Oczywiście że tak.To że na boisku chciał wygrać nie oznacza,że nie ma olbrzymiego sentymentu do Cracovii.Poza tym wiem chyba od czego się zaczęło...ano od tego jak Krzysiek Nykiel bardzo niebezpiecznie wszedł nakładką w któregoś z zawodników Termaliki.Przy dobrym układzie mógł mu wyrządzić krzywdę.Wtedy Plastik doskoczył do Nynkiela w obronie kolegi i bardzo dobrze się zachował.Coś sobie nieprzyjemnego powiedzieli i od tamtej pory było u nich na ostrzu noża.Ja przynajmniej tak to wszystko widziałem.
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
Słowo, gest przepraszający tak niewiele kosztuje, a tak wiele znaczy i mówi o człowieku.
Marudzenie, narzekanie i szukanie dziury w całym też wiele mówi o człowieku.
Ok. jedni są marudni a drudzy zakłamani. Wolę tych pierwszych.
torreador Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Słowo, gest przepraszający tak niewiele
> kosztuje, a tak wiele znaczy i mówi o człowieku.
w minutę po pyskówce Plastik wyciągnął rękę na zgodę do Nykiela, było dokładnie widać z f3
prasa (GW) donosi:
[i]"Do Lecha Poznań trafił za 78 euro, dziś jest wart ok. 1,7 miliona euro. Ebrahima "Ibo" Savaneh rozgrywa znakomity sezon w belgijskiej ekstraklasie i został nominowany do nagrody, którą wcześniej odbierali naprawdę świetni piłkarze. Kiedyś Lech Poznań z niego zrezygnował..."[/i]
a jeszcze wcześniej "nie rzucił na kolana" pewnego Wybitnego Supertrenera. Ale o tym rzetelna GW już nie napisze :P
suram Napisał(a):
> prasa (GW) donosi:
>
> "Do Lecha Poznań trafił za 78 euro, dziś jest
> wart ok. 1,7 miliona euro. Ebrahima "Ibo" Savaneh
> rozgrywa znakomity sezon w belgijskiej
> ekstraklasie i został nominowany do nagrody,
> którą wcześniej odbierali naprawdę świetni
> piłkarze. Kiedyś Lech Poznań z niego
> zrezygnował..."
>
> a jeszcze wcześniej "nie rzucił na kolana"
> pewnego Wybitnego Supertrenera.
Ja nie byłem zwolennikiem pozostania Pawlusińskiego u nas, ale nie podzielam opinii torreadora. Moim zdaniem walczył, jak cała jego drużyna, ale nie zauważyłem nadmiernie ostrych fauli, co istotne, bo sędzia pozwalał na wiele, zwłaszcza tamtym. Po prostu chcieli nam coś udowodnić, może nie lubią naszych żartów o kukurydzy. OK, nie muszą ich lubić:)
suram Napisał(a):
> prasa (GW) donosi:
>
>
> a jeszcze wcześniej "nie rzucił na kolana"
> pewnego Wybitnego Supertrenera. Ale o tym rzetelna
> GW już nie napisze :P
Nie ma na tym forum osoby potrafiącej się bardziej przypier*dalać. Suram sięga Everestu czepiania się detali.
Tekst jest o przygodach Sawaneha w Lechu, nie wszystko kręci się wokół Cracovii i Stawowego. A co do rzetelności - autor przecież wspomniał, że Ibo miał epizod u nas.
Trudno chyba tak żyć z nieustannie włączonym problematorem ;)
Jak suram się przyczepia do wuefisty to jest przypierd.alatorem sięgającym Everestu czepiania się
Jak Rafi (i inni, których nicki litościwie przemilczę) przyczepiają się do surama o jakże istotne detale - to jest wszystko ok. Przecież zauważywszy błąd - poprawiłem go minucie. Ale na to niektórzy są ślepi.
HIPOKRYZJA do n-tej potęgi. Ale mnie to nie dziwi. Jaki wąsaty pan - taki i dwór.
zanim kogoś skrytykujecie - popatrzcie może w lusterko. To nie boli.
[url=http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/inne-ligi/eredivisie-mateusz-klich-w-jedenastce-kolejki,1,5516434,wiadomosc.html]Eredivisie: Mateusz Klich w jedenastce kolejki[/url]
uzywaj edycji do poprawek Suramie ;) hehe
a propos Kliszka, nie wiem czy ktos to wklejal, ale pare dni temu czytalem notke ze Zwolle chce przedluzyc jego wypozyczenie na nowy sezon.
w wygranym meczu z Ado nie mial asyst, zatem musze obejrzec skroty aby sie przekonac co tam wyprawial :)
nie mialbym nic przeciwko temu aby ktos blizej go pozyczyl, vide Feyenoord lub Ado, Zwolle lezy gdzies gdzie psy dupami szczekaja, cala wyprawa aby go ogladac...
suram Napisał(a):
> Jak suram się przyczepia do wuefisty to jest
> przypierd.alatorem sięgającym Everestu czepiania
> się
>
> Jak Rafi (i inni, których nicki litościwie
> przemilczę) przyczepiają się do surama o jakże
> istotne detale - to jest wszystko ok. Przecież
> zauważywszy błąd - poprawiłem go minucie. Ale
> na to niektórzy są ślepi.
>
> HIPOKRYZJA do n-tej potęgi. Ale mnie to nie
> dziwi. Jaki wąsaty pan - taki i dwór.
>
> zanim kogoś skrytykujecie - popatrzcie może w
> lusterko. To nie boli.
Chyba alergia na Stawowego nieco Cię oszołomiła kolego. Nie pisałem nic o naszym trenerze, tylko rozbawiło mnie, że piętnujesz dziennikarza poznańskiego oddziału Wyborczej za to, że nie wytknął rażącej niekompetencji Stawowego z 2003 bodaj roku :D
Patrząc z dystansu - jak dla mnie to już zakrawa na lekki obłęd, czy nawet manię. A te teksty o hipokryzji, wąsatym dworze, ślepocie - mistrzostwo!
Ciekawe też, że przyporządkowałeś mnie już do grupy swoich oponentów. Ciekawe skąd wiesz, czy jestem pro, czy anty-wąsaty, skoro na forum piszę może jednego posta miesięcznie :)
Mania prześladowcza... ;)
Radość RODZINY PAWLUSIŃSKICH, będzie również MOJĄ RADOŚCIĄ
http://ekstraklasa.net/pawlusinski-bardzo-chcialbym-zebysmy-obaj-z-synem-cieszyli-sie-w-czerwcu,artykul.html?material_id=519210609a22ddfc4d000000
maciek72 Napisał(a):
> torreador Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Słowo, gest przepraszający tak niewiele
> > kosztuje, a tak wiele znaczy i mówi o
> człowieku.
> w minutę po pyskówce Plastik wyciągnął
> rękę na zgodę do Nykiela, było dokładnie
> widać z f3
Siedzę również na F3 i po faulu ( dość wrednym) na Nykielu przy linii bocznej nie było żadnego gestu o którym wspominasz. Było to na początku meczu
docent Napisał(a):
> Ja nie byłem zwolennikiem pozostania
> Pawlusińskiego u nas, ale nie podzielam opinii
> torreadora. Moim zdaniem walczył, jak cała jego
> drużyna, ale nie zauważyłem nadmiernie ostrych
> fauli, co istotne, bo sędzia pozwalał na wiele,
> zwłaszcza tamtym. Po prostu chcieli nam coś
> udowodnić, może nie lubią naszych żartów o
> kukurydzy. OK, nie muszą ich lubić:)
Mylisz dwa porządki. walka ok. ale klasa człowieka nawet po ostrej walce jest łatwa do zauważenia i docenienia. Tego mi zabrakło. Wiem, że Plastik był naładowany, bo chciał coś udowodnić, ale to nie tłumaczy wszystkiego.
torreador Napisał(a):
> docent Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ja nie byłem zwolennikiem pozostania
> > Pawlusińskiego u nas, ale nie podzielam opinii
> > torreadora. Moim zdaniem walczył, jak cała
> jego
> > drużyna, ale nie zauważyłem nadmiernie
> ostrych
> > fauli, co istotne, bo sędzia pozwalał na
> wiele,
> > zwłaszcza tamtym. Po prostu chcieli nam coś
> > udowodnić, może nie lubią naszych żartów o
> > kukurydzy. OK, nie muszą ich lubić:)
>
>
> Mylisz dwa porządki. walka ok. ale klasa
> człowieka nawet po ostrej walce jest łatwa do
> zauważenia i docenienia. Tego mi zabrakło. Wiem,
> że Plastik był naładowany, bo chciał coś
> udowodnić, ale to nie tłumaczy wszystkiego.
To ja nie wiem jak wy widzieliście całą sytuację z sektora F czy whatever skoro nie zauważyliście, że parę min przed faulem Pawlusińskiego Nykiel prawie wyrwał mu nogę - wszystko działo się na wysokości sektora B zaraz przy transie "Darek Pawlusinski witaj w domu" gdzie siedziałem. Darek sie po prostu zrewanżował za wcześniejszy faul, tak się robi na całym świecie, nie ? :)
Tomek Księżyc przywraca swoim golem Puszczy Niepołomice pozycje lidera
Kacper Tatara spadł z III ligi niemieckiej do IV
na marginesie: prawie 14 tys. ludzi na meczu decydującym o spadku z III ligi. ładnie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)