Jeszcze walczymy !!!
5-3 :)
-
-
Unia -Cracovia
No cóż, zimny prysznic na pewno się przyda, ale rozmiary porażki są zbyt wysokie:( Oby tylko nie był to dłuższy kryzys formy
czyli jednak walka trwa, choć i tak będzie ciężko....
mysle ze za duzo nie wykorzystujemy sytuacji ,a przecierz mamy najlepszych snajperow
Leszek czas się obudzić :)
walczą Pasy walczą !!!
Zimny prysznic - to jedna przegrana, dwie to już DRAMAT.
55min nie wychodzimy prawie z tercji Unii. strzał za strzałem i nic...
TAK JAK PISALKEM WYZEJ BRAK SKUTECZNOSCI
JESZCZE KARA DLA NAS JUZ PRZEGRALISMY
wycofaja radzika.. i strzela nam kolejna bramke...
5-4 !!!!!!!!!!
5-4 i 26 sek. do końca
PRZEGRANA
MECZ KTORY MOZNA WYGRAC PRZEGRYWAMY
Koniec.... niestety druga porażka, ale na pewno blamażu nie było. W pewnym momencie obawiałem się, że porazka może być wyższa....
Mamy drużynę :)
Pokazali walkę do końca i chwała im za to !!!
Jawa wygrał mecz albo nasza nieskuteczność go przegrała.
Wrócą ci co widzieli to napiszą.
Jeszcze raz dzięki za walkę !
Dla nas moze nieszczególnie, ale dla polskiego hokeja to lepiej, ze nie udaje sie mlócic wszystkich równo. Glówni rywale poprawili gre - no dobrze, musimy odpowiedziec tym samym.
Wcale nie jest prawdą, że 'siedzieliscie' przeważnie w naszej tercji a wręcz przeciwnie! Sędzia pomagał wam jak mógł, dziś Unia musiała walczyć nie tylko z cracovia ale także i z sędzią. Nim bliżej końca tym bardziej kary nakładane na zawodników Unii były wyssane z palca, a w szczegolnosci gdy Piekarski został uderzony z łokcia za co na karę powedrował... Piekarski, albo ostatnia kara meczu, lub też kara na jaworskim za co on ja dostał to wie chyba tylko sędzia... :/ Mecz ogólnie ładny godny pojedynku lidera z vice liderem. W Oświęcimiu już dawno nie widzieliśmy tak dobrego meczu, który za wszelką cene starał się popsuć Kępa!
I to nie jest szukanie winnego porażki, bo Unia wygrała, tylko chciałem uświadomić tu co poniektórym że w tym meczu zdecydowanie była lepsza Unia i nie ma mowy o żadnym farcie, a wrecz przeciwnie mecz powinien zakonczyc sie duzo wiekszym zwyciestwem drużyny z Oświęcimia. Decyzje arbitra były conajmniej śmieszne i jednostronne! ciekawe czy Kepa poniesie z tego jakiekolwiek konsekwencje.
Oby jak najwiecej takich pojedynków, bo zobaczylismy naprawde dobry hokej, a mi pozostaje nadzieja, że na play-off będa sędziowali arbitrzy z Czech i Słowacji, żeby nie było jakichkolwiek niedomowien!
Pozdrwaiam!
ja 1946
Mam nadzieje że nie będzie jak w zeszłym roku kiedy sędziowie "delikatnie" wam pomogli w przejściu Cracovii w półfinale...
ja1946 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wcale nie jest prawdą, że 'siedzieliscie'
> przeważnie w naszej tercji a wręcz przeciwnie!
> Sędzia pomagał wam jak mógł, dziś Unia musiała
> walczyć nie tylko z cracovia ale także i z sędzią.
> Nim bliżej końca tym bardziej kary nakładane na
> zawodników Unii były wyssane z palca, a w
> szczegolnosci gdy Piekarski został uderzony z
> łokcia za co na karę powedrował... Piekarski, albo
> ostatnia kara meczu, lub też kara na jaworskim za
> co on ja dostał to wie chyba tylko sędzia... :/
> Mecz ogólnie ładny godny pojedynku lidera z vice
> liderem. W Oświęcimiu już dawno nie widzieliśmy
> tak dobrego meczu, który za wszelką cene starał
> się popsuć Kępa!
>
> I to nie jest szukanie winnego porażki, bo Unia
> wygrała, tylko chciałem uświadomić tu co
> poniektórym że w tym meczu zdecydowanie była
> lepsza Unia i nie ma mowy o żadnym farcie, a wrecz
> przeciwnie mecz powinien zakonczyc sie duzo
> wiekszym zwyciestwem drużyny z Oświęcimia. Decyzje
> arbitra były conajmniej śmieszne i jednostronne!
> ciekawe czy Kepa poniesie z tego jakiekolwiek
> konsekwencje.
>
> Oby jak najwiecej takich pojedynków, bo
> zobaczylismy naprawde dobry hokej, a mi pozostaje
> nadzieja, że na play-off będa sędziowali arbitrzy
> z Czech i Słowacji, żeby nie było jakichkolwiek
> niedomowien!
>
> Pozdrwaiam!
A czy wołałeś o to samo w ciągu ostatnich licznych sezonów
kiedy sędziowie stawali na uszach ale Unii pomagali???
ciekawym bardzo...
Bo my nie mamy wątpliwości chętnie zobaczymy słowackich/czeskich sędziów w play-off.
co do meczu to poczekam jednak na relacje prasowe, kibice mają zwyczaj widziec dobre akcje
jednej strony;)
ja1948: nie pierdol! Na dwie minuty przed końcem karę dostał Laszkiewicz! To jest sędziowanie pod Cracovię?
My graliśmy, a Unia strzelała gole. Bardzo jej w tym pomógł Radzik. Oj nie miał on dobrego dnia. Był nawet taki moment, że Szałaśny przygotowywał się do zmiany. Możecie sobie wyobrazić. 5 gol to już totalne kuriozum. Radzik wyjedża do krążka sunącego po jego lewej ręcę i zamiast zamrozić go mniej więcej w buliku to wybija go kijem samemu rzucając się po lodzie. Krążek dostaje Puzio podaje do Klisiaka, a ten jednym zwodem mija naszego obrońce i trafia do pustej bramki...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)