Ostatnie wiadomosci (Onet) potwierdzaja tylko to co powyzej:
Napastnik Boguski z Lomzy jest przymierzany do gry w GTS Wisla Krakow z polecenia Engela juniora. Zawodnik jest juz po testach medycznych.
U nas o takim graczu nawet nikt nie slyszal. Gdzie jest nasz skauting? Czy w ogole jest?
-
-
Dość!
Spoko ja bym tam Stawowi dał czas do meczu Z legią.
I on juz bedzie wiedzial co zrobic.
Według mnie . on juz nie ma koncepcji na ten zespół, wyczerpał sie Stawu i tyle.
Nie porafi zmobilizowac zawodników a Bojara za cos tam karze.
No nic , pytanie ewentualne kto zamiast Stawa. Widzicie jakies propozycje , czy np Wdowczyk , bo chyba wolny, jest jest lepszy , hmm chyba nie.
No i wypadało by jakiegos napastnika kupic, do kiedy mozna kupowac do konca sierpnia tak?
Bo PASY nie maja napadu , napad = 0
Aha i ku.wa po co ten Mikulski dostaje kasę , aha chyba juz wiem kto bedzie treneiro po Stawu , własnie Albin .
Sądzę, że pod koniec tego sezonu, jeśli Stawowy diametralnie nie zmieni swojego zachowania i podejścia do swojej pracy, trzeba rozglądnąć się za nowym trenerem. Dla mnie osobiście bardzo ciekawie wyglada Wleciałowski. Zrobić zespół ze zbieraniny kopaczy to jest coś. To jest to, czego brakuje Cracovii - spoiwa tworzącego zespół. I niekoniecznie musi to być rzucanie mięsem przez Kazka.
Jeśli Górnik spadnie to sądzę, że facet bedzie do wyciągnięcia.
Skauting? Skauting? Nasz skauting zostal zabity przez pozal sie Boze dzialaczy wynoszacych wiadomosci z baraczkow do prasy i internetu.
Stawowy jest pol roku za dlugo.
Syndrom Walesy sie klania - jakby odszedl pomniki by mu stawiali, a teraz po latach kazdy sie smieje. I jak Walesa w pelnym okresie swego zywota zaczyna plakac i jojczec jaki to on jest biedny. A wielu sie na to nabiera!
a ja coś czuję że te wszystkie smutki to nie na marne i że w derbach damy rade szczekusiom!
troche to dziwne jak w kawale operacja sie udala ale pacjent zmarl.
jest to odpowiedz na pierwszy post .
16 dni później
Panie Stawowy:
ma Pan pretensje, ze zespol nie ma lidera, ktory wstzrasnalby naszymi kopaczami, jak trzeba. no to przypomne Panu nazwiska Swierczewski, Wisniewski, Wawrzyczek. mysle, ze kazdy z nich moglby byz takim liderem. niestety, Pan ich skonczyl dla Cracovii, promujac mieczakow, czego zbiera Pan teraz owoce.
Chce pan przemyśleć to spokojnie - niech pan przemyśli i wybierze jedyne honorowe wyjście z sytuacji...
miarka się przebrała - nie chcemy w Cracovii Stawa!
Dla tych co bronia stawa i te miernoty (oczywiscie nie mowie o wszystkich zawodnikach):
Chodze na moja ukochana Cracovie i chodzil bede! I zaden Stawowy z Banią i swoimi opier....czami kopaczami nie zrazi mnie do tego! to oni maja odejsc jak sie nie nadaja a nie my kibice! To nie klub i kibice sa dla nich tylko oni graja dla nas i klubu!
Cracovii nalezy sie najwyzszy szacunek i poswiecenie za lata tradycji i wielka historie a jak nie potrafia zrozumiec ze koszulka w pasy to honor duma i zaszczyt to niech wypi....aja!
Karvin niestety na tą jedyna honorową po Łecznej to juz bedzie za pózno bo w Łecznej ,, gang emerytów '' Nas zagryzie
oj szanowni Przedmówcy, wy z tym zwalnianiem, honorem itp. ja to widze tak - omawiane przymioty trenera WS to prawda...
ale spójrzmy na to tak: człowiek ciężko pracuje w zaścianku (Proszowianka), tworzy wyrafinowane (w jego przekonaniu) systemy gry, przychodzi sukces, który kosztował dużo pracy i bólu - każdy kto to przeszedł wie co to znaczy(II i I liga w Pasach), trener zaczyna popadać w klasyczną w takich sytuacjach pułapkę nieomylności i brnie dalej (skreślenie zawodników z nazwiskami, zostawienie tylko swoich i pokornych)..
ale teraz juz schody: kiepskie w drugim sezonie wyniki, beznadziejna gra drużyny
Puenta - czy ktoś kto z prowincji doszedł tak wysoko łatwo zrezygnuje, doszedłwszy do pieniędzy i ogólnopolskiej jakiejś tam, w jakimś stopniu zasłużonej - popularności - otóż nie, ponieważ:
- pieniądz ponad wszystko (po co rezygnować - niech pracodawca rozwiąże i płaci do końca sezonu, a jeśli nie to jeszcze potrenuje do końca właśnie tego sezonu),
- przyszłe oferty w moim przekonaniu niepewne i gwarancja sukcesu tamże niewielka
- kraj się już po początkowym sukcesie poznał, że ten trener to wcale nie taki geniusz...
to główne tylko przyczyny,ot prosta kalkulacja...
pif paf "OBCIĄĆ MU WASY " - jak to nie poskutkuje to co innego !
Dość!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)