A to dziwne, bo zajmują w miarę dobre czwarte miejsce, podejrzewam, że Krzysiek sam odpuścił bo miał konfilkt interesów - komentator C+ i trener Hutnika, i tak podejrzewam, że pracował tam powiedzmy "charytatywnie" , bo kokosów to on na pewno nie zbijał na tym :)
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
Z tego co wiem to popadł w konflikt z kibicami.Mieli mu za złe,że więcej go było widać w C+ niż na Suchych Stawach.Dodatkowo twierdził,że "robi społecznie",a wyszło na jaw,że miał niezłego sponsora.Poza tym był bardzo arogancki do wszystkich włącznie z zawodnikami...Znajomy mi mówił,że ostatnio jechali z nim równo na forum i miało się to przenieść na stadion.Ale nie doczekał już tego ;)
Kpiną jest w ogóle, że średni piłkarz i trener V-ligowej drużyny jest ekspertem w C+ :)
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kpiną jest w ogóle, że średni piłkarz i
> trener V-ligowej drużyny jest ekspertem w C+ :)
Wolałbyś słuchać Gmocha?:D
ronnie79 Napisał(a):
.Mieli mu za złe,że więcej go było
> widać w C+ niż na Suchych Stawach.
W końcu ktoś Krzysia nagrywał :D
mknacylopez Napisał(a):
> Kpiną jest w ogóle, że średni piłkarz i
> trener V-ligowej drużyny jest ekspertem w C+ :)
w C+ robi sie koleczko wzajemnej adoracji, ostatnio jako ekspert w jakims tam flashu na temat podsumowania transferow wypowiadal sie Remigiusz Jezierski, haha, kim on w ogole k.. jest aby sie odzywac , heh
Kliniczny przykład kółka wzajemnej adoracji to mamy w Polsacie.
O NSport, OrangeSport i TVP nawet szkoda się wypowiadać, bo pracujący tam "dziennikarze" nadają się raczej do kabaretu niż komentowania jakichkolwiek wydarzeń sportowych.
Więc nie narzekałbym tak na C+, bo konkurencję krajową wyprzedzają o parę rzędów długości.
Aston1906 Napisał(a):
> Kliniczny przykład kółka wzajemnej adoracji to
> mamy w Polsacie.
> O NSport, OrangeSport i TVP nawet szkoda się
> wypowiadać, bo pracujący tam "dziennikarze"
> nadają się raczej do kabaretu niż komentowania
> jakichkolwiek wydarzeń sportowych.
>
> Więc nie narzekałbym tak na C+, bo konkurencję
> krajową wyprzedzają o parę rzędów długości.
Oczywiście, że tak, wole przez cały dzień słuchać Remka Jezierskiego niż tych pseudospeców z N-ki albo nie daj Boże TVP. Najpierw poprowadzą kawa czy herbata, po południu Małysza, a wieczorem taki kutas jeden z drugim będzie zgrywał eksperta w szybkiej piłce. Cieszę się niezmiernie, że zlikwidowali ten program, bo równie dobrze mogła go prowadzić ta stara baba co prowadzi Ziarno. Polsat na pewno lepszy od N, ale jednym i drugim bardzo bardzo daleko do C+, zarówno pod kontem komentowania meczu jak i studia.
Wracając do tematu byłych zawodników Cracovii, Mateusz Jeleń strzelił zwycięską bramkę w meczu PP Prądniczanka-Old Boye Wisły :D
Właśnie zaczęli pokazywać w TVPSport wtorkowy mecz PP z Brzeska, więc Dynarka, Urbańskiego i Wasiluka. Najpierw bramkarz, a potem m.in. Urbański dają szkołę i w 13 minucie 2:0 w plecy. Dynarek i Wasiluk na razie nieźle.
Włsnie nas Stefan Majewski wylosował do pary z Ruchem Chorzów w PP
Edit. Teraz przesadził bo psiarnie wylosował do Limanovii.
Limanovia sie sama wylosowala
http://sport.wp.pl/kat,32272,title,Asteras-zdegradowany-za-ustawianie-meczow,wid,13852115,wiadomosc.html
Klub Matusiaka zdegradowany do drugiej ligi :)
[url=http://www.90minut.pl/news/170/news1700164-Jakub-Kaszuba-na-testach-w-Bytovii.html][90minut.pl][/url] - Jakub Kaszuba na testach w Bytovii.
Wielkie wiązałem z nim nadzieje a tu taka kicha.
Orest Lenczyk pozdrawia Meczennikow!
kane Napisał(a):
> Orest Lenczyk pozdrawia Meczennikow!
Myślałem że największą wtopą naszych prezesów męczenników była sprawa Drumlaka, jednak nie... największą wtopą jest Lenczyk Gate. Tylko dlatego że miał swoje zdanie. Szacun Orest, czapki z głów za charakter i obecne wyniki.
Proponuję w ramach protestu skandować lub wywiesić hasło: "Mieliśmy Lenczyka - mamy męczennika"
A ja jeszcze raz napisze ze ciezko porownywac Lenczyka w Cracovii z Lenczykiem w Slasku.
U nas nasprowadzal szrot i nie mowcie ze nie .. bo Golinskie, Matusiki i inne wynalazki sie nie sprawdzily.
Slask przeprowadzil zajebiste transfery ( trener nie mial w tym udzialo), a jak sa dobrzy pilkarze to i ja bym mogl ich ustawic.
leszeczek Napisał(a):
> Proponuję w ramach protestu skandować lub
> wywiesić hasło: "Mieliśmy Lenczyka - mamy
> męczennika"
idealne
"A ja jeszcze raz napisze ze ciezko porownywac Lenczyka w Cracovii z Lenczykiem w Slasku.
U nas nasprowadzal szrot i nie mowcie ze nie .. bo Golinskie, Matusiki i inne wynalazki sie nie sprawdzily.
Slask przeprowadzil zajebiste transfery ( trener nie mial w tym udzialo), a jak sa dobrzy pilkarze to i ja bym mogl ich ustawic."
Zgoda, nie miał udziału, bo nie miał jak bo przyszedł w trakcie, ale jak już się okienka dla niego pootwierały to zaczął sprowadzać swoje "dzieciaczki"- Wasiluk, Pietrasiak, Cetnarski. W kuluarach się mówiło , że chce on sprowadzić Merdę - jako drugiego-trzeciego bramkarza ,ale prezesi zablokowali ten transfer, dlatego ściągnął bramkarza Floty podajże, Żukowskiego , którego jak powiedział na konferencji , chciał w poprzednim miejscu pracy (zarzuciłbym linkiem do newsa, ale nie chce mi się szukać)... podejrzewam , że ściągnął by też Nowaka z Bełchatowa, ale ten koleś ma za słabą psychikę , żeby osiągnąć coś więcej w futbolu niż tylko ciągłe kontuzje (sprawa z Polonią)- swoją drogą pewnie zna doskonale swoje umiejętności - wie, że w Bełchatowie ma pewne miejsce, a w Polonii musiał by walczyć o 11...
Miał fajny fundament pod drużynę w postaci m.in Diaza, Mili, Kelemena, a u nas nawet tych fundamentów nie było - Tupalski, Kaszuba, dopiero wchodzący do zespołu Klich, ponadto Cebula,z konieczności czasem dawał szansę zagrać Jeleniowi i Dynarkowi, wiem , że dwóch meczach , nie wiem w jakiej ilości czasowej...
Nie ma co patrzeć w przeszłość , tylko w przyszłość! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)