TOMEK ,JA WIEM ZE JEST CI SMUTNO, ALE CRACOVIA TO NIE TYLKO PREZESI!
PO TYM CO PRZESZEDLES I ILE DLA NAS ZROBILES , NIE MOZESZ ODEJSC.
JESTESMY Z TOBA.CALA MOJA RODZINA
-
-
Lista społeczna kibiców, którzy nie wyobrażają sobie Cracovii bez Wacka
Tomek plizzzzz zostań!!!!!!!
Tomek dzięki za przywiązanie do barw...mysle że prezes to zrozumie i doceni,ze pokazazałes charakter upartego pasiaka i dlatego kibice Ci tego nie zapomną!!!
Tomek, musisz grać dla Pasów aż do zakończenia kariery, a potem pracować u nas jako trener, chyba że otrzymasz jakieś oferty zagraniczne - wtedy dokonasz wyboru.
Wacek musi zostać. Jeden z lepszych obronców w lidze a w dodatku prawdziwy Pas którego nie kupisz. Serce w pasy= zaangażowanie w każdą minutę meczu. BRAWO PANIE TOMKU.
Panie Filipiak jestem przekonany że na piłce noznej zna się Pan slabiej niz nieskromnie mowiąc ja ( choc też wszystkich rozumow nie zjadłem). Więc powiem krótko - ręce precz!!!
od Tomasza Wacka. Ikone klubu trzeba szanować a nie przestawiać jak piona na szachownicy. Wszak ta ikona tworzy pewien klimat wokół ukochanego Pańskiego brandu.
Torreador- tylko Profesor ma kaskę i on rozdaje karty!!
Jacek,tu nie polemizujemy.TU TYLKO WPISUJEMY POPARCIE DLA TOMKA!
Oto moje poparcie dla Tomka. Tomek Wacek = Cracovia
popieram
W tej chwili jest to zawodnik legenda.... Zawodnik, który najdłużej gra w Pasach bo przyszedł do Cracovii w okresie kiedy w klubie było bardzo kiepsko i pozostał wierny barwom klubu aż do dzisiaj.... Zawodnik zapowiada, że będzie poszukiwał innego klubu widząc, że został odrzucony przez szefa.... Jestem pewny, że jeżeli zaproponowano by mu podpisanie kontraktu na przynajmniej jeszcze jeden rok to na pewno by sie ucieszył i przyjął tą propozycję.... Panie prof. Filipiak przemyśl Pan swoja decyzję i weź Pan pod uwagę apel kibiców. Wierzę, że Pan postapi rozsądnie i w następnej rundzie Tomasz Wacek będzie dalej wystepował w pasiastej koszulce.... Po prostu nik nie może przyjąc do wiadomości, że zawodnik, który odkąd przyszedł do Cracovii był zawsze wierny jej barwom, zawsze wkładał całe swoje serce w to co robi, przez pewien długi okres kiedy w klubie było bardzo źle grał za pół darmo i który w nagrodę doczekał się (praktycznie na koniec kariery) lepszych czasów takich o jakich chyba nie marzył - ma zostać odrzucony jak byle grajek....
Zdecydowanie uważam, że Tomasz Wacek ma zostać w klubie i mam nadzieje, że do końca zawodowej piłkarskiej kariery!!!
popieram .. Przecież w ostatnich emczach Tomek pokazał charakter,nawet po meczu z Arką został wybrany do składu kolejki w gazecie " Piłka Nożna" , głupota było by nie podpisanie z nim kontraktu.
Profesorze Filipiak nie narażaj sie na drwiny i bluzgi ze strony kibiców pasów.Pomyliłeś się co do Wacka i teraz nie brnij dalej w absurdzie nie podpisania kontraktu .Wacek powinien zostać w klubie na zawsze nawet po zakończeniu kariery piłkarskiej.Jest nie tylko dobrym piłkarzem ,super skromnym i pracowitym -ale ma także jedną najważniejszą cechę.JAKO JEDEN Z NIELICZNYCH WIE CO TO PRZYWIĄZANIE DO BARW KLUBOWYCH .NIE OPUŚCIŁ NAS W NAJGORSZYCH CZASACH -KIEDY INNI uciekali jak szczury z tonacego okrętu.Miejsce Wacka jest w Cracovii -teraz powinien grać ,a po zakończeniu kariery szkolić młodych piłkarzy.
Tomek Wacek = 100% Cracovia !!!
Zdecydowanie za tym żeby pozostał w klubie (serduszkach i tak już pozostanie ).
poparcie dla T.Wacka
A może by ktoś mógł przygotować na mecz transparent.
Coś w stylu "1906 % poparcia dla Tomasza Wacka".
Tez sie dopisuje Tomasz zostan i zostan dla nas królem strzelców
Wacek jest bez wątpienia świetnym zawodnikiem i nie wybrażam sobie, by ktoś , komu choć trochę zależy na Cracovii mógłby pomyśleć o Jego odejściu.
Arro...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)