kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeszcze Andrzej Rybarski do usuniecia
Masz genialnego następcę na to stanowisko?
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
docent Napisał(a):
> kkk_84 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jeszcze Andrzej Rybarski do usuniecia
>
>
> Masz genialnego następcę na to stanowisko?
nie moje to zadanie tylko trenera zeby sobie dobral swoj sztab szkoleniowy, Rybarski jak Brehmer i Szatalow jest odpowiedzialny za takie, a nie inne przygotowanie druzyny do sezomu, a jakie ono jest bylo widac.
Być może jakieś błędy zostały popełnione, ale pod koniec rundy z kondycją i szybkością było bardzo dobrze. Przygotowanie fizyczne to trudna sprawa: u nas nie poradził sobie z tym Lenczyk wiosną 2010, nie radził sobie na miarę ich oczekiwań gts i ze Skorżą, i z Maskaantem, w tej chwili fatalnie wygląda Lech. Pasieka ma podobno kandydatów, ale oby nie było tak, że zamienił stryjek...
[url=http://www.sport.pl/sport-trojmiasto/1,111904,10818900,Rafal_Ulatowski_nie_jest_juz_trenerem_Lechii_Gdansk_.html]Zwolnili Pasjonata[/url] :(
Powód: "analiza wyników drużyny w czterech ostatnich meczach 2011 roku oraz różnice w wizji wyjścia z kryzysu" heh przynajmniej mają zarząd, który potrafi szybko przyznać się do błędu i go naprawić.
Cholera nie dobrze tak mu kibicowałem aby tam dłużej został ale teksty wali dalej super "- Nie udało się w tak krótkim czasie odmienić oblicza zespołu. Żałuję, że klub nie zaakceptował mojej wizji pracy na rundę wiosenną, bo jestem przekonany, że przy zmianach jakie chciałem wprowadzić drużyna znów poczułaby smak zwycięstw - skomentował natomiast Rafał Ulatowski."
o zesz k.. wroci jako expert do c+ :/ aaaaaaaa
Stało się to, czego chyba każdy na tym forum się spodziewał. Pasjonat popracował do zimy i potwierdził, że trenerka nie jest jego mocną stroną. Urodzony asystent:)
to, że Ulat wyleciał to dla nas bardzo zła wiadomość
A może w rzece Moskala zastąpi ? :D :D :D
Daj Boże:D
[u][url=http://www.90minut.pl/news/176/news1763978-Rafal-Grodzicki-zagra-w-Zaglebiu-Lubin.html]Grodzicki w Lubinie ?[/url][/u]
Gorzej bo być może Jurek S. weźmie teraz Lechie.
Rafał Ulatowski w rozmowie z "Rzeczpospoltą":
"-być może będę musiał wyjechać za granicę, żeby pokazać swoją prawdziwą wartość, ale to byłoby ze szkodą dla wszystkich polskich zespołów". :)
boss...
nie chce mi sie wierzyc ,ze Ula to powiedzial doslownie - facetowi by odje5alo.
Kierm Napisał(a):
> Rafał Ulatowski w rozmowie z "Rzeczpospoltą":
> "-być może będę musiał wyjechać za granicę,
> żeby pokazać swoją prawdziwą wartość, ale to
> byłoby ze szkodą dla wszystkich polskich
> zespołów". :)
powiedział to człowiek który w ostatnich 14 meczach przejebał 11 razy wygrał 2 i zremisował 1
żeby nie było tak dobrze to pierwsze zwycięstwo (nasze nad Arką) mocno naciągane
drugie po golu samobójczym :)
ej Rafał, Rafał, jak mawiał twój mentor Leo "krok po kroku" staczasz się w przepaść gdzie czekają na ciebie
największe błazny polskiej piłki z Januszem Jojko i Markiem Motyką na czele. :)
Kierm Napisał(a):
> Rafał Ulatowski w rozmowie z "Rzeczpospoltą":
> "-być może będę musiał wyjechać za granicę,
> żeby pokazać swoją prawdziwą wartość, ale to
> byłoby ze szkodą dla wszystkich polskich
> zespołów". :)
do smiesznosci z tym haha
Zarząd (Zawisza Bydgoszcz) w przyszłym tygodniu planuje popisać kontrakty z kolejnymi zawodnikami m.in z Łukaszem Mierzejewskim.
ech ....brac tego chlopaka do nas !!! Mierzej byl najlepszym prawym obronca w lidze !
[i]Spekuluje się, że jednym z kandydatów do objęcia posady trenera w Lechii Gdańsk jest Jurij Szatałow. Trener, który posiada polskie i ukraińskie obywatelstwo nie mówi nie.
- Przylgnęła do mnie łatka strażaka. Nie za bardzo ona mi się podoba, ale uważam, że trener musi umieć pracować w każdych warunkach. Lechia nie jest słabym klubem. Nad propozycją z Gdańska bym się zastanowił, ale na razie jej nie mam - zdradza Szatałow w rozmowie z Przeglądem Sportowym.
Trener ten związany jest z Polską od 1992 roku, kiedy to jako zawodnik pojawił się w drużynie Warty Poznań. W roli szkoleniowca zabłysnął prowadząc w sezonie 2009-2010 Polonię Bytom. Następnie wziął się za ratowanie upadającej sportowo Cracovii. Obecnie pozostaje on bez pracy.
Lechia natomiast ma wolny wakat na stanowisku trenera, po tym jak po 36 dniach pracy zwolniła Rafała Ulatowskiego.[/i]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)