Radosław Matusiak zdobywa bramkę z rzutu karnego dla Widzewa w meczu z Legią Warszawa.
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czemu my w ogole rozmawiamy o kims kto nie potrafi
> grac w pilke a do tego nosi rzeke w sercu?
"Lubię to"
Nowym trenerem Przeboju Wolbrom został były trener naszych juniorów- Maciej Antkiewicz.
Seprioth Napisał(a):
> Radosław Matusiak zdobywa bramkę z rzutu karnego
> dla Widzewa w meczu z Legią Warszawa.
No własnie... jak widać, Matusiak potrafi strzelać karne na stadionie Widzewa... Szkoda, że nie wtedy kiedy naprawdę trzeba...
Widać wszyscy nasi byli zawodnicy potrafią strzelać bramki, tylko nie u nas ! :(
Widać wszyscy nasi byli zawodnicy potrafią strzelać gole, tylko nie u nas ! :(
jurassic Napisał(a):
> Widać wszyscy nasi byli zawodnicy potrafią
> strzelać gole, tylko nie u nas ! :(
ale ty głupoty gadasz :D wiesz ile setek już zmarnował :D
[url=http://www.sport.pl/sport-lodz/1,117110,11545082,Matusiak_z_Widzewa_znowu_zartuje__czy_cos_jest_na.html][sport.pl][/url]
"W meczu z Legią Matusiak udowodnił, że potrafi jednak strzelać gole z rzutów karnych. Dziennikarze znowu przypomnieli mu niewykorzystaną "jedenastkę" Z poprzedniego meczu z Widzewem, kiedy jako zawodnik Cracovii fatalnie spudłował z 11 metrów. - Nie chciałem wtedy robić Widzewowi krzywdy, żeby nie przegrał. Celowo spudłowałem - śmiał się. - Żartuję oczywiście. Niczego nie podejrzewajcie... - zakończył. "
Kutas...
wygwizdać go na meczu z widzewem :D
Na orange sport właśnie zaczyna się mecz Termalica-Sandecja. W pierwszym składzie grają : Baran, Pawlusiński, Szczoczarz. (Baran kapitanem) I takie przemyślenie... Termalica jest liderem drugiej ligi więc prawdopodobnie za słabi na krakowię zawodnicy będą grali w ekstraklasie tymczasem zespol na ligę mistrzów pogra za nich w drugiej lidze....
Edit. Właśnie oglądam ten mecz i w końcu dotarło do mnie co znaczy druga liga; nie mówię tu o poziomie sportowym bo mecz nie odstaje piłkarsko od ekstaklasy.. Mówię o stadionach. Mecz na szczycie, tymczasem w tle obok trybuny pola uprawne, łąki i jakaś stodoła z silosem.. I żeby nie było.. Pamiętam Nasze mecze w niższych ligach ale te osiem lat chyba Mi trochę w du.pie poprzewracało.
Oglądamy ten sam mecz tylko chyba spostrzeżenia mamy inne ;-)
Mecz poziomem według mnie bliżej przypomina zmagania młodej ekstraklasy niż tej seniorskiej.
Odbiory Barana najczęściej kończą się na nogach przeciwnika a jak już dostaje piłkę to oddaje ją najbliżej stojącemu koledze z drużyny. Pawlusiński przyzwoicie (być może coś ustrzeli z wolnego) .
Pozycja wieśniaków w głównej mierze zawdzięczana jest atmosferze panującej na stadionie . Każdy chciałby chyba zapomnieć że tam grał , wsiąść w autobus i s.pierdalać jak najdalej z tego miejsca . Wiatrem pizga niemiłosiernie , nie wiem co za buc dał im licencję na grę w pierwszej lidze .
Jeśli spadniemy ligę niżej to koniecznie trzeba na dachu zamontować piłkołap bo połowa dośrodkowań będzie lądować na błoniach
Jak człowiek pomyśli że Nieciecza może awansować do ekstraklasy to może faktycznie spadek ligę niżej dobrze nam zrobi bo ciężko przełknąć mecz z owym LKSem . . .
tak się nieraz zastanawiam, czy nie zbyt pochopnie pozbyto się Wojtka Łuczaka.
24 lata, gra na pozycji "Jonaszy" :D , podstawowy zawodnik drużyny, która ma spore szanse zamienić się miejscami z Cracovią.
dzisiaj znowu bramka.
Musiał dostać po dupie, żeby zmądrzeć. Padło akurat na to, że musiał dostać u nas, a ktoś inny moze zbierze plony.
Kędziora 12 gol w sezonie :D ładnie kosi w 1 lidze ;)
Pasieka ekspertem w studiu nsport przed meczem Chelsea - Barca
w 1 lidze to i Klus cos tam strzela :D
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-niemiecka/mateusz-klich-moze-zagrac-w-legii-warszawa,1,5108419,wiadomosc.html
[url=http://sport.onet.pl/pilka-nozna/i-liga/jurij-szatalow-trenerem-zawiszy-bydgoszcz,1,5108947,wiadomosc.html]Szatało trenerem Zawiszy[/url]
to wyjaśnia chujoze ze strony kaczmarka w ostatnich spotkaniach :-)
Zupełnie szczerze, powodzenia i awansu życzę.
Szatałow utrzymał Cracovię, gdy była w beznadziejnej sytuacji - za to ma moją sympatię i wdzięczność, a osobiście uważam, że miejsce Zawiszy jest w ekstraklasie.
Podzielam powyższą opinię. Awans Zawiszy i Arki to byłoby optimum pod każdym względem.
Ale do tego niestety daleka droga, na razie bliżej do awansu mają koszmarne wynalazki Termalica i Bogdanka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)