Jak to mówią just 4 information ;) :
"Artysta znany kiedys jako pmx7 niniejszym przyjął 19.07 br nowy nick 'Pavele' "
Dociekliwym, tudziez innym forumowym znawcom, wyjasniam, ze krok ów został przeze mnie poczyniony tylko i wyłącznie dlatego, ze na podstawie wnikliwych badań i analiz, w tym statystycznych, stwierdziłem że 100 na 100 forumowiczów zwraca się uparcie do mnie pmx pomijajac zupełnie cyfre 7, która przecież stanowiła integralna część mojej ksywki... a to jak sie mozna domysleć boli... ;)
Postanowiłem zatem sprawe uproscić przybierając nick Pavele, który nie powinien się nikomu kojarzyc z jakimkolwiek imieniem w szczególności z tym, które nosi znany skądinąd piłkarz czeski, niejaki Nedved :D
-
-
był pmx7 = jest Pavele
albo inny znany polski piłkarz o nazwisku Novack :)
Pavele Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Dociekliwym, tudziez innym forumowym znawcom,
> wyjasniam, ze krok ów został przeze mnie
> poczyniony tylko i wyłącznie dlatego, ze na
> podstawie wnikliwych badań i analiz, w tym
> statystycznych, stwierdziłem że 100 na 100
> forumowiczów zwraca się uparcie do mnie pmx
> pomijajac zupełnie cyfre 7, która przecież
> stanowiła integralna część mojej ksywki... a to
> jak sie mozna domysleć boli...
>
pmx7 vel Pavele, chyba lekko przesadzasz...
a jeśli nie Ty, to Twoje analizy statystyczne są do luftu...
A bo:
Autor: Agnan (IP zapamiętane)
Data: 18 Lip 2005 - 23:21:26
[b]pmx7[/b]: myślę podobnie jak Miś i Ty w ostatnim poście...
z tematu o karnetach rodzinnych.
A ja nie jestem jedyny. Z tego samego tematu:
Autor: kkk_84 (IP zapamiętane)
Data: 18 Lip 2005 - 22:42:44
hehe ale beda jutro jaja w klubie :]
[b]pmx7[/b] obstawiam ze nawet vlepki nie dostaniesz
Autor: Vojnar (IP zapamiętane)
Data: 19 Lip 2005 - 10:16:23
No [b]pmx7[/b] racja zamiast teraz sie rozliczac niech klub da karnecik dzieciaczkowi na runde wiosenna gratis
-----
:D
Ale niewątpliwie każdy jest panem swojego nicka.
Będę się musiał przyzwyczaić...
Na pociechę stwierdzam, że zwiększy się procent użytkówników
piszących mądrze (bo posty pmx7 zostaną dla potomności, a dojdą posty Pavele)
:)
Agnan - no wiem i biję się w piersi - ale jakoś tą drastyczną zmianę musiałem sobie uzasadnić ;) (ach i dzięki za pogłaskanie mojej próżności :) )
Miś - Nedveda to ja jako przykład dałem tylko z sympatii do (jakbys to sam rzekł ;) ) Waści - mianowicie wyłuszczam: Nedved czyli Niedźwiedź czyli duzy Miś :D
Pavele - bardzo ciekawe... a miałem czerwonej pigułki nie odstawiać... ;)
rozjaźnienie dwoi, czy może w Warszawsi jakieś dopalone piffo podają :? ?
Pavelex7 kombinuje, żeby w każdym mieście, w którym jest przejazdem i dorwie się do kompa, mieć innego nicka. A jeździ chłop dużo, więc my tu mamy szansę pląsooczu dostać podczas lektury. Niech się już te mecze zaczną, bo ludziska świrują.
No niech będzie. Faktycznie to denerwuje jak ci od ksywki coś odcinają. Teraz przynajmniej będzie prosto Pavel.
Albo Pav ;)
Albo Pa ;)
DNL_KKS Napisał(a):
> Albo Pav
>
:D - przewidziałem to i stąd v zamiast w - by się za bardzo z pewnym ptakiem nielotem nie kojarzyło ;)
Mentny Napisał(a):
> Albo Pa
>
hmmm... hmmm.. ja Pa to i Me :D
ja też w najbliższym czasie MUSZĘ się przechrzcić
patrzcie jak się fajnie watek rozwija... i jest z kim pogadać... ;)
A ja tam jestem konserwatystą i jak się już przyzwyczaję, to bardzo niechętnie akceptuję wszelakie zmiany, więc chyba zostanę przy pmx, tak jak zostałem przy Icku. Myślałem, że jak będziesz zmieniał nicka na nowego, to z jakimś browarem w tle ;)
Ja pierdzielę, ja pierdzielę
byl peemiks jest pavele
czasem obaj naraz w wątku
można dostać oczoplątku :(
Pavele Napisał(a):
>> hmmm... hmmm.. ja Pa to i Me
A dlaczego Me, a nie przynajmniej Men. Brzmi wtedy nieźle. Byle tylko nie Ment, bo z kolei brzmi kiepsko...
A tak poza tym, to ja też kiedyś byłem "7" a dokładnie to Paweł7. To jednak było bardzo dawno i dwie ligii niżej.
gtx, zapomniałem napisać, ze owa zmiana nicka rzecz jasna była skojarzona ze spontaniczna konsumpcją alkoholu, ale w ilościach nieznacznym, żeby postronni nie powidzieli żem pijak jakiś czy coś...
A ewentualne symboliczne wypicie piwska w związku z nowymi imieninami prawdopodobnie bedzie miało miejsce już wkrótce o czym specjalnymi kanałami poinformuje ;)
Men, Me było przez analaogie (trudne słowo ;) ), a Ment się nie pojawił przez sympatię :D
Menty, potwierdzam - tak właśnie było - znaczy to co pisze Pavele jest prawdą :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)