Stawowy powinien zostac az do derbow z Wisla - jak wygra, ja bede happy i podzekuje Mu za udana runde. jesli przegra, wypije swe piwo do konca. to bedzie mecz o honor tej druzyny i tego trenera. a honor to rzecz w zyciu najwazniejsza.
-
-
Trener Stawowy musi odejść.
Zgodzę się z Wami. Zwolnić Stawowego bo drużyna gra słabo i nie ma wyników.
Ale pytam się kta na jego miejsce, bo ja nie widzę żadnego dobrego kandydata.
A myślę, że trenerem zostanie Mikulski, i wtedy zobaczymy kto jest dobrym trenerem.
A Stawowy i tak długo bezrobotny nie będzie.
TYLKO PASY
już nie wiem co o tym wszystkim mysleć??? fakt jest jeden ,coś zrobić trzeba bo z drużyny grajacej z polotem i fantazją, wypracowującej sobie mnóstwo okazji strzeleckich ( nawet przegrywajac, lecz z powodu nieskuteczności ) staliśmy się drużyną poprostu średnią , szarą ... zwyczajną , powiem wam że chyba zaczynam już myślec że WS nie obudzi tej drużyny ... zresztą sam niewiem ??? Ile trzeba czekać aż druzyna zaskoczy ???? przecież to już 10 kolejka a my śpimy , a nawet jak zaskoczymy to wygramy 10 meczy z rzędu ???
Bełchatów - szczęście i deko determinacji
Korona - tylko szczęście i pół deka determinacji
Łęczna - samo szczęście
Legia - szczęśliwa bramka i potem głupota przy obronie wyniku
Amica - chyba jednak szczęście, że przeciwnik dostał dwa żółtka.
Co robić by nie spaść?
Nie ubliżając nikomu,ciekawa jestem ilu z Was zna sie na piłce ze tak powiem od podszewki?Ilu z Was zna sie na piłce bo grało w piłkę,albo jest/było trenerami?Pewnie zaraz odezwie sie lawina krytyki,ze co to ma do tego itd..Ale wierzcie mi łatwo jest być teoretykiem,łatwo jest sobie ogladać meczyk siedząc na trybunach,czy przed telewizorem..Prawda jest taka,ze ktos kto w tym nie "siedział" nie bedzie wiedzaił do końca na czym do wszystko polega,tak jak człowiek zdrowy nigdy nie zrozumie chorego dopóki nie znajdzie sie w jego skórze.A prawda tez jest taka,ze atmosfera w klubie nie jest najlepsza do treningów i do trenerki,za duzo jest ingerencji osób trzecich..Wytrzymajcie jeszcze do czerwca wtedy Stawowy odejdzie i bedziecie mieć innego wspaniałego trenera,tylko,ze tymi zawodnikami których mamy nikt juz więcej nie osiągnie niż Stawowy.
Veroni Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie ubliżając nikomu,ciekawa jestem ilu z Was zna
> sie na piłce ze tak powiem od podszewki?Ilu z Was
> zna sie na piłce bo grało w piłkę,albo jest/było
> trenerami?Pewnie zaraz odezwie sie lawina
> krytyki,ze co to ma do tego itd..Ale wierzcie mi
> łatwo jest być teoretykiem,łatwo jest sobie
> ogladać meczyk siedząc na trybunach,czy przed
> telewizorem..Prawda jest taka,ze ktos kto w tym
> nie "siedział" nie bedzie wiedzaił do końca na
> czym do wszystko polega,tak jak człowiek zdrowy
> nigdy nie zrozumie chorego dopóki nie znajdzie sie
> w jego skórze.A prawda tez jest taka,ze atmosfera
> w klubie nie jest najlepsza do treningów i do
> trenerki,za duzo jest ingerencji osób
> trzecich..Wytrzymajcie jeszcze do czerwca wtedy
> Stawowy odejdzie i bedziecie mieć innego
> wspaniałego trenera,tylko,ze tymi zawodnikami
> których mamy nikt juz więcej nie osiągnie niż
> Stawowy.
A powiedz nam czy na obecnych zawodników nie skazał nas Stawowy. Czy to nie on blokował wszelkie sensowne transfery?
Krytykuję trenera bo ja właśnie widzę niewykorzystany piłkarski potencjał naszych zawodników. Cabaj,Giza,Karwan,Skrzyński,Baran,Zimoń,Baliga mimo wszystko Szczoczarz to zawodnicy którzy mogą jeszcze wiele osiągnąć w futbolu.
"Przechodziłem różne okresy w Cracovii. Drużyna grała jak z nut w III, II i w zeszłym sezonie w I lidze."
Oj, panie Trenerze nie było tak słodko, zapomnieliśmy o takich gniotach jak: Piast w Krakowie, Areczka, Gorzyce i inne np Niedźwiedź ..., ale to szczegół.
7-0 z Niedźwiadkiem to akurat zły przykład.
To zamiast Niedźwiedzia niech będą Błękitni Stargard Szcz. lub Korona 0-1 w III lidze.
A Kujawiak to co:)?
Piast czy też Błękitni, to jakby nie było mecze wygrane...
no nic, 10 punktów w 4 następnych meczach - to może Pana Trenera uratować.
Mimo wszystko z meczu z Arką 0:0 wychodziłem zadowolony.
Gralismy, stwarzalismy masę sytuacji, samych rogów było z 17, natomiast dramat był ze skutecznością.Porównując ten mecz z kilkoma ostatnimi wolę takie "gnioty" jak z Arką od zwycięstw z Bełchatowem czy kompletnej kichy z Kujawiakiem
tylko mam jedno pytanie ??? Czy od trenera naprawde wszystko zależało ??? według mnie to sprawa bardziej skomplikowana , jest gdzieś ogniwo ,które coś zepsuło ,że ta drużyna przestała grać ( pracownicy zarządu: tabisz) , albin, wojtek,JF ) któreś z tych osób chyba nie powinno pracować u nas , tak prawda!!!! obstawiamy ??? ja daje 100 na tabisza :)) on obcina pensje,odżywki, bułki zamiast obiadów, ludzie to naprawde skomplikowna sprawa ...
A w WC reglamentuje się papier...:) powagi ludzie
No wiesz Arena, jesteś mistrzem świata w demagogii. Ty przecież wiesz, że chodzi o mecz wyjazdowy z Nidżwiedziem. Dzisiaj aż wstyd wymieniać nazwę tej wsi.
mecz wyjazdowy z Niedźwiedziem? za Stawowego? nie było takiego, bo był walkower, jeśli mnie pamięc nie myli...
Z Niedźwiedziem? Być może. Nie zmienia to jednak istoty rzeczy.
Zastanawia mnie jednak kto w naszym Klubie pełni rolę swoistej rozgłośni w sylu dawnej Wolnej Europy. Żadna tajemnica nie może bć zachowana, bo zaraz ktoś płacze w rękaw niudacznikom pióra. Jeśli komuś się nie podoba to droga wolna. Zaznaczam jednak, że nie podejrzewam o to Trenera. Po prostu głośno myślę. A może przy wódce któremuś z balangowiczów rozwiązał się język przy wódce?
A w sumie to jest dobra, czy zla wiadomosc? Bo narzekacie na trenera i zawodników - klub reaguje. Gdyby nie bylo wiadomo o karze, narzekaniom dalej nie byloby konca.
W prawie dziala zasada, ze nie mozna karac dwa razy za to samo przestepstwo/wykroczenie. Wiec moze by tak´na jakis czas dac spokój i Stawowemu, i druzynie?
To tak jakbyś docent zakazał dziennikarzom piętnowania winnego, bo zapadł już wyrok ;) ,nie manipuluj zasadami prawnymi.
Na Forum dyskutujemy, a na stadionie dopingujemy! To powinna byc nasza zasada.
A co do donosiciela mam dziwnie podobne odczucia jak Monday.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)