V.Z.1903 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Arro, chyba masz rację, my graliśmy w systemu,
> wiślak płaci, pasiak pije..., ha, ha, wracając do
> tematu, no to chyba pan Wojtek już swoja dogrywkę
> miał ...
To dziś ma pierwsza serię rzutów karnych;-)
-
-
Trener Stawowy musi odejść.
:)
Według mnie trener Stawowy sie juz wypalił i już z tym zespołem nie osiągnie, to że zrobił awans do pierwszej ligi to był jego max... Prezes Filipiak powinien zatrudnic nowego trenera swieza krew ktora zdobedzie mistrza Polski...
Żeby zdobyć mistrza to musimy się wzmocnić, sama zmiana trenera niewiele da
No to podziękujemy...
Niech się pakuje i wraca do Proszowianki, razem z pseudopiłkarzynami!!!
STAW MUSI ODEJŚĆ. MUSI MUSI MUSI MUSI MUSI. CO TERAZ KOLEJNY WYNIK WEŹ MIE NA SIEBIE???
MUSI ODEJŚĆ, NAJLEPIEJ Z BANIOWYM. DUBICKI GRA PODOBNO W GARBARNI - MYŚLĘ ŻE TAM JEST TEŻ MIEJSCE BANIOWEGO.
Ciekawi mnie której złotej mysli Wojtuś uzył tym razem na konferencji prasowej:
1.) "biorę wine na siebie"
czy
2.) "jak się meczu nie da wygrac to trzeba go zremisować"
;-);-);-)
Żenada, po prostu żenada - jak można odstawiać taką bucówe przez ostatnie kilkanaście minut????? A ostatnia akcja? Toż to wyglądało na realizowanie polecenia 'byle nie stworzyć żadnego niebezpieczenstwa pod bramka legii'. PKP
Po dzisiejszym meczu to ja bym zwolnił Stawowego za samo trzymanie przez całe 90 minut na boisku Piotra Bani. Treaz się jeszcze pytam dlaczego Wojtek Ankowski nie grał w Cracovii do końca sezonu w II lidze... przecież był spajperem w trzeciej...
Długo się łamałem co do Stawowego, ale po dzisiejszym meczu mogę stwierdzić, że nadaje się na 100% do zwolnienia. Nie pasuje mi już mentalnie do Cracovii.
Ten układ już się wypalił. Nic konkretnego nie da się z niego wydusić. Ponieważ nie można wymienić wszystkich zawodników, należy zacząć od trenera.Logika nakazuje, aby poczekać do końca rundy. Wydaję mi się jednak, że tą zmianę należy zrobić szybko. Napisałem w maju,że W.S. osiągnął już wszystko co mógł osiągnąć z tą drużyną. Należy mu wręczyć medal za niezaprzeczalne zasługi dla Cracovii i podziękować za pracę. W międzyczasie WS tak się zapatrzył na siebie, że zaczął pleść coraz większe bzdury i jak wynika z gry robić coraz większe trenerskie bzdury.
Moze by na trenera dac tego czecha co go legia chciala zatrudnic... reprezentacje czech nawet kiedys prowadzil, wiec moze by sie nadal
Teraz jeszcze bedzie przerwa na reprezentację. To naprawde dobry czas na zmianę. Zespół jest nie przygotowany do gry. Teraz jest czas na zmianę. Potem może być za późno.
"Wojtek Stawowy Najlepszy Trener Klubowy" Nie wiem smiać się czy płakać.
Janusz Wojcik.
Chęci ma ale to za mało :( Ile razy można te same błedy popełniać tj. przegrywać drugie połowy wygranych meczów. Zmiany robi się jak nie idzie, a nie jak jest już agonia. A tak swoją drogą to mam odczucie, że niektórzy piłkarze przez swój brak zaangażowania też pokazują kolejny raz, że nadszedł czas !!!!!!!!!! Tylko na kogo ? Mój typ to Staw
NIe no Wójcik to był dobry jak korupca była na codziennosci w 1szej lidze(patrz ŚWIT)
wątpie zeby sie u nas sprawdził;/
może właśnie kogoś z Za granicy,
Bo jezeli bo 3 tyg. przerwy drużyna gra jak gra to nie wszystko jest tak JAK MA BYĆ!!!
nie sądziłem że się wpiszę kiedyś w tym temacie .Stało się Panu już dziękujemy....za te wszystkie awanse też ale dziękujemy...
żydziorek - nic dodać, nic ująć. coś dziś we mnie pękło...
do Barta1906 kto jest szybszy ja czy Bania hi hi,kto ma wieszy brzuszek ja czy Bania ,Lopez tez tak mysle:) pozdro
Wyjscie jest jedno - Jacek Gmoch
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)