Chciałem napisać wczoraj, ale froum chodziło ja... ci, co się logiowali to wiedza.
Jeszcze troche czasu jest.
Proponuje typowanie:
- jaka będzie wyjściowa jedenastak ustawiona przez trenera Białasa w meczu z Groclinem?
Proszę podać 11 nazwisk.
Do... powiedzmy, sobota, godizna 13.
Chyba że jakaś prasa poda jutro rano wyjściowy skład, wtedy oczywiście przestajemy wysyłać.
-
-
Zabawa: typujemy skład!
Cabaj - Wacek,Karwan,Rzucidlo,Uszalewski - Pawlusinski,Giza,Joao Paulo,Drumlak - Bania,Moskała
Cabaj - Wacek,Karwan,Skrzyński,Uszalewski - Pawlusinski,Giza,Drumlak,Paolo - Tatara,Moskała.
Cabaj - Wacek,Karwan,Skrzyński,Rzucidło - Pawlusinski,Giza,Paolo,Bojarski - Bania,Moskała.
.....................................................................................
nie wiedzialem o kontuzji Rzucidły ...
wiec mała zmiana ...
Cabaj - Wacek,Karwan,Skrzyński,Nowak - Pawlusinski,Giza,Paolo,Bojarski - Bania,Moskała
Cabaj - Wacek,Karwan,Wojciechowski,Uszalewski - Pawlusinski,Giza,Bojarski,Nowak, - Tatara,Moskała
przyznajmy to szczerze - bez ocen dla minionych czasów - POLE MANEWRU JEST BARDZO, BARDZO MAŁE:(
Cabaj - Wacek, Karwan, Skrzyński, Uszalewski - Bojarski, Giza, Joao Paulo, Pawlusiński - Tatara, Moskała.
Jeśli Węgier będzie zatwierdzony (nie wiem czy jest), to stawiam na Węgra zamiast Skrzyńskiego.
Cabaj
Wacek, Karwan, Skrzynia, Uszalewski
Plastik, Gizmo, Bojar, Joao Paulo
Tatara, Moskit
Ja myśle że Stefan wróci do słynnego diamentu Stawowego...
Cabaj-Wacek Skrzyński Karwan Uszalewski-Nowak Bania Giza - Bojarski Moskała Pawlusiński
ew. za Uszalewskiego myślę że zagra również wartościowy piłkarz którym jest Wojciechowski (gość zaliczył ponad 50 wystepow w wszelkiego rodzaju młodzieżówkach U17 U18 U19 i U21)
Cabaj - Wacek,Karwan,Wojciechowski,Uszalewski - Pawlusinski,Giza,Nowak,Bojarski - Drumlak, Moskała
Cabaj - Wacek, Karwan,Skrzyński,Uszalewski - Pawlusinski,Giza,Drumlak, JP, Bojarski - Moskała
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)