SPRZEDAŁAŚ KURWO NAS?!!!!!!!!
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
Może tutaj:
Marcin Makuch.
Pamietacie tą bramkę co strzelił po długim podaniu z narożnika od strony Wawelu a on biegł wzłuż błoń w stronę Kopca, uderzył z pierwszej piłki z około 40 metrów.
Jest to gdzieś w necie???
A może ktoś ma i by wrzucił na Youtuba.
nie ma i ... nie będzie. TVP w relacji z meczu w momencie, kiedy Makuch strzelał, pokazywala powtorke, wiec i taki skrot jest/byl w necie:(
Do tej pory to jest jedna z najlepszych bramek jakie widzialem na zywo i podawal mu Arek Baran (dla tych, co utrzymuja, ze Arunia to tylko przerywacz)
A co to był za mecz??? Pamietam że bodaj 5-2 było , ale mogę sie mylić
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A co to był za mecz??? Pamietam że bodaj 5-2
> było , ale mogę sie mylić
3-0 w 2003 moim zdaniem.
edit. i moim zdaniem gdzieś ta bramka powinna być. kuzyn brał wtedy ślub i na meczu mnie nie było, a bramkę wydaje mi się nazajutrz na necie widziałem.
3:0 we wrzesniu 2003 roku.
bramka Makucha i bramka Gizy (bodajże z Polonią) to 2 najpiękniejsze jakie widziałem na żywo, a widziałem meczy ogromną ilość
Tak jak podaje mknący wrzesień 2003 - http://www.wikipasy.pl/2003-09-20_Cracovia_-_Zag%C5%82%C4%99bie_Lubin_3:0
No to już oficjalnie: Świerczewski trenerem Kacpra Tatara, Kamila Witkowskiego i Kamila Karcza :)
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/piotr-swierczewski-zostal-trenerem-znicza-pruszkow,1,4241002,wiadomosc.html
Wiecznego pecha ma ten chlopak...
Koniec sezonu dla Marka Pączka
W 3. minucie weekendowego spotkania rezerw GKS-u Katowice z Pogonią Imielin Marek Pączek naderwał więzadło przyśrodkowe w kolanie. Teraz czekają go dwa miesiące przerwy, a to oznacza koniec sezonu dla 26-letniego bramkarza.
- Chcąc wybić piłkę, zaryłem o kępę trawy i po prostu odnowiła się kontuzja, jakiej doznałem w spotkaniu z Dolcanem. Niestety, zdaję sobie też sprawę, że nie byłem do końca wyleczony. Wróciłem po prostu za szybko - mówi Pączek.
źródło: Sport
A ja dalej o tą bramkę Makucha proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szkoda mi tego Pączka bardzo!
Mam nadzieję że jemu też w końcu zaświeci słońce i zacznie grać na miarę swojego niewątpliwego talentu...
Szybkiego powrotu do Zdrowia!
Były trener Cracovii zatrzymany przez CBA
http://www.gazetakrakowska.pl/stronaglowna/392276,byly-trener-cracovii-zatrzymany-przez-cba,id,t.html
Proponuję bojkot sportowegotempa, ktore poinformowalo dla sensacji, ze to byly trener Cracovii i obecny pracownik Cracovii i to poszlo w swiat.
Trzeba by wszystkich bojkotować. Nieoceniona GW pisze na swoim portalu, że zatrzymany został "trener młodej Cracovii". Dzisiejszy Sport domaga się jawnie naszej i Zagłębia degradacji, a materiał ilustruje 2 zdjęciami, na 1 jest Paweł Nowak, na 2 Arek Baran:D Tak sobie myśle, czy oni nie powinni wystąpić przeciw tej gazecie (której już nigdy nie kupię; ich śląski szowinizm przekracza wszelkie dopuszczalne normy) z pozwem o naruszenie dóbr osobistych???
Docent - za sportowymtempem wszyscy podali i oni byli zrodlem takiego klopa.
wiślackie psy
Raczej bezczelne łamanie podstawowych zasad etyki dziennikarskiej. Szambo.
Jakich zasad? Etyka dziennikarska to pojecie z zakresu literatury science-fiction.
Sport slaski to niech sie hanyskimi ukladami zajmie moze, od lat to samo.
Albinowi M. postawiono zarzut korupcyjny
Zarzut współudziału we wręczeniu łapówki postawiła w piątek wrocławska prokuratura b. trenerowi m.in. Szczakowianki Jaworzno, obecnie pracującemu w Szkole Mistrzostwa Sportowego Piłki Nożnej w Krakowie, Albinowi M.
Jak poinformowała PAP prokurator Elżbieta Czerepak z Prokuratury Apelacyjnej we Wrocławiu, przesłuchanie Albina M. zostało zakończone. - Mężczyzna przyznał się do postawionego mu zarzutu i złożył obszerne wyjaśnienia. Prokurator zastosował wobec niego środek zapobiegawczy w postaci poręczenia majątkowego w wysokości 10 tys. zł, a następnie M. został zwolniony do domu - powiedziała Czerepak.
Albin M. został zatrzymany przez policję w czwartek. Zatrzymanie i postawiony zarzut ma związek z meczem ówczesnej II ligi z kwietnia 2004 roku pomiędzy Szczakowianką Jaworzno a Zagłębiem Lubin. M. był wówczas trenerem Szczakowianki.
W związku z tym samym meczem w środę zatrzymany został również były piłkarz Szczakowianki Ryszard Cz. Po złożeniu wyjaśnień został on zwolniony za poręczeniem majątkowym w wysokości 20 tys. zł. Cz. ostatnio był skautem w Wiśle Kraków, ale klub postanowił zawiesić z nim współpracę ze względu na jego zatrzymanie przez policję.
90 min
[align=center][pre]
[quote][/quote]
[/pre]
[/align]
Ulatowski w szybkiej piłce
Ciekawe co powie pod koniec :)
"Szczególnie w zimie była rewolucja" ? :) A on nie zrobił małej rewolucji ?
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "Szczególnie w zimie była rewolucja" ? :) A on
> nie zrobił małej rewolucji ?
Nie dokończył...a miał zgodę jeszcze na jej kontynuację....:D
Lenczyk ,ma licencję na parchów.
Wygrywa 2:0.
...ech...
15 dni później
Łódzki KS 2-1 Kolejarz Stróże
Jakub Kosecki 9, [b]Dariusz Kłus 52[/b] - Cheikh Niane 57
Łukasz Skrzynski obecny na trybunach dziś na meczu, sektor A2. Nabijał się z Krzywickiego.
Nielba Wągrowiec 1-2 Zawisza Bydgoszcz 7 maja, 15:00
Adrian Pietrowski 90 - [b]Wojciech Okińczyc 32 (k), 37[/b]
Po porażce 2-3 z Odrą Wodzisław Śląski do dymisji podał się trener klubu z Niecieczy Mirosław Hajdo - informuje SportSlaski.pl.
- Składam rezygnację - poinformował Hajdo na pomeczowej konferencji prasowej i poprosił, by dziennikarze nie zadawali dodatkowych pytań.
Ulatowski !!! wolna posada !!!
.
ehh Kudyba, a nie Kaszuba strzelił.
http://www.weszlo.com/news/6851
W Łodzi Kłus przeciw Baranowi. 52 minuta meczu ŁKS - Nieciecza. Szczota nie wykorzystuje karnego. Pawlusiński jako dżoker.
Znicz Pruszków - Sokół Sokółka 1:0 (1:0)
Bramkę strzelił [b]Kamil Karcz[/b] 40
A Baran juz w drugim meczu robi karnego grając na stoperze....
to PRAWIE jak Radomski, tylko że.....niepodyktowane ;)
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2011/05/17/marcin-cabaj-na-testach-w-izraelu/
Marcin Cabaj przebywa na testach w izraelskim klubie Hapoel Beer-Sheva - donosi izraelski dziennik sportowy "One".
30-letni bramkarz pozostaje obecnie bez klubu. Wcześniej przez osiem lat grał w Cracovii, w której zagrał w 162 meczach w ekstraklasie.
źródło:90 minut
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)