No białas miałby szanse swojego czasu słyszałem gdzieś wypowiedzi megalomanów z legii że to jedyny klub w polsce z którego trener może potem objąć kadre więc przygotowanie już ma
-
-
Białas trenerem Cracovii - treningi,sparingi ,taktyka (temat zbiorczy) ...
Cracovia pokonała KSZO w sparingu
PAP /08.07.2006 19:24
W rozegranym w sobotę meczu towarzyskim w Straszęcinie piłkarze Cracovii Kraków pokonali KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 3:1 (1:1).
Dla piłkarzy Cracovii był to pierwszy sparing na obozie w Straszęcinie, na którym przebywają od poniedziałku. Wcześniej rozegrali jeden sparing - w Wieliczce bezbramkowo zremisowali z Górnikiem Zabrze.
Obaj trenerzy chcąc sprawdzić maksymalną liczbę piłkarzy desygnowali w trakcie meczu do gry po... 27 zawodników.
Cracovia - KSZO Ostrowiec Św. 3:1 (1:1)
Bramki: Marcin Bojarski (40 min.), Piotr Bania (58 min.), Łukasz Szczoczarz (85 min.) - Rafał Wójcik (20 min.).
Arion Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Niech selekcjonerem zostanie Stawowy to wtedy w
> Cracovii będą powołania za powołaniem.
Na razie to "powołuje" do Arki ;)
niewiem czemu białas nikogo nie szuka niech szuka godzinami wtedy znajdzie piłakarza .jak nie macie kasy to szukajcie za darmo. wiem że nie macie kasy dlatego prosze filipiaka daj kase!!!
jeśli nie dopadną nas kontuzje to tym składem środek tabeli, chyba że Łukasz błyśnie talentem snajperskim!
Wie ktos o ktorej dzisiaj jest trening Cracovii ? Pozdro
Zobaczymy Na co stać naszą Cracovie jutro z Piastem Gliwice
11 lipca 2006, 17:00 - Dębica
Stal Stalowa Wola 1-6 Piast Gliwice
Tadeusz Krawiec 73 - Wojciech Kędziora 20, Michał Filipowicz 25, Tomasz Podgórski 30, Dariusz Solnica 60, Łukasz Wesecki 75, 83
Stal Stalowa Wola: Pusek (46 Herda) - Kasiak (80 Sałek), Wieprzęć (46 Drabik), Łuczyk (60 Gęśla), Maciorowski - Iwanicki (46 Krawiec), Kusiak, Grzyb (60 Stręciwilk), Ożóg, Sierżęga (46 Pająk) - Kowalczyk (46 Drachal).
Piast Gliwice: (I połowa) Kozik - Kędziora, Gaca, Karwan, Żyrkowski, Filipowicz, Krzycki, Chylaszek, Podgórski, Błachut, Zachariasz. (II połowa) Feć - Michniewicz, Banaś, Gamla, Zadylak, Kaszowski, Widuch, Kukulski, Kompała, Solnica, Wesecki.
sędziował: Piotr Mazur.
W meczu towarzyskim rozegranym w Dębicy Piast Gliwice rozgromił Stal Stalowa Wola 6-1 (3-0).
no, Solniczka już nas raz załatwiła... W Gorzycach ;)
fajny będzie bratobójczy pojedynek sztoperów :)
w telewizorze trener Białas skrytykował trenera zza granicy.
a ja jestem za.
i zaryzykuję stwierdzenie że następnym trenerem Cracovii będzie też nie-Polak
nie żebym mu życzył,
ale każdy kiedyś kończy
nawet premier Marcinkiewicz
Białas o Szwajdychu dzisiejszy Dziennik Polski:
"ten zawodnik robi tak olbrzymie postepy, że oglądanie go na boisku sprawia mi wielką frajde. Moze być jednym z lepszych zawodników CRACOVII.Nie boi się wziąć na siebie ciężar gry, rozgrywa piłke, zwycięsko wychodzi z pojedynków 1 na 1. Jest szybki ma b.dobry drybling. Myślę, że jeśli dalej będzie się tak rozwijał i udawadniał przydatność do drużyny, to będziemy mieli z niego wielką pocieche"
Dobrze że Białas sie tak wypowiada o Szwajdychu, jest szansa że będzie dawał mu szanse pograć a w perspektywie że stanie sie kluczowym zawodnikiem bo przecież to 100%towy Pasiak. Niewiele zespołów pierwszoligowych może pochwalić sie wychowankami grającymi w pierwszym składzie!
Jest jaki sparing na Kałuży w tym tygodniu może? Jeśli tak to o której i czy można wleźć?
z GKS BEŁCHATÓW w piątek o 20!!!
Z GKS Bełchatów w piątek, ale podobno o 19.00
A jak z wejściem ? Czy wejść można na aktualne na sezon jesienny karnety? Czy na bilety i po ile? W Dzienniku podawali, że sparing z Bełchatowem o 19
A z LKS o ktorej jutro ? To chyba jakas tajna informacja jest bo nigdzie ie podane..
o 11 dawno już było podane!!!
jakim gramy składem?? wie ktoś??
wedlug PAsy.net : Olszewski; Radwański, Wiśniewski, Skrzyński, Nowak, - Magiera, Giza, Baran, Bojarski; Bania, Szwajdych.
Ale coś czuje że wygląda to tak : Olszewski; Radwański, Wiśniewski, Skrzyński, Nowak, - Magiera, Baran; Bojarski, Giza, Szwajdych; Bania.
a po przerwie wygląda to następująco źródła nie zmieniam : Olszewski (46 Cabaj); Radwański, Wiśniewski, Skrzyński, Nowak, - Magiera, Giza (46 Drumlak), Baran, Bojarski; Bania (46 Moskała), Szwajdych (46 Pawlusiński).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)