Tego chorego człowieczka powinno się wyrzucić z I ligi. Wydaje mi się, że w V lidze sędziują znacznie lepsi sędziowie. Ten kretyn w prosty sposób załatwił nam mecz (ewidentny karny na Bojarskim + nieprzerwanie meczu + pozwolenie na rozegranie rzutu rożnego przez kielczan w anormalnych warunkach). Po prostu idiota do potęgi. Drugi Żyro. Nie wytrzymam, piszę do PZPN, jeb**** czarnej mafii !!!
-
-
Sędzia małek !
Ten mecz to kryminał! Jak można popełniać takie błedy???????? Dlaczego ten człowiek ma prawo w ogóle sędziować????????
Kryminał!!!!!!!!!!
jesteście nienrmalni !
karny bna bojarski no może a może nie a co do przerwania meczu :
ZWARIOWAŁEŚ !!!!!!!!!!!!!!!!! a kto śpiewał gramy we mgle ?!?!?!?!
przestancie pierdolic !! domagaliscie sie zebysmy grali to gralismy i przegralismy !! przestancie zrzucac wine na sędziego!!!
sędzia dzisiaj sędziował BARDZO DOBRZE ! pierwszoligowo !
tak dał plame sedzia ale, Czy inaczej byśmy mówili gdyby wynik był odwrotny ????
mecz przegrali piłkarze + trener a nie sedzia.
Mecz przegrał nam Cabaj i Małek, nasi zawodnicy w polu grali dzisiaj bardzo dobre spotkanie, walczyli, biegali, grali ładną piłkę. Zwycięstwo odebrał im dzisiaj Małek. Po karnym byłoby 3-1, więc nawet k**** błąd Cabaja niewiele by zmienił. @#$%& Santo, widziałeś trzecią bramkę ?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo ja k**** NIE! Zwal najlepiej wszystko na tą jeb**** mgłę.... !!
dla mnie poprostu pech i nieudana ionterwencja cabaja przy drugiej bramce ...
Nie no fakt. Przemyslałem sobie. Sedzia był ok. Nawet bardzo ok. W ogóle nie wpłynął na wynik meczu. Generalnie puszczenie gry w sytuacji gdy czarnych koszulek Korony we mgle właściwie nie było widać (patrze na zdjęcia, które robiłem) było słuszne.
Sędzia nie miał problemu z widzeniem tego czego co poniektórzy zobaczyć nie mogli (i odwrotnie).
Proponuje by ten sędzia sędziował wszystkie nasze mecze bo to dobry sędzia jest. Baaardzo dobry!!!!!!!
Mecz kolejny raz frajersko przegrala Cracovia taka jest prawda , karny sie nalezal
ale to nie zmienia faktu ze jestesmy takim pilkarsim Golota mamy frajera prawie
na deskach , ale prawie zawsze frajer wstaje i spuszcza nam manto ito na tyle
w tym temacie!!
"Wszystko widać" było najlepsze. Trzeciego gola nie widziałem po nie widziałem naszego pola karnego. Faktem jest, że kolejny frajersko przegrany mecz. Nasi grali dużo lepiej, no ale znowu ten Cabaj.
Cokolwiek by nie mowic, to mgla miala spory udzial w tej porazce. Korona wlasciwie byla juz "ugotowana", a nasi do chwili przerwy w grze grali dobry mecz i to oni wydawali sie blizej strzelenia kolejnej bramki niz kielczanie wyrownujacej.
Wolnego, po ktorym wpadla trzecia bramka nie bylo (tak przynajmniej wygladalo to w TV). Kaczmarek zreszta podkladal sie pare razy i zazyl sedziego, ktory rzeczywiscie powinien powstrzymac sie z nakazaniem wykonania wolnego do chwili lepszej widocznosci.
Bardzo dziwna w kazdym razie sytuacja z ta mgla. Ciekawy jestem, czy przewiduja takie zdarzenia obecne przepisy, a jesli tak, to co o tym mowia.
Dawniej, o ile sobie dobrze przypominam, po przerwie w meczu dluzszej niz 10 minut, spotkanie nalezalo konczyc.
No i rzecz inna: to przeciez niedziela, czy nie mozna bylo zaczac grac np. 2 godziny wczesniej? Prawdopodobienstwo wystapienia mgly byloby o wiele mniejsze.
Jezeli Małek przerwał mecz w 67 min z powodu mgły to nalezalo przerwac gre równiez w 80 minucie z tego samego powodu i poczekać aż mgła zrzednie. On przyczynił sie w wydatny sposob do przegrania przez nas meczu bo jeszcze dodam do tego ciągłe faule, prowodowanie naszych zawodników przez Hermesa i zwlaszcza przez tego psa Kwieka na ktore Małek nie reagowal w sposob należyty. Kwiek po I polowie powinien znależć sie w szatni po czerwonym kartoniku. Niestety Korona miała dzisiaj farta i wygrała choc absolutnie nie była druzyna lepsza!!!!
Sędzie był ślepy jak kret!!! Karny na Bojarskim, dwa ewidentne kornery dla nas!!! Prawdopodobnie dlatego puścił grę przed trzecim golem dla Korony że nie zauważył mgły. Ciekawe czy jest równie głuchy jak ślepy bo jeżeli nie to się trochę nasłuchał.
Sedzia nie panowal nad tym co dzieje sie na boisku!! dopuscil do tego ze po kazdym faulu korona pyskowala, prowokowala naszych a sedzie nic, oprocz tego kilka rogow i autow wyraznie w druga strone i nie wiem czy nie powinno byc rzutu karnego za faul bramkarza na Bojarskim (?)
O mgle nie mozemy mowic bo inna widocznosc mielismy my na trubunach a inna pilkarze (moze lepsza moze gorsza), ale dla mnie juz przed rzutem wolnym przed bramka na 2-3 powinno sie przerwac gre.
Nawet niejaki Żelazko uznał w Kontrowersjach Canalu że był ewidentny karny na Bojarskim. Wszyscy obecni w studio jednoznacznie potwierdzili tą opinię, twierdząc że sędzia Robert Małek popełnił błąd.
ten pier.olony kutafon wypatrzyl wynik. przez niego i fatalna interwencje Cabaja przegralismy. na naszym stadionie tak nas jedynie zyro dymal ordynarnie. Nasi byli lepsi, duzo lepsi a przegrali przez czarna mafie. pochrzaniony pzpn!
kurw. ludzie nie pamietacie już w jaki sposób wygraliśmy z pogonią????!!!!!!!
I nie zwalać winy na mgłe , była taka sama dla dwóch drużyn!!!!
karny ewidentny.
Santo - wybacz, ale gdyby nie to, że wiem, żeś Pasiak, uznałbym, że jesteś jakimś dywersantem z Reymonta. Stwierdzenie że ta szmata omyłkowo zwana sędzią naszego dzisiejszego spotania sędziowąła dzisiaj "bardzo dobrze" jest największym absurdem jaki usłyszałem z czyichkolwiek ust od chyba siedmiu lat!!!!
To pi.er.d.olone gówno omyłkowo zwane człowiekiem które biegało po boisku jako dwunasty i najważniejszy zawodnik j.eb.anych w dupę wieśniaków z kielc (co innego zgoda miedzy kibicami, ale co innego zachowanie pierd.o.l.o.nych wieśniaków - piłkarzyków z kielc włącznie z j.e.b.a.nym kiełbasą na czele - a najśmieszniejsze jest to, że my kibice Pasów do niego tak życzliwie byliśmy nastawieni - potwierdzili c.h.u.j.e wszystkie stereotypy o zapadłej kieleczczyźnie i słomie wystającej z butów) ORDYNARNIE PRZEKRĘCIŁO I OKRADŁO NAS Z PUNKTÓW, CZUWAJĄC NA KAŻDYM KROKU, BY ZLECENIODAWCY (CZYLI klickiemu z kolportera) NIE STAŁA SIĘ KRZYWDA:
1) SUPERTOTALNIE EWIDENTNTY KARNY (jak już nadworny wazeliniarz lobby sędziowskiego żelazko to przyznał to chyba starczy)
2) DWA SUPEROCZYWISTE ROŻNE DLA PASÓW
3) NIEZATRZYMANIE GRY PODCZAS NAJWIĘKSZEGO CHYBA ATAKU MGŁY NA NASZE POLE KARNE W CAŁYM MECZU - no ale wtedy był wolny dla zleceniodawców z kolportera
4) mgła przechodzi, po strzeleniu bramki dla c.h.u.jów, ale to ścierwo akurat przerywa grę uniemożliwiając naszym szybkie rozpoczęcie od środka i odrobienie strat z dużo gorszym rywalem (ale niestety tylko piłkarsko a nie finansowo)
to tyle jeśli chodzi o fakty
jeszcze takie sytuacje, gosc z Korony wybija pilke na aut walczac z Karwanem , liniowy wskazuje pilke dla nas widzac cala sytuacje z 2-3 metrow, a glowny stojac 10 metryw za plecami zawodnikow pokazuje pilke dla Korony, Jak juz Blady Niko napisal w Kontrowersjach C+ pokazali i wszyscy zgodnie przyznali ze byl faulowany Bojar i powienien byc karny.
Sedzia sobie nie radzil z zawodnikami korony po faulach, szarpali go, pyskowali, a on nie reagowal, a zdaje sie od tego seoznu nie mozna bylo pyskowac do sedziego, bo mieli dawac kartki, a z tym sedzia Korona robila co chciala.
Re: Sędzia małek !
Autor: jupiter (IP zapamiętane)
Data: 04 gru 2005 - 20:12:26
Sędzie był ślepy jak kret!!! Karny na Bojarskim, dwa ewidentne kornery dla nas!!! Prawdopodobnie dlatego puścił grę przed trzecim golem dla Korony że nie zauważył mgły.
Jak dala mnie sedno sprawy
I nie mówcie mi, że mgła "przeszkadza"
Małek zły, mgła zła, a może jeszcze zupa była za słona?
Zacznijcie się wreszcie doszukiwać przegranej w fatalnej postawie Cabaja.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)