Hwat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Khalid Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > 14-mln to całość a nie pila
> > w tym 2.5mln hokej , i ogromne koszty
> utrzymania
> > obiektów...na samej hali lodowej mamy
> przymusowe
> > zatrudnienie 22 osób (warunek przejecia
> obiektu od
> > Krakowianki) - SAMO TO TO OK 0.5 MLN
> KOSZTÓW....
>
> Khalid piejesz do hokeja, bo mam przygotowaną
> odpowiedź na tą okoliczność?
>
>
Kurna co Wy wszyscy w tym Klubie???? tylko podejrzliwości itp.;)
Do niczego nie piję tylko tłumaczę ,że 14 mln to nie budżet piłki.
Ile wynosi budżet sekcji piłkarskiej nie mam pojęcia ale obstawiałbym
8-10 mln nie więcej.
-
-
O rany kim my będziemy grali tą ligę?????
o przedziale ufności to Waść mow do tych od "zaufania, które (coraz bardziej) procentuje"
Hmmm, moje źródła podają, że 14 mln zł to po prostu budzet Cracovii, ale całkiem możliwe, że jest tak, jak pisze Khalid.
Misiu - nie pomyślało się w marcu, więc teraz trzeba się męczyć? Bez sensu. Wisła też jeszcze szuka piłkarzy.
A co do zrodla kontuzji - jest oczywiste. Nie zadne cieplarniane waeunki w okresie zimowym, tylko brak trenera przygotowania fizycznego. Kontuzja Swistaka 100% z tego powodu, kontuzja Przytuly prawdopodobnie tez (choc zdaje sie ze nie tylko, bo dostal butem w kolano). Slabsza forma Bojara i brzuszek Bani 100% z tego powodu. Prawdopodobnie kontuzja Drumlaka rowniez.
Kto pamieta jak bylo z Nowakiem i obozem przygotowawczym w Turcji? Byl jeszcze Mirek czy juz nie?
o to chodzi, ze wtedy był jeszcze. I przy kontuzji Wacka też
solnikowo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> barTSek--o CRACOVIE to Ty się nie martw . Twoja
> obluda mnie rozśmieszyla.
Dlaczego "obłuda"? Nie będziecie mogli tłumaczyć porażki słabym składem.
Nie ma to jak rzeczowa wypowiedź kolegi po szalu ;)
7 dni później
To jest wina Stawowego tak zespolu nie powinno sie pudowac... a Filipiak sknerzy pieniadze i taki jest taki efekt ... nie mowiac juz o takim transferze jak Pawlusinski...
pudować się tak nie powinno....
Craxa ??? CRACOVIA !!!
ian, ale co z tego jak nasze napadziory i tak "pudują" niemiłosiernie
Balcerowicz musi odejść
17 dni później
Zostało 13(w tym 2-ch bramkarzy) graczy pierwszej drużyny do grania!!!!!!!!!!!!
Nie wiem co za pech nas prześladuje ale w ciągu tygodnia wypadli
Gizmo, Bania , Pawlusiński! Dramat.
Kogo wyciągnąć z rezerw?
1. Drumlak - myślę ,że trzeba mu dać szanse zagrać.
2. Może Jeleń? Może Tatara?, Może Zimoń?
Mam nadzieję, że z Pawlusińskim to nie takie groźne, podobno w sobotę zagra? Jeśli nie, to byłbym jednak za Drumlakiem (jeśli się da ze znanych powodów), ewentualnie Zimoń.
Nie zagra podobno i on i Gizmo i Baniowy:(
Warto dac szanse Drumiemu na "ułaskawienie";)
Plaga kontuzji przetrzebiła zespół "Pasów". Do kontuzjowanych w ciągu ostatniego czasu Piotrów Gizy i Bani dołączył Dariusz Pawlusiński.
Uraz stawu skokowego podczas środowego treningu okazał się na tyle poważny, że nie jest pewne, czy Pawlusiński zagra w następnym meczu z Groclinem Grodzisk Wielkopolski (24 września). - Nie pamiętam takiej sytuacji - przyznaje załamany trener Cracovii Wojciech Stawowy. - Jedyna moja obawa, to żeby nic nikomu się nie stało w trakcie meczu z GKS, bo z Groclinem nie byłoby kim grać - dodaje.
Giza nabawił się kontuzji stawu skokowego w sparingu z Kmitą Zabierzów. Bania ma ściągnięty paznokieć z palucha, na który w trakcie meczu z Łęczną nadepnął mu Marcin Bojarski. Przypomnijmy, że do marca wyłączeni są po operacjach Krzysztof Przytuła i Michał Świstak. Nie w pełni sprawny jest Karol Piątek. - Nie ma 60 proc. zespołu. To zburzyło mi całkowicie koncepcję gry - tłumaczy rozgoryczony Stawowy.
Czy w tej sytuacji kadrę uzupełni Paweł Drumlak, odsunięty do rezerw? - Na ostatnim meczu rezerw Drumlak grał tragicznie i unikał walki - ocenia prezes Janusz Filipiak. - Proszę się nie martwić o skład: mamy w klubie stu piłkarzy - ucina.
- Nie wiem, o co chodzi w tym konflikcie, ale Paweł bardzo by się nam przydał - uważa Bojarski.
gazeta.pl
no to się nie ciekawie zapowiada :(
Oby tylko nasi kopacze jakoś sobie poradzili w sobote :(
"...Czy w tej sytuacji kadrę uzupełni Paweł Drumlak, odsunięty do rezerw? - Na ostatnim meczu rezerw Drumlak grał tragicznie i unikał walki - ocenia prezes Janusz Filipiak. - Proszę się nie martwić o skład: mamy w klubie stu piłkarzy - ucina..."
Jak czytam niektóre wypowiedzi Filipiaka to nie powiem co mi sie robi.Może prezes sam wybiegnie na boisko??Znawca futbolu sie odezwał.
A co Wy tak na tego Drumlaka się uparliście? Robi nas w ch..ja od dłuższego czasu , coś go boli i nawet on sam nie wie co a kiedy przyszło zagrać w rezerwie to łaskę robił. I cały czas powtarza tylko jak to spłaca dług Cracovii. Następny do odstrzału moim zdaniem...
Ja osobiście na boisko dałbym Tabisza :P zamiast Profesora..
Tosiek....widziałeś Drumlaka w ostatnim meczu rezerw???NAJSŁABSZY na boisku i bez ambicji....Filipiak gdyby wystąpił pokazał by chociaż-może-tą ambicje....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)