BO TO CRACOVIA O MISTRZOSTWO GRAĆ BĘDZIE!
GRAĆ BĘDĄ DWIE NAJLEPSZE DRUŻYNY HOKEJOWE W POLSCE, KTÓRYCH KIBICE SĄ ZAPRZYJAŹNIENI!
Nie będzie tam jakowyś innych towarzystw sportowych...
każda próba wspomnienia, co sadzimy o <....> powinna być kasowana w zarodku.
I dużą rolę mają tu do odegrania autorytety wszystkich grup Pasiastych Kibiców.
NIE PSUJMY SOBIE ŚWIĘTA!
-
-
WTOREK - DOPING TYLKO POZYTYWNY!
oby święta, dopóki krążek w grze ...
EWNETUALNIE: DOTYCZY RÓWNIEŻ PIĄTKU OCZYWISCIE!
żywię głęboką nadzieję na doping proCracoviacki.
Kurcze, z calym szacunkiem dla Waszej idei, ale... raz na mecz, to ja jakos traktuje te piosenke jako element tradycji;-)
Taaaak, taaak, wiem... Zaraz mnie zajedziecie, ale cosh - raz, a dobrze, to lubie hymn zaspiewac;-)
Doping Dla Cracovii! Teraz albo nigdy!
Czy śpiewasz dla Cracovii zalezy wyłącznie od Ciebie!!!
Cracovia = Mistrz Polski = koniec kompleksów (jeśli ktoś je miał)!!!
Jakoś nie przypominam sobie takiej tradycji... Nie pamiętam również takiego hymnu. Natomiast Twój podpis na koniec ("Najlepsze pasiaste wychowanie: CRACOVIA-Dabie!") w połączeniu z postulatem śpiewania o Wiśle, może stanowić znakomitą pożywkę dla zilustrowania ataków na Cracovię.
I tak narodziła nam się nowa, świecka tradycja...
Dla mnie ta piosenka ma jednak zwizaek z tradycja... Nie pamietam kiedy uslyszalem ja pierwszy raz, a musialo to byc dawno... I nie bede hipokryta - zwyczajnie pisze, co czuje i mysle. Nie zaintonuje, ale jesli pojdzie to zaspiewam, raz i dobrze;-) Juz kiedys przerabialismy te dyskusje, ze 3ba spiewajacych wygwizdywac, zakrzyczec, cos tam jeszcze... I historie wygwizdywania kazdy juz zna, wiec nie ma sensu do tego wracac. Kazdy niech zdecyduje, co zrobi i juz.
Kto mistrzem jest ? Kto mistrzem jest ?? OCZYWIŚCIE TEN NASZ KS !! :)
We wtorek musimy się pokazac z jak najlepszej strony !!
Twixxxx, ktoś mówił, że np. palenie skradzionych koszulek czy wrzaski typu "Zyklon B" to też "element tradycji". Przypomnij mi kto to taki? Gdyby ten mecz może nawet decydujący o MP był z Wisłą to też bym to śpiewał.ale jest z GKS Tychy, a Wisła w tych rozgrywkach udziału nie bierze.
Nie będe już przypominał, że tej piosenki na lodowisku nie życzy sobie Romek Steblecki.
a widzę Twixx, że chcesz nie tylko mnie (to mało ważne) ale i Panu Romanowi taki prezent na urodziny zafundować.
Gratuluję - RoMan będzie miał znowu o czym pisać.
Pojutrze dopingujemy TYLKO PASY!!!
Zadnych Wiseł itp...
może raz na 60 lat uda się powstrzymać od takich spiewów?
Dopra, juz dopra... Mowilem, ze mnie zajedziecie;-) Nie przekonuja mnie Wasze argumenty poza jednym: Romek Steblecki faktycznie tego nie lubi. I z szacunku dla Niego nie zaspiewam. Nawet, jesli ktos zaintonuje;-) Ten jeden raz dam sie przekonac, dalsze rozwaze - mam na mysli hokej. Na pilce bata nie ma - spiewam raz, porzadnie i juz!;-)
Twixxx - Nie pier..... :P DOPING TYLKO DLA PASOW!!!!! A WTSK niech sie juz idzie pasc bo mi sie srac chce na sama mysl o tej piesni! :) Na Łęcznej Ci to rozkminie bo teraz boli mnie glowa! :P :)
z tym antygopingiem to już paranoja mam nadzieje że jutro faktycznie będzie go brak
Twixxx zaśpiewaj sobie w domu .. a na hali TYLKO CRACOVIA,
oczywiście bardzo PANA proszę.
.
Moze na tak wyjatkowy mecz Pawel da sie namowic na poprowadzenie dopingu i zajecie sie rola spikera???? Co wy na to? :)
.
Obok młyna za bramką od Hali Targowej przydałyby się dwa gniazda dopingu pod oboma bramkami i jedno w środku - wszystkie z udziałem osób, które chcą wyłącznie pozytywnego dopingu. Inaczej grupki pijaków zawsze się przebiją z wtsk i "jedźcie z k...i".
Tyszan pozdrowiłbym przy ich wjeździe na taflę "Był, będzie jest, tyski GKS" - 1 raz i nie więcej, sorry, ten mecz musimy wygrać. Drugi raz po skończonym meczu, na pożegnanie.
Warto by już teraz ustalić, CO MA BYC śpiewane i skandowane.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)