Moze zaczekajmy na wynik dzisiejszego meczu?
-
-
Trener Stawowy musi odejść.
Człowieku miej honor i zrób nam prezent na święta !
Odejdź już, razem ze swoimi gwiazdami.
Pana czas sie skończył w tym klubie.
klakierzy mają głos.
Bylem Pana zwolennikiem , stworzyl Pan bardzo ciekawy zespol ale jest chyba
granica ktorej Pan narazie nie pseskoczy nadszedl czas pozegnan...........
jak nie widzicie kochani przyjaciele, że nasi ZAGRALI DZISIAJ REWELACYJNY MECZ, ale ZOSTALI OKRADZENI Z 3 PUNKTÓW PRZEZ szczyny zwane sędzią i jeszcze winicie za to Stawowego, to znaczy, że powinniście się leczyć na paznokcie, bo na resztę ciała już za późno
ps. z góry uprzedzam - nie jestem kibicem "po Koronie 2003", fanem Stawowego itd.
kogo chcecie na trenera???????
proponuje Liczke na trenera jego osiagniecia sa znane
Smuda zajety,
Wdowczyk zajety,
Pozostaje kilku , ale każdy z nich ma osiagniecia mniejsze od Stawowego
Kogo Wy szukacie ???????????????????
Dajcie znnac jak znajdecie
H.K. :-):-)
Rzeczywiście dzisiaj zagraliśmy dobry mecz, ale:
1. W.S. jest kłamcą, bo kiedyś mówił, że grają najlepsi, a teraz informuje, że "nie lubi mieszać w składzie". Stąd wynika to, że np. broni Cabaj, gra Bania, że od kilkudziesięciu miesięcy nie dał szansy nikomu z młodych pasiaków, itd. Stąd:
2. W.S. ma problemy z motywacją zawodników.
3. W.S. zna jeden sposób gry. Stąd:
4. W.S. nie potrafi ustawić zespołu w meczach wyjazdowych.
5. W.S. nie zobaczył w odpowiednim momencie, że nie mamy napastników.
6. W.S. nie potrafi nauczyć grać zespołu w obronie, a szczególnie przy stałych fragmentach.
7. W.S. nie uczy się na błędach (własnych). No bo jeśli jest alfą i omegą...
8. W.S. chce mieć w swoim zespole samych "grzecznych chłopców", stąd nie ma się co dziwić że nie mamy na boisku kogoś kto w trudnych momentach poderwie zespół do walki.
9. W ostatnim czasie zatrzymali się w rozwoju Skrzyński, Radwański, Baran.
Dla mnie - choć cenię dokonania W.S. - czas zmiany już nadszedł !
A kto w jego miejsce? Może niekoniecznie musi to być ktoś z trenerskim "nazwiskiem". Gdybym miał coś do powiedzenia to rzuciłbym nazwisko: Antoni Szymanowski (dla przypomnienia już naz kiedyś prowadził i dla mnie była to najlepsza piłka jaką graliśmy w III lidze)
BoRut Filipiak chyba tych zmian nie chce bo coś powiedział o przedłuzeniu kontraktu ze Stawem.
Przedluzenie ze Stawem nie musi byc zla opcja
pod warunkiem ze to nie bedzie jedyny ruch na rynku pasiastych transferow...
Ja też bym nie chciał, gdybym widział że W.S. zdaje sobie sprawę z błędów, które popełnia, wyciągał z nich wnioski i poprawiał swój warsztat. Bo wtedy by to było widać na boisku.
A ja już w to nie wierzę. Stąd wydaje mi się, że ... już pora.
Proponuje poszukanie trenera w Bułgarii
W Gruzji najlepiej ...
A wiec jak Wojtek zostanie to/ Filipiak powiedział dzisiaj że żadnych milionowych transferów nie bedzie ale może mu przejdzie/ Mężyk bedzie 4 napastnikiem po Moskale,Bani/oj Wojtuś go nie póści/, Szczoczarzu , a naszej zdolnej młodzieży nie zobaczymy na boiskach 1 ligi.
A czy Mężyk pasuje mentalnie, by być 4-tym napastnikiem ?
to wie tylko Stawowy.
awaria kogo proponujesz na trenra?
Za.j.ebiście łatwo jest krytykować, to więdzą wszyscy.
Gorzej zaproponować jakiekolwiek konstruktywne rozwiązanie.
W lecie przeciwnicy Stawa (o czym teraz chętnie by zapomnieli, ale ja pamietam) JAK JEDNE MĄŻ BYLI ZA ZATRUDNIENEIM.......ENGELA
tak k.ur.wa - przyznajcie sie - jak skończeni.....hmmmm laicy proponowaliście wpieprzenie naszego klubu na minę pod tytułem engel
no ale pominmy to minutą ciszy
Więc słucham was EKSPERCI kogo teraz proponujecie na naszego trenera
Sedzia Malek musi odejsc.
kogo bym proponował? trenera co nie boi sie dawać szanse utalentowanym juniorom, nie ma tylko jednej taktyki na całą runde, nie trzyma sie sztywno tych samych nazwisk przy ustalaniu składu itd itp.
Na całym świecie za złe wyniki odpowiada trener i jego sie zwalnia a nie piłkarzy. Może inaczej by to u nas wygladało gdyby coś trener próbował zmienić w składzie w taktyce czy sam już nie wiem w czym . ale u nas jest ciągle to samo.
Trener Stawowy musi odejść.... ,ale niestety nie odejdzie i tutaj jest problem ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)