Pac-Man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dramat......
>
> Sądze ze w tym momencie zamyka sie dyskusja na
> temat wspólnych obchodów 100 lecia.
była jakas dyskusja ?
chłopie wyluzuj ...
z gts to co najwyżej niektóre grupy kibiców Cracovii mogłyby na Błoniach obchody zrobic ...
-
-
Zbójecki napad na budynek klubowy Cracovii!!!
steam-roller Napisał(a):
> Khalid, to ty bądź poważny.
>
> Pan "prezes" Lassota ostatnio cześciej przebywa na
> obradach komitetu jubileuszowego Wisły niż w
> budynku w parku Jordana (to odnośnie wspólnych
> "obchodów"). No i nie dopilnował...
> A zaprotestować nie zaprotestuje, bo mu jego
> "miętowy przyjaciel od serca" wytłumaczy, ze
> władze wisły nie mogą odpowiadać za kibiców.
Co do obecności to budynku klubowym spotykam go bardzo często, nie bywam na obradach drugiej strony (ty chyba tak ;) )
A poważnie to najgorsze jest to że atak uderzył w miejsce jak najdalsze od kibicowskich waśni i tak należy odebrać wypowiedź. Teraz to chyba trzeba będzie ochraniać treningi łyżwiarek figurowych przed tymi debilami.
Jak juz mowicie o bledach w gazetach, to wedlug GW, napad byl na siedzibe STOWARZYSZENIA SYMPATYKOW KS CRACOVIA ;)
steam-roller Napisał(a):
> Khalid, to ty bądź poważny.
a co to co poniżej napisałeś ma wspólnego z tym by na podstawie
wycinkowego tekstu redaktora nie krytykować kogokolwiek?????????
>
> Pan "prezes" Lassota ostatnio cześciej przebywa na
> obradach komitetu jubileuszowego Wisły niż w
> budynku w parku Jordana (to odnośnie wspólnych
> "obchodów"). No i nie dopilnował...
A to już byłby poważny "babol" , proszę o szczegóły.
-Robert- Napisał(a):
>
> była jakas dyskusja ?
>
> chłopie wyluzuj ...
>
> z gts to co najwyżej niektóre grupy kibiców
> Cracovii mogłyby na Błoniach obchody zrobic ...
Chodziło mi o propozycje niektórych działaczy czy też miasta. Nie o kibiców - tutaj dla mnie sprawa jest jasna.
Nie ma co podgrzewać atmosfery. Bandycki napad grupy debili i tak to należy potraktować. Nie ma co dorabiać ideologii jakiejś, czy krytykować Lassotę, że powiedział coś tak, a nie inaczej. Dajcie spokój.
Nie wiem czy wspólne obchody są dobrym pomysłem, ale jeżeli już to nie można pozwolić aby takie wydarzenie miało na to jakikolwiek wpływ. Dojdziemy do absurdu, że kilku zamaskowanych bandytów będzie decydowało co mamy robić. Nie można na to pozwolić. Jak wiemy do różnych incydentów dochodzi z każdej strony. Mozna się licytować kto ma więcej numerów i które są głupsze (dwa ostatnie numery Wiślaków należą do czołówki), ale nie bardzo jest w tym sens. Zwyczajnie się od tego odcinam. Odcinam się od takich numerów każdej ze stron.
Dziennik rzeczywiście dał ciała.
Nadchodzą Święta, Wigilia i te sprawy....
Wiem, że w takiej sytuacji nie ma powodów do nawoływania do pojednania, ale do zachowania spokoju już można. Tak więc ja to czynię.
Podpisuje się pod Mentnym wszystkimi narządami....
Ja myślę że oni chcieli pogadać bo myśleli że skoro Wigilia blisko to mogą wydać ludzki głos. Niestety zwierzęta (także pieski) mówią tylko w Wigilię. To spowodowało ich frustrację i zwięrzecy odruch był silniejszy.
CRACOVIA PANY!!!!!
pozostawie to bez komentarza.... chyba kazdy inteligenty czlowiek nie zaleznie z jakiego klubu uzna to za buractwo....
Proponuję w tym momencie dać szansę SKWK.Niech oddadzą zagrabione przedmioty (ich sprawa, żeby znaleźć) i przeproszą. W przeciwnym razie pierwszy będę namawiał don Felipe, żeby nie weszli na derby.
Nie dają rady z nami to się pobili z telewizorem i krzesłami, ciekawe co na to ich wielcy guru, którzy ciągle nadają na niehonorową Cracovie.
hmm , tak to czytam , pierwsza sprawa ktos tam poruszyl ze przyniosą te rzeczy na derby do nas , kpina czy żarty ??
teraz ci cali konkretni ( jezeli istnieja :P ) chluligani wisly maja szanse do popisu i pokazania jakimi są hoolsami , ich sprawa jak to rozwiąza , bo jezeli pisze sie ze byli to 16-18 letni goscie , to wyglada mi to na grupke debili mlodocianych , ale sie okaze w najblizszych dniach kto to byl i mysle ze powinien za to odpowiedziec bo wielka plame na " honorze" wisly zrobil , bo co mu historia POLSKIEJ juz nie mowie KRAKOWSKIEJ pilki zrobila (?) , puchary ? pamiatki ? koszulki stare , ja tego nie pojmuje !
a co do wpuszczania wisly , dalismy slowo , pokazmy ze jestesmy LEPSI !!! wpuscmy SCIERWO !!!!!!!!!
oczywiście że trzeba wiślaków wpuścić. Ale tak jak pisałem wcześniej - z wyjątkowo superdokładną kontrolą osobistą na wejściu
docent,
życze powodzenia w namawianiu Filipiaka. Jeszcze się taki nie narodził co by mu się to udało.
(uprzedzając głupkowate reposty: to, że mam szacunek dla F. za to, że finansuje Cracovię, nie oznacza, że nie zdaję sobie sprawy ze jego wad)
Pasiak na zawsze: nie my decydujemy, ale głos wewnętrzny mi mówi, że jeśli nie wykonają jakiegoś znaczącego gestu, to nie wejdą
Dzicz zomowska.
[img]http://bi.gazeta.pl/im/5/3079/z3079085M.jpg[/img]
O zniszczeniu mienia zostaliśmy powiadomieni dokładnie o godz. 13.40, kilkadziesiąt minut po całym zajściu. W tej chwili próbujemy ustalać sprawców. Bierzemy pod uwagę, że mogło to być dzieło pseudokibiców konkurencyjnego klubu, [b]ale niewykluczone również, że sprawcami byli wandale, nieidentyfikujący się z żadną z krakowskich drużyn sportowych - mówi kom. Sylwia Bober-Jasnoch z zespołu prasowego małopolskiej policji[/b]
Mistrzostwo świata.Pani Bober a może to Marsjanie???Albo Talibowie którzy po drodze na urlopy do Klewek przeprowadzili mały atak terrorystyczny??A może Pani szuka dodatkowego zajęcia??Proponuje prace niedorzecznika w gts-ie wszystko ,zostanie w rodzinie
A gtsiaki napewno awansują w lidze chuliganów na 1 miejsce po niezwykle bohaterskich akcjach chuligańskich z ostatniego tygodnia.
Policja+Wisła zawsze koalicja i kogo to dziwi ?
K.rwa tyle pisaliście,że mamy wśród nas chuliganów ale jak czynią zło typy spod znaku bitej gwiazdy to cisza na całego.
Co by media pisały jakby zrobili to kibice Cracovii-Mam tylko jedną ogromną prośbę pomścijcie te 2 napady (wielicka i 3-go maja)Jeszcze jedno pytanie KTO I JAK PILNUJE BEZCENNYCH PAMIĄTEK CRACOVII !!! ????
WOJNA WOJNA WOJNA CRACOVIA
Prawda jest taka (i o tym wszyscy wiedzą), że gdyby ktoś od nas wykonał napad w stylu Wielicka i teraz Park Jordana, to wszystkie gazety na pierwszych stronach krzyczałyby "BANDYCI Z CRACOVII NAPADLI ITD ITP"
A w przypadku milicjantów i wtedy i teraz łeb się ukręca sprawie...
Nawet jak świadkowie widzieli ich barwy, rzeczniczka milicji "nie wyklucza osób trzecich"
Po prostu jeden wielki lol dla milicyjnych szmat z reymonta....
i jeszcze jedno - od zawsze ten śmieszny klubik wykorzystywał wszystkie rodzaje wszelako pojętej władzy (czy to partia za komuny, czy to milicja, czy to środki masowego raże... tfu przekazu) by nas zgnoić przy każdej okazji...
...i tak zostało do dziś - dawniej kradli nam tereny (za czasów stalinowskich), kradli zawodników (Kmiecik, Jelonek i setki innych), a dzisiaj niby zmieniły się czasy, ale nic się nie zmieniło - poprzez milicję i propagandę prasy/radio/TV notorycznie w skrajnie bezczelny sposób niszczą nas wizerunek jako klubu, kibiców historii, wszystkiego - i to na każdym kroku, nie wahając sie użyć żadnych najbardziej ohydnych metod
....ale to sie zemści na tych troglodytach, tych ścierwach, zerach i szmatach spod znaku ubeckiej gwiazdy...
...rośniemy w siłę, a nasza NIENAWIŚĆ i jednocześnei JEDNOCZĄCA PASIACKA SIŁA doprowadzi wcześneij czy później do degradacji tego ścierwa do roli osiedlowego klubiku
czekaliśmy tyle lat, ale teraz się odradzamy i nic nas już nie powstrzyma...
A ja popieram teorię Tośka, To mogli być Talibowie bo powszechnie wiadomo że oni poszukują koszulek i flag w barwach CRACOVII. To nawet brzmi logicznie.
CRACOVIA PANY!!!!!
Draństwo jest wyjątkowe i nie ma dwóch zdań. Po prostu szkoda słów. Co za hołota!
Mam głeboką nadzieję, że w jakiś sposób na derbach ci bandyci zostaną "zlokalizowani" (bo przecież jasne, po co im koszulki) - może to będą derby na Reymonta za rok, bo nie jestem przekonany, że będą na tyle "odważni" by je do nas przynieść i oddani odpowiednim władzom. Natomiast mam nadzieję, że co bardziej krewcy z nas nie będą się odgrywać w podobny sposób. To do niczego dobrego nie zaprowadzi.
Ja wiem, że po doświadczeniach z wielu lat to po prostu "kolejny element układanki" - ale mam jednak głęboką nadzieję, że ci bandyci, wyrodki społeczeństwa, są tam jednak w mniejszości. I wyznam, że czytałem wpisy w tym temacie z pewną nadzieją - na razie nie spełnioną :( . Jak wiemy, na nasze forum wchodzą od czasu do czasu sympatycy sąsiadki, od czasu do czasu coś piszą. I tak liczyłem na to, że może któryś z nich napisze coś w tym temacie; coś w rodzaju "odcinam się od tego, ci, co to zrobili to wyjątki, ja też jestem tym bandytyzmem zbulwersowany..." - na razie się nie doczekałem. Ale może jeszcze?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)