Jeszcze będziecie Mikulskiego na rękach nosić i chwalić, chwalić ,że hej !! ;-)
-
-
ALBIN MIKULSKI MUSI ODEJŚĆ
Mikulski nie jest taki zły. Przede wszystkim nie jest takim uparciuchem, naiwniakiem i nie przywiązuje się do schematów jak jego poprzednik. Poprzednik byłby świetnym szkoleniowcem zespołów juniorskich, bo te cechy głównie tam są potrzebne. W lidze potrzebna jest elastyczność taktyczna.
proponuje zaczekac z ocenami i porównaniami ...
przyjdzie na to czas ...
na razie trzymamy kciuki za nowy sztab szkoleniowy zycząc jak najwiekszych sukcesów ...
bo ich sukcesy to nasze sukcesy ...
:)
Robert
I tu muszę sie z tobą zgodzić w 100%:)
Już dawno to napisałem...
Panie Trenerze. Nic Pan nie musi. Wierze w Pana.
No coż, ja zgodnie z pasiackim malkontenctwem, chciałem napisać w przededniu meczu, że Albin musi odejść ! ;)
A jeśli przegramy (tfu, tfu, na psa urok) to będę mógł z nieskrywaną i dziką satysfakcją napisać : a nie mówiłem ?! ;)
PANOWIE KAŻDY MA PRAWO MIEĆ SWOJE ZDANIE I UWAZAM ZE TO CO TERAZ PREZENTUJĄ NASI PIŁKARZE TO I BEZ TRENERA BY SIĘ UDAWAŁO A W ICH POCZYNANIACH WIDAC BRAK MYŚLI TAKTYCZNEJ NIE POTRAFIĄ SIE USTAWIĆ NA BOISKU A JUZ CELUJE W TYM DEFENSYWA. ZOBACZYCIE SAMI JUZ WKRÓTCE. A PAN MIKULSKI ZE SWOIMI TEORIAMI ZACZYMAŁ SIĘ 20 LAT DO TYŁU.
Trener Albin Mikulski nie jest bohaterem mojej bajki. Ale w tej trudnej chwili prowadzi Pasy, przejął drużynę w niełatwej wewnątrzklubowej sytuacji i na boisku w ciągu krótkiego czasu musiał podejmować trudne decyzje. Dodatkowo sytuację skomplikowały mu kontuzje kliku piłkarzy z pierwszego składu. Teraz mamy wyjątkowo bezmyślny i niesprawiedliwy wyrok białych kołnierzyków z Ekstraklasa SA w postaci zamknięcia stadionu. To nie byłoby łatwe nawet dla najlepszych trenerów. Rozsądek podpowiada, żeby z wielu powodów poczekać z oceną jego pracy.
O to to ...dobrze prawi ...hej!
Kto nad wisła ten niech skacze ,hop, hop
... dla naszego dobra jak najszybciej!!!!!!
Mikulski-kończ Waść!!!
wiśta wio, łatwo powiedzieć
a kto w zamian? chyba tylko Bobo wolny został
Na odchodne weź pan z sobą Banię.
Dla DOBRA CRACOVII MIKULSKI MUŚI ODEJŚĆ.Kończ Pan wstydu oszczędz.No i co teraz powiedzą zwolennicy Pana Mikulskiego ile jeszcze mamy meczy przegrać aby go prezes Filipiak odsunoł od trenowania zespołu.Nawet dziecko widzi ,że z tym Trenerem daleko nie zajdziemy najwyżej do II-iej ligi czego naszym piłkarzom nie życze ,a tym bardziej kibicom którzy tyle lat czekali na upragnioną ekstraklasę.Kibice którzy wieżycie w Mikulskiego obudzcie się z letargu puki nie będzie za póżno jeszcze jest czas i sytuacje można uzdrowić, ale za pare kolejek może być już za póżno .Nażekacie na Stawowego .ale jemu bardzo żadko zdarzały się porażki u siebie.przeważnie u siebie zdobywaliśmy najwięcej punktów , a z wyjazdami na początku było bardzo krucho.Może dojść do takiej sytuacji ,że potrafi przed degradacją utrzymać Cracovie w lidze tak doświadczony Trener jak Henryk Kasperczak.Mówicie ,że nie stać nas go na niego ,zgoda ale może być tak ,że trzeba będzie wybierać albo II liga ,albo bardzo drogi Trener który może nas uratować przed spadkiem.Ja osobiście wybrałbyn to drugie czyli Kasperczaka .Wtedy Filipiak pokazałby kibicom że jest zawiązany z klubem na dobre i na złe i przeznaczyłby dodatkową Kasę na Trenera.Nie sądzę żeby na to nie miał gdyż firmy
Comarch akcje dość dobrze utrzymują się na parkiecie giełdowym.A napewno wstydem dla Prezesa Filipiaka byłoby spaść na 100 lecie klubu do drugiej ligi.Ponieważ ten fakt byłby zapisany w kartach historii klubu,a tego chyba wszyscy nie chcemy.
Kto Tak Pięknie gra To CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[i]Narzekacie na Stawowego .ale jemu bardzo rzadko zdarzały się porażki u siebie. Przeważnie u siebie zdobywaliśmy najwięcej punktów , a z wyjazdami na początku było bardzo krucho.[/i]
Stawowy nie grał meczów ligowych przy pustych trybunach. A i u siebie czasem przegrywał, choćby z Koroną, Odrą Wodzisław, Amiką, Wisłą. A i przy pustych trybunach czasem dawał plamę, jak w sparingu z Radomiakiem.
W nocy słyszałem Stawowego w Canalu jak komentował mecz Odra - Legia, zachwalając przy każdej okazji zalety tzw. "kombinacyjnej piłki". Może jestem uprzedzony, ale na podstawie jego komentarza odniosłem wrażenie, że głównym celem Stawowego w jego trenerskiej filozofii nie jest strzelanie przez jego drużynę bramek, ale właśnie granie "kombinacyjnej piłki".
Cracovia nie wygrała 16 meczy z rzędu (liga + sparingi) z tego z trenerem Mikulskim chyba tylko 6.
Zamiast ujadać na nowego trenera zaproponujcie kogoś na jego miejsce!
gtx Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cracovia nie wygrała 16 meczy z rzędu (liga +
> sparingi) z tego z trenerem Mikulskim chyba tylko
> 6.
> Zamiast ujadać na nowego trenera zaproponujcie
> kogoś na jego miejsce!
na obecna chwile tylko STAWOWY !!!!!Zna druzyne i uratuje nam lige!
NIE STAWOWEMU,NIE MIKULSKIEMU..
TYLKO ktoś z poza chorych układów w Cracovii...
Kaczmarek....to jest moja propozycja...
Jeli Bobo jest wolny to sie kurcze nie ma nad czym zastanawiać!!!
po pierwsze chyba nas na niego stac
po drugie chłop ma pojecie o piłce!
Co do Mikulskiego to taki sam z niego trener jak i manager!
"Cracovia nie zagrała na swoim poziomie jeśli chodzi o pierwszą połowę, ale to przeciwnik dobrze grał, bardzo składnie przede wszystkim.."
Po meczu z Legią Pan mówił takie same frazesy....ja chcę aby Cracovia DOBRZE GRAŁA-inne drużyny to ja mam.....wszyscy Panu przeszkadzają-poproś Pan przeciwników w następnym meczu,MOŻE SIĘ POŁOŻĄ !!!
"Tak więc gdybyśmy byli bardziej skoncentrowani w destrukcji to nie stracilibyśmy bramki i byłoby 0:0, byłby remis i wtedy można byłoby się pokusić o jakiś wynik pozytywny."
Trenerze,dla nas remis to byłby pozytywny wynik w kontekście punktów i miejsca w tabeli.I najważniejsze - BYŁO 45 MINUT NA POKUSZENIE SIĘ O WYNIK POZYTYWNY - TO MAŁO ???!!!
BREDNIE TRENERZE !!!
"Trudno jest gonić wynik, dlatego jestem bardzo zadowolony z drugiej połowy."
Trudno???!!! NA WŁASNYM BOISKU ???!!! PRZY STRACIE TYLKO JEDNEJ BRAMKI???!!!
BREDNIE PO MECZU JAK ZA POPRZEDNIKA !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)