Dzisiaj zostaną rozegrane nasteoujace mecze:
Odra Wodzisław - Górnik Zabrze 18:30
Górnik Łęczna - Arka Gdynia 18:30
Zagłębie Lubin - Polonia Warszawa 18:30
Wisła Płock - Lech Poznań 18:30
Korona Kielce - Pogoń Szczecin 18:30
-
-
Mecze zaległe - wtorek
Same remisy (poza wygranymi Lecha i Korony) poproszę.
Arka prowadzi w Lecznej 1:o po golu Wroblewskiego
Areczka niestety 1-1, a Lech daje w nie powiem co (0:3)
Odra - Górnik na razie 1-0
w pozostałych 0:0
wszystkie mecze tragicznie słabe i niewiele się dzieje
Lech już 0: 4 :(
pozatym rośnie nam nowy konkurent do spadku. Niestety mamy z nim tylko 1 punk i bramki 2:3 w 2 meczach
Na razie jest tak
1. Legia Warszawa 22 47
2. Wisła Kraków 22 46
3. Amica Wronki 22 39
4. Zagłębie Lubin 21 33
5. Lech Poznań 21 30
6. Korona Kielce 21 29
7. Pogoń Szczecin 21 28
8. Odra Wodzisław 22 28
9. Wisła Płock 21 28
10. Cracovia 22 26
11. GKS Bełchatów 22 24
12. Arka Gdynia 22 23
13. Groclin Grodzisk 21 23
14. Górnik Łęczna 21 22
15. Górnik Zabrze 21 22
16. Polonia Warszawa 22 17
W Łęcznej koniec 1:1
w Płocku koniec 5:1,
w Kielcach koniec (coś wygląda na to, że jak pisałem Gajtkowski i Sasin załatwili Kolportera Koronę) 0:1 z Telenowelą, która oddała [b]dwa[/b] celne strzały
Lubin 1:0 w 93 minucie :(
i do kompletu Odra - Górnik Zabrze 1:0 (nie pomogła tajna broń w postaci Dudzia)
No ciekawie to nie jest. Do końca gramy wszystkie mecze o 6 pkt.
Shrek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No ciekawie to nie jest. Do końca gramy wszystkie
> mecze o 6 pkt.
A to oznacza: jak wygramy, to idziemy relatywnie mocno do przodu!
my to wiemy, ale czy piłkarze i trener to wiedzą :? ?
steam-roller: widzę, że my tradycyjnie w wieczornych godzinach... :P
bo wcześniej forum biegało wolniej niż Bania po boisku ;)
No cóż - całe szczęście, że Arka nie przegrała w Łęcznej.
Polonia - z jednej strony żal, że przegrała, ale z drugiej.... to nasz rywal w walce o utrzymanie...
Jak dla mnie miodzio wyniki :)
Oglądałem "na żywca" w pracy mecz przereklamowanego Kolportera, który choć miał przewagę to zagrał mimo wszystko słabiej niż w meczu z Zagłębiem, które z kolei "wymordowało" skromne 1:0 z beznadziejną ibezbarwną Polonią (najlepsi w przeszkadzaniu).
Szkoda Arki..
Co do Wisły z Płocka, to pisałem, że jest w zasadzie równorzędna Lechowi jeśli chodzi o potyczki finałowe PP natomiast po cichu liczyłem abyśmy nie wpadli na Jelonka i s-kę, bo jak widać są silniejsi niż Lech. Będzie ciężko.
Co do Płocka, to zobaczymy jak oni wytryzmają kondycyjnie. Począwszy od 22 marca aż do końca kwietnia grają nieprzerwanie co 3 dni (ze względu na przełożone mecze i Puchar)
Co nie zmienia faktu iż są groźniejsi o Lecha..
Zresztą Lubin też gra co 3 dni, od minionej soboty.
że Płock wygra z Lechem to było do przewidzenia, ale rozmiary tej porażki mnie zaskoczyły.
Ciesze się że nie przegraliśmy w Łęcznej, bo wywieźliśmy cenny punkt z meczu wyjazdowego. Odra, Pogoń i Wisła Płock raczej nie będą się już liczyć w walce o utrzymanie bo odskoczyli do bezpiecznego środka tabeli. Zostaje Polonia, Łęczna, Górnik (dla mnie po Polonii kandydat murowany do spadku) Bełchatów, my i Wy (czyli Arka i Cracovia). Będzie bardzo ciekawy kwiecień!
Mi sie wydaje, ze Polonia da rade i sie utrzyma, a spadna oba Gorniki. Na razie Polonia miala ciezkie mecze, ale wierze ze teraz w derbach Warszawy zdobedzie jakies punkty. Nam wystarczy jedna wygrana i spokojnie sie utrzymamy. Nie panikujcie. :)
Oczywiście najfajniej by było gdyby spadły "wioski" czyli Łęczna i Bełchatów, ale to już jest raczej niemożliwe (w głównej mierze dzięki nam niestety)...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)