwa Spolki (celowo nie pisze Cracovii, bo po prostu byloby mi wstyd).
I przy okazji pozdrawiam idiotow - bo nie ma innego okreslenia, a to jest miedzynarodowe - "dziekujacych" Przytule.
Krzysiek-wystarczy zwykłe przepraszam, bez precyzowania za co! Ważne byś w tych ważnych dla Cracovii spotkaniach zasilił kadrę zespołu!
Liczymy na Ciebie!
a najlepiej jakby Krzysiek albo ktoś z zarządu powiedział "Wybaczamy i prosimy o wybaczenie" OOO!!! To jest dobre.
A my wszyscy byśmy zaśpiewali Barke.
Ja nawet teraz zaśpiewam:
Pan kiedyś stanął nad brzegiem,
Szukał ludzi gotowych pójść za Nim;
By łowić serca
Słów Bożych prawdą.
Ref.:
O Panie, to Ty na mnie spojrzałeś,
Twoje usta dziś wyrzekły me imię.
Swoją barkę pozostawiam na brzegu,
Razem z Tobą nowy zacznę dziś łów.
2.
Jestem ubogim człowiekiem,
Moim skarbem są ręce gotowe
Do pracy z Tobą
I czyste serce.
3.
Ty, potrzebujesz mych dłoni,
Mego serca młodego zapałem
Mych kropli potu
I samotności.
4.
Dziś wypłyniemy już razem
Łowić serca na morzach dusz ludzkich
Twej prawdy siecią
I słowem życia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)