IMHO - niestety grace, więc pizzy nie jadam - wole kiełbaski
-
-
No to do kompletu: gdzie jest najlepsza pizza w Krakowie
Cyklop!
Kto tam nie jadł ten błądzi...
Najlepsza pizza w miescie to da grasso wielka margharita kosztuje 11 zl i jest grubym kotem numer to 622 41 80
Zdecydowanie Cyklop
a ja po moim ostatnim lezakowaniu w szpitalu po pizzy ( i tu nie będe robił jej reklamy) narazie unikam tego specyfiku na ogległość ale bardzo dobra pizza jest w Wadowie jak sie jedzie na Ruszcze w pizzerni Alcatraz
Najlepsza pizza to jest jak mi mama zrobi wlasną :)
najlepsza pizza zdecydowanie na Siemaszkach ! dam sobie głowę uciąć
Pizzeria "Pinokio" a do tego jaka szefowa
Zależy pod jakim względem najlepsza pizza:
- stosunek taniości do jakości - najlepsza była na Szewskiej tuż przy plantach (lokal już nie istnieje niestety);
- pizza na telefon - nie wiem która najlepsza, ale wiem która najgorsza: TELEPIZZA! Nie dzwońcie tam na Boga Ojca!
- pod względem silnych wrażeń: najlepsza jest pizzeria na Rząsce, gdzie np. wbiega nagi właściciel i demoluje stoliki. Nie należy się przejmować - należy jeść pizzę.
Picolo na salwatorze pod petla tramwajowa zdecydowanie najlepsza - ogromna pizza z masa dodatkow za grosze.
Potwierdzam picolo to dobra wyżerka
"stosunek taniości do jakości - najlepsza była na Szewskiej tuż przy plantach (lokal już nie istnieje niestety); "
New York City Pizza ?
jesli myslimy o tej samej to rzeczywiscie dobrze tam bylo,pamietam jeszcze za małolata bo mialem tam 5 min na nogach.
Raz chcielismy zamówić pizze,siedzac u ziomka na kurdwanowie,a ze bylo grubo po 22 to wszystkie pizzerie byly juz nieczynne,te na telefon,zaczelismy szukac na necie,znalezlismy jedna,nie bede podawal nazwy,ale jest to chyba jedyna calodobowa w okolicy,wiec niektorzy moga sie domyslac,skorzystalismy z promocji jedna duża i druga gratis i nie dość że czekaliśmy dwie godziny bo maja jednego kierowce i on akurat był w hucie,to jeszcze pizza ktora przywiozl,skladala sie tylko z ciasta i sera żółtego (a miala miec z 5,6 składnikow) była zimna i karton sie przykleił do niej,ze jak otwieralismy pudelko to pozniej musielismy odklejac papier,aha no i kierowca zapomnial o tej gratisowej,powiedzial ze zobaczy jeszcze w aucie czy nie zostawil przypadkiem ale zobaczył ze jestesmy w koszulkach Arki i juz nie wrocil...
Podawajcie nalepsze na miejscu i na telefon i mniej wiecej w jakich okolicach Krakowa rozwożą.
Pierwsze miejsce: Fabryka Pizzy (ul. Lubomirskiego na przeciw Akademii Ekonomicznej) - kto nie jadł warto sprawdzić - wypiekana na piecu opalanym drewnem, podawana dodatkowo z paluszkami również przez nich wypiekanymi, potem długo, długo nic i... Cyklop na Mikołajskiej.
DA GRASSO na ulicy Kluczborskiej ZAJEBISTA PIZZA, polecam i do pizzy gratis dwa sosy!!!zajebisty kot!!!
A ja tu musze zareklamowac najlepsza pizze jaka jadlem! Otoz knajpa jest w Wieliczce zreszta wlascicielem jest moj bardzo dobry znajomy i owa pizzeria zowie sie VABANK! Lokalizacja obok kosciola sw. Klemensa w dawnym LOKu! Kumaci wiedza gdzie!;)
Pizza full wypas! Super ciasto super ser super obsluga no i ceny calkiem przyzwoite a jak ktos ma karte rabatowa dla stalych klientow to jeszcze taniej! Goraco Polecam!!!!!!!!!
No tak! Mialo byc w Krakowie! Ale co tam 104 jezdzi co 20 min i chyba ze 30 busow!
pizzeria MARZENIE koBo gieBdy kamputerowj na Balickiej....wielka pizza 17 zB. a a jest naprawde zajebista
proste że Cyklop - wszystkie inne to jedna wielka ch.ujnia (wiem, bo skosztowałem z milion innych)
To jesli juz o to chodzi to chcialem powiedziec ze szamalem pizze we Wloszech dokladnie w Rimini i to co u nas jest to jest zwykla imitacja pizzy do tego jeszcze zamerykanizowana! Zupelnie inne ciasto ktore sie rozplywa w ustach delikatny pyszny ciagnacy sie ser i wogole I klasa!
Fabryka Pizzy na Lubomirskich i na Józefa na Kazimierzu - zdecydowanie polecam!!!
na drugim miejscu bezapelacyjnie Cyklop
polecam także pizzerię Amor na św. Tomasza - jeśli nic się nie zmieniło, a nie sądzę to również bogaty wybór win do tej pizzy
Dokladnie Fabryka Pizzy nie ma nic lepszego :D
Bardzo dobre sa tez domowej roboty pizze - polecam sprawdzony przezemnie zestaw przepisow:
ed2k://|file|67.przepisow.pizzahut.&.kfc.[SebNET].rar|142745|A22D197875CE2EDB9433276054831B68|/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)