Wisła dla nieprzyjaciół?
-
-
Za gatki
Rwa
20 dni później
Wymień osoby, które nosiły tytuł "Wielki Książę Krakowa".
Co robia smerefy przed kompem??
To co zawsze. Kompromitują się.
Z jakim państwem wiąże się ''system łupów'' i na czym polega .
usa, zwycięska partia obsadza wszystkie możliwe urzędy. zjawisko widoczne od prezydentury A. Jacksona 1829-37.
poza tym: http://www.slownik-online.pl/kopalinski/DF294E7963AFC761C1256593007F0E34.php :)
System łupów mi się kojarzy z którymś z tomów "Filozofii cywilizacji" Józia Bańki hahahahahahaha! Ale internet informuje, że to coś w USA.
1. Możesz tam zjeść obiad lub przywrócenie monarchii.
2. Polityk argentyński lub miejsce oczekiwania na pociąg.
3. Ptak z rodziny krukowatych lub junta gen.(jeszcze) Jaruzelskiego.
4. (sorry muszę walić na obiad, n'Arka)
1.restauracja
2.Peron
3.Wrona (Wojskowa Rada Ocalenia Narodowego), a tak BTW, to nazywanie tej bandy sługusów ZSRR juntą jest nietaktem, gdyż obraża prawdziwe junty.
4. Idę pisać o Pinochecie. nARKA
*Organ władzy w Ameryce Łacińskiej na "chu"?
*Co mają ze sobą wspólnego Długosz, Małysz i Wilegus?
W listopadzie ubiegłego roku jeden lewak z mojej klasy miał wstrząs mózgu i zszywany łeb. Co mu się przytrafiło??:D
W pale mu sie nie mieściło?
Dosięgnęła go Niewidzialna Ręka Sprawiedliwości, co potwierdza hasło z mojego ulubionego szala "Jeśli Bóg jest z nami, to kto jest przeciw nam?" Zeskakując ze schodów, ów lewak trafił swoim pustym łbem w ścianę. Nie mogłem uwierzyć w to, co się stało... Zawsze myślałem, że lewacy nie mają mózgu hehehe
A ja myślałem, że to z 8 rozdziału Listu do Rzymian. A tu proszę, okazuje się, że z szalika.
Jak już jestem przy głosie, to proszę mi powiedzieć, gdzie w PŚ jest wzmianka o paradoxie kłamcy.
Nie traktuj moich wpisów poważnie, bo najebany byłem, a oprócz tego, to szedłem do drewutni nakarmić Azora.:D:D:D
RS - z USA i polegal/polega na tym,ze nowo wybrany prezydent obsadzal najwazniejsze stanowiska w administracji swoimi ludzmi. chyba ;P
Widzę, że szybkilopez reagujesz na pytania z taką prędkością jak blondynka na dowcipy. Nie jesteś więc autologiczny, ponieważ nie posiadasz właściwości, ktore oznaczają twój nick (w przeciwieństwie np. do Kasi Figury). No bo nie dość, żeś ponoć szybki to jeszcześ Lopez, a przypomę, że Carlos Lopez, Portugalia był drugi na 10 km na olimpiadzie w Montrealu'76 za Lasse Virenem i wygrał marathon na olimpiadzie w Los Angeles'84, o tym że trzykrotnie wygrał Cross Narodów już nie wspominając.
[Logików, żeby się nie czepiali, uprzedzam, że wiem co to autologiczność. Autologiczne mogą być wyrazy, a nie ludzie. Użyłem jednak tego wyrażenia w konwencji dość frywolnej i humorystycznej.]
Żeby jednak nie nabijać postów niezgodnie z ich przeznaczeniem, muszę zadać jakieś pytanie. Oto ono:
Powierzchnia którego europejskiego kraju systematycznie rośnie?
Rumunii (dokładnie w delcie Dunaju)
Zareagowalem szybko - jak tylko przeczytalem pytanie to na nie odpowiedzialem. Nie mam wszczepioneog w tylku czujnika, ktory mowi mi "oczymsnaforumnaconatychmiastypowinienemodpisac" i drugiego na drugim posladku,ktory daje znac "oczymsnaforumnaconatychmiastypowinienodpisacnawetjeslimajatobycstrasznewypociny" tak jak Ty :]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)