Zobaczymy gdzie i co osiągnie. Powodzenia!
-
-
Wojciech Stawowy - Najlepszy Trener Ligowy!
Dziękuje i powodzenia!
Chapeau bas, panie Trenerze. Dziękuję za wszystko i trzymam kciuki.
Wielki szacunek Trenerze!!!
Aktualne plotki mówią o Groclinie i pofuzjowym Lechu od maja.
Powodzenia Panie Wojtku.
Dziękuję za wszystko i powodzenia Panie Wojtku!
jeszcze udowodnisz wszystkim ... tylko nie u nas
ale dziękuję za te piękne ostatnie sezony !
Stawiam na Groclin. Dzieki za wszystko i powodzenia, Trenerze!
a to nie Grolic ostatnio wjebał panienkom Stawowego?
i tak nagle i niespodziewanie Drzymała pokocha ten styl??
hi hi ...
a co powiecie na hardcorowy numer ...
Staw,Jończyk & Wrześniak zastepuja rumuna z jego sztabem szkoleniowym w gts po wygranych przez Cracovie derbach :D
a my bierzemy rumuna? ;)
Żegnaj przyjacielu Cracovii. Nigdy nie zapomnę Twojego wkładu w ten klub. Nie martw się o siebie. Ty jeszcze drużynę narodową poprowadzisz. Całym sercem jestem z Tobą. Życzę Ci wszelkiej pomyślności. Ufam i głęboko w to wierze że wrócisz jeszcze do mojej ukochanej
Cracovii , oby nie w gorszych czasach.
Trzymam za Ciebie kciuki Wojciechu.
Dobrze było Trenerze. Powodzenia.
Wielkie dzięki za trzy wspaniałe lata!
Powodzenia!
ja w to dalej nie wierzę....przecież to niemożliwe!!Każdy zazdrościł nam trenera..każdy chciał go mieć, byliśmy z niego dumni...a teraz?każdy się śmieje, że polityka klubowa doprowadziła do czegoś takiego!!Cała Polska widzi, że źle się dzieje w Cracovii...dlaczego?za co?za jakie grzechy..??:(czy nie może być tak jak dawniej?Panie Filipiak!!pieniądze to nie wszystko!Tu liczą się uczucia...historia...tak nie można..:(ehh..smutno...Czy nie da się już nic zrobić?Przecież trener Stawowy jest częścią Cracovii..częścią nas...to historia...to wzór do naśladowania...może jest jakaś szansa na odwrót..:(
A JA TYLKO JEDNO,NO DWA SLOWA DO PANA WOJTKA:
WIELKIE DZIEKI !!!!!
PS
ZA CALOKSZTALT,ZA TO ,ZE POMIMO IZ PO PORAZCE Z KORONA 0-1 3 LATA TEMU BYLEM BLISKI ZAWALU,COS NIE POZWALALO MI WATPIC.I TO COS TO BYL STYL TEJ DRUZYNY I JEJ CHARAKTER
WSZYSTKIEGO DOBREGO GDZIEKOLWIEK PANA NIE PONIESIE.
Należy mu się pożegnanie-aż żal ściska -ale myślę że od jesieni będzie tenerem reprezentacji
Polski albo dobrego klubu...szkoda że nie został u nas
a może słuch po nim zaginie..:)
Co ma być to będzie.
Co ma być to będzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)