no nie do końca, klub skarżył to i powinien pokryć koszty procesu, tymczasem czytamy że to Matusiak pokryje koszty ... zresztą "Matusiak oskarżył władze o szantażowanie (przesunięcie do Młodej Ekstraklasy i wymuszenia zrzeknięcia się pensji)", zarzuty napastnika dotyczyły głównie sytuacji z końca 2010 r., gdy władze Cracovii postanowiły wstrzymać wypłacanie pensji z powodu słabych wyników zespołu
tymczasem Hesdey wraca do 5 ligi holenderskiej, Grecy jednak nie chcieli dać tyle co obiecywali, dziwne że jest zaskoczony jak pojechał do kraju gdzie towary kupuje się za inne towary, bo pieniędzy nikt nie ma ...
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
wywiad z W Kaczmarkiem: http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/15981/wojciech-kaczmarek-dla-2x45compl-chcialem-wyjechac-za-granice-ale-nie-udalo-sie-wiec-jestem-w-zawiszy/
"Od samego początku mówiłem, że chcę gdzieś wyjechać i tyle. To było moim priorytetem. Nie wyszło i wylądowałem w Zawiszy, bo tak byłem dogadany z prezesem. Miałem też jedną ofertę z Ekstraklasy, ale jej nie przyjąłem. "
"Chciałbym, żeby awans wywalczyły oba kluby. Co w wypadku, gdy uda się to tylko Cracovii? Na pewno bym jej pogratulował. "
Szkoda tylko, że był dogadany z prezesem od marca gdy się zorientował, że lecimy do 1 ligi.
Sprawę postawił jasno. Chciał wyjechać, a z prezesem Który o ile się nie mylę jest jego menago) był umówiony na miękkie lądowanie jak nie wyjdzie. I nie wyszło.
Kolejna bramka Biezena dla Karlshrue.
Dawid Rupa piłkarzem Janiny Libiąż
http://www.90minut.pl/news/205/news2050035-Dawid-Rupa-pilkarzem-Janiny-Libiaz.html
Klich wszedł po przerwie w meczu z Twente.
PRZYZWOITE 45 min Mateusza Klicha w Zwolle (Zwolle - Twente 1-1)
Trochę komentarzy kibiców Zwolle po meczu z Twente, tłumaczenie Google :)
Klich! Co gracz świecie! Razem z Arne Slot absolutnej wyróżniających. PROSZĘ zarówno w podstawowej Sztuki w przyszłym tygodniu.
Wszystkie 14 graczy zagrał świetnie. Znalazłem Klich wielką sztukę. Wydaje się dobrym nabycia.
... a zatem będzie, ale Klich naprawdę dodaje coś.
Że Klich musi natychmiast do bazy! Jaki spokój, przegląd, kontrola ... jeśli d'r już 3 lata gry!
Klich co dobry gracz mówi. zrobić, ale podstawą do szeryfa, który uderzył mnie bardzo ostatnie mecze przeciwko
Zostało już powołanych, ale Klich powinien zawsze wśród pierwszych na listę strzelców są wprowadzane, są to gracze, którzy mogą przeciągnąć nas przez!
Out z Benson, Klich w jego miejsce zakład...
Klich, co topper mówi! Narsingh I oczywiście zawsze podstawa.
Klich równa w podstawowych, spokojny, przepustek dobry, silny w pojedynkach. Dzieło graczem.
Out z Benson, Klich w jego miejsce zakład, Plume głębiej do tyłu, podczas gdy Klich Avdic zarówno grzywny w twierdzeniu może przynieść. Kopanie Beek mogą również się z klasy gracz jak Klicha można puścić dużo więcej zagrożeń Narsing lub Reniers.
Klich również pozytywne padł na, emituje dużo odpoczynku.
Klich powinien zawsze wśród pierwszych do wprowadzenia na listę strzelców,
[i]emituje dużo odpoczynku[/i]
Bucky Nome Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> emituje dużo odpoczynku
wprowadza dużo spokoju :D
Przecież to proste - w Wolfsburgu tyle się naodpoczywał, że teraz emituje ten odpoczynek na holenderskich boiskach ;)
super Mati. za pół roku wracasz i puchary z Cracovią. repra. promocja i Anglia
Nie no jak gdzieś wróci to do Wolfsburga
W polskich realiach finansowych (a tym bardziej w naszych...)
to on raczej nie zagra
A co do występu
Fajnie że trafił do druzyny w której ma szansę na grę
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> super Mati. za pół roku wracasz i puchary z
> Cracovią. repra. promocja i Anglia
no to już po Klichu :D
Widziałem wczoraj drugą połowę meczu Zwole-Twente (mniejsza o pisownię)
Kliszek zagrał poprawnie. Jeden bardzofajny, zablokowany strzał, Jedno super podanie na setkę, ale partner się spultał, poza tym aktywny, dużo biegał, podawał z pierwszej piłki (na moje oko biegał szybciej niż u nas). W odbiorze zero, wręcz żenujące próby przeszkadzania rywalom.
"[i]podczas gdy Klich Avdic zarówno grzywny w twierdzeniu może przynieść.[/i] " ~ [b]Yoda[/b]
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,13395674,Byly_skrzydlowy_Cracovii_na_testach_w_druzynie_rosyjskiej.html
21-letni bramkarz [b]Miloš Budaković[/b] podpisał kontrakt z serbskim FK Novi Pazar - informuje "Gazeta.pl". Piłkarz grał ostatnio w pierwszoligowej Cracovii.
Budaković do Cracovii trafił z serbskiego FK Mačva (Šabac) przed sezonem 2010/11. Nie zadebiutował w pierwszej drużynie.
FK Novi Pazar zajmuje 10. miejsce w tabeli serbskiej ekstraklasy z dorobkiem 15 punktów.
zr: 90minut
Skrzeszewski na ZERO - udany debiut
http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing9416.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)