Panowie nie panikujcie jest dobrze ,
Krzysiek jesteśmy z Tobą i Twoim bratem!!!!!!!
Będzie dobrze!!!!
-
-
Krzyśka Radwańskiego problemy ze zdrowiem (zmiana nazwy wątku na życzenie MisioPasa)
Wczoraj w jednej z gazet był wywiad Z Krzyśkiem i on mówił ,że z jego okiem jest coraz lepiej i nie ma w tym momencie żadnego niebezpiczeństwa dla jego wzroku.Za 1,5 tygodnia udaje się do lekarza i ma nadzieję ,że wtedy będzie mógł rozpocząć treningi.
Fąfel Fąfel trzymaj się:)
Z Krzyśkiem jest lepiej. Trzymamy mocno za szybki powrót do zdrowia.
http://sport.onet.pl/1282570,wiadomosci.html
Niby to samo - ale chyba z tytułem oryginalnym Superexpressu - jest na wp:
[url]http://sport.wp.pl/kat,32294,wid,8237198,wiadomosc.html?rfbawp=1143025138.834[/url]
Superexpress przekroczył wszelkie granice etyczne.
(tytuł i pierwsze zdanie)
Tak pisać w przypadku choroby? kontuzji? możliwego nieszczęścia człowieka?
To po prostu... no, bez komentarza.
Nawet miałem o tym temat założyć.
Zgadzam się z Agnanem. Nie wiem czy według ich małych rozumków to miało być śmieszne...
No to ubawiłem się po pachy normalnie.
To wszystko to tania sensacja i chec zrobienia wielkiego halo! Widzialem sie z Krzyskiem dzis rano i jest w dobrej kondycji, usmiechniety i zadowolony mowi ze jest OK i za tydzien ma kontrole ale jest dobrej mysli! A na to co pisza gazety i portale to Krzysiek tylko pokiwal glowa i sie usmiechnal! Takze mysle ze jest OK!!!!!
26 dni później
Rozmawiałem wczoraj z pewną osobą kompetentna w Klubie o Krzyśka. Odpowiedziano mi, że z jego okiem; "nie jest za wesoło". Nie pytałem o szczegóły, ale coś mi się wydaje, że tracimy najlepszego obrońcę. Musimy jednak jakoś wspierać duchowo tego chłopaka, ale jak?
Skandowaniem nazwiska na meczu z Pogonia, transparentem z trescia skierowana do niego, chocby proste "Fąfel - trzymaj sie!" "Krzysiek, jestesmy z Toba!"
5 dni później
W tej chwili rozmawialem z Krzyskiem! :)
Juz sobie tam troszke biega i truchta! Jest dobrze! Mowi ze w tym oku widzi w 90% ale nie przeszkadza mu to bardzo w normalnym funkcjonowaniu! Jest zadowolony i usmiechniety pelny energii! :)
To dobrze ze z Nim juz lepiej :) Oby całkowicie sie wykurował i w nastepnym sezonie pokazał co potrafii - tego Jemu i nam życze.
PS:teraz dopiero widać ile "Fąfel" znaczył dla bloku defensywnego Cracovii.
Wracaj jak najszybciej na boisko Krzysiu i pokaż co potrafisz !!!!!!!!!!!!!!!!
To może niech ktoś w końcu zmieni tytuł wątku...
Bo za każym razem jak na niego patrzę to przechodzą mnie ciarki.
Wszystko idzie w dobrym kierunku. Krzysiu stracił jedynie rundę wiosenną, a od następnej będzie znów hasał po lewej stronie obrony.
Zmiana tematu jest potrzebna!!!!!!!!! Nie ch bedzie normalnie jak w innych tego typu tematach KRZYSIEK RADWAŃSKI i tyle. kropka!
12 dni później
No juz lepiej!Teraz nie brzmi tytul juz tak przerazajaco! Pozdro! :P
16 dni później
A dzisiaj Fąfel ma 28 urodziny !
100 lat i ZDROWIA ! w koncu to chyba nadal nasz najlepszy boczny obrońca...
100lat Fąfel - Krzysiek to wręcz ilustracja piosenki "kto raz do nas trafi zakocha się w Pasach."
wszystkiego najzdrowszego Krzysiek
Wszystkiego Naj Panie Krzyśku.
Sto lat i samych sukcesów w PASACH!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)