Niestety mamy najdroższe karnety w POLSCE!!!!!
Kupilem ,ale juz dzis zaluje.Bo jak sobie pomysle ze kazdy mecz beda tak grac jak z Koroną to aż mi sie slabo robi.
Na Wisle rozumiem ze sa wysokie ceny,bo jest to aktualny mistrz Polski i będą grać w pucharach.Ale my nie prezentujemy żaden poziom a napewno nie swiatowy...
A na zadymiarze jak byli tak będą, więc nie rozumiem zupelnie toku myślenia Profesora.
Bo jak widzialem ostatnio w klubie to nie wiem czy sprzedano tysiac karnetów.
I na to wygląda że pierwszy mecz w tej rundzie przd wlasną publicznością oglądnie może 2000 kibiców.
Jak dla mnie to bomba,przynajmniej nie bedzie kolejek po kielbaski...
-
-
Karnety CD - są sprzedawane na Kablu - opinie, newsy itp.
jak będzie bomba to cały kraków usłyszy...
Jak podają Sportowefakty.pl:
"Trwająca od 12 lipca sprzedaż karnetów cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem. Aby dać szansę oglądnięcia Wisły Kraków na żywo większej ilości kibiców do sprzedaży trafiła pula przeznaczona za zwyczaj dla firm i instytucji. Karnety przeznaczone do sprzedaży są rozmieszczone w bardzo atrakcyjnych miejscach na sektorach A i B".
Bajoki z Reymonta liczą zyski, a Wy co, nie wstyd Wam.
po Olimpiakosie przestaną liczyć ;)
a pozatym strasznie mnie interesuje co to za "pula dla firm i instutucji". Telefonika i MO?
Miś Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> po Olimpiakosie przestaną liczyć
>
> a pozatym strasznie mnie interesuje co to za "pula
> dla firm i instutucji". Telefonika i MO?
To zmienili sobie rywala w eliminacjach?? :)
jeden Grek. I tak ich nie przejdą ;)
woo kolejki dzisaj duze.. i bilety i karnety.. leca..
Nie jest tak zle.. mysle ze z 4 tysiaki przyjda :(((
o 10 bylo okolo 1750 karnetow sprzedanych i 200 biletow
wygląda na to że na stadione zasiądzie w NAJLEPSZYM razie kolo 3 tysiecy ludzi...
Niekoniecznie. A na Wielickiej caly czas ruch i ktos kupuje to bilet to karnety. Ja obstawiam na jutro 4-5 tys.
Ja tez uwarzam ze bedzie około 4 tysiecy, wynik mało rewelacyjny dla Kogoś kto pamięta frekwencje z koncówki 3 ligi i 2 ligi.
Popierm protest i uwazam ze pierwsza połowe powinni nasi grac bez jakiegokolwiek dopingu!
Ale trzeba by o tym wczesniej oficjalnie powiadomic kogo trzeba. Zeby zawodnicy wiedzieli czemu jest cicho i zeby ten z honorowej wiedzial co nakrecil.
Zrobic transparent jakis konkretny tylko bez bluzgów i powiesić na środku trybuny na wysokości loży VIP tyle że na sektorze C żeby profesejro widział a i zawodnicy jak będą sobie biegać lub nawet wchodzic na początek meczu to zobaczą o co chodzi i co jest grane.
Legia po prostu wyszła ze stadionu. Wywiesili hasło: Teraz kupicie sobie kibiców?
Nie wiedziałem, że doczekam takich czasów na Pasach :-(
Jeżeli Potter ma racje ,że komuś chodzi byśmy mu dali argument za zmniejszeniem zaangażowania w Cracovie by nim Prefa "nakręcać" to
nie należy mu w tym pomagać. Protest a la Legia dobry jest ....tylko oni tam przegrali chyba. Walter i Weyhert nie cofneli się chyba w niczym.
w ten sposób nie dadzą argumentu JF, tylko jego gts-owskim doradcom - przybliżając nie siebie, a ich do celu.
a propos protestów - to jak przeczytałem w temacie 'Młyn' decyzja o braku dopingu na Amice już zapadła, a grupa szybkiego reagowania ma pilnować by nikt sie nie wyłamał.
Cos mi sie zdaje, że na Legii będzie tak samo - chyba, że wykażemy się niekonsekwencją i dopingować będziemy, bo jakoś nie wierzę w radykalną zmianę polityki profesora. Obysmy tak protestując nie doczekali 100-lecia klubu...
Takie "akcje" spowodują najwyżej reakcję Filipiaka. Ale widać niektórzy "kibice" wolą Cracovię w B-klasie. O III lidze możecie zapomnieć. Popatrzcie na Stomil czy GKS
Widze ze poniektórym je.bie po mózgu centralnie.Ludzie co ja mam zrobic jak chodze na PASY od 23 lat i głownie na 3 ligę. Jak wy twardziele , macie zamiar sprowadzić NASZĄ CRACOVIE znowu do III ligi , to ja was pierd.ole. Jak ja mam nie kibcowac PASOM?.
To jest moje całe życie. Zrozumcie ze ja potrzebuje PASY , tak jak tlenu.I wole zrobic pikiete pod siedzibą Comarchu , niz nie dopingować PASY.
DOOOO BOOOOJUUUU CRACOVIA. i HEJ PASY GOOOOOLLLLL takie pieśni popłyną z sektora C9 , i najwyzej dostanę po ryju od "TYLKO SZMATA BIJE BRATA". MAM w du.pie protesty, bo zamiast zarobic pieniazki i wydac na PASY to wolicie chlac gorzałę, ale ku.rwa protestowac bedziecie. Zygac mi sie chce .KASZANA jak ch.uj.
Coś mi się wydaje że nie będzie dziś za ciekawie ani na stadionie, ani pod stadionem.Tylko żebyśmy się wszyscy nawzajem nie skompromitowali.Czas pokarze. Karnety karnetami ale ceny pojedynczych biletów są bardzo wysokie nawet dla tych co kase mają i do tego utrudnienia przy zakupie.Mnie stać ale większość niestety nie i stąd będą dzisiaj wybiegać frustracje.
W dupie mam grupy szybkiego reagowania ja dzis dopinguje.
Po meczu z Amicą karnet obowiązywac będzie na 8 spotkań. Ceny:
SEKTOR A - 312 ZŁ
SEKTOR B(1,2,3)- 178 ZŁ
SEKTOR B(4,5,9,10)- 223 ZŁ
SEKTOR B(6,7,8)- 267ZŁ
SEKTOR C - 178 ZŁ
Bez kitu i juz niech nikt nie gada ze to jest jakos bardzo drogo.Wio wszyscy po karnety i na mecz z ległą ma byc komplet!!
VOJNAR brawo!!! albo mozna "narabac" sie za 20 zeta przed meczem albo dolozyc do biletu i kibicowac!!! CO JEST K...A chcemy TRZECIEJ LIGI za 3 ZLOTE !!!
czy MISTRZA POLSKI po 40 ZLOTYCH!!!
CRACOVIA MISTRZ POLSKI !!!
o! to dobra inicjatywa. Tym samym jesli kogos nie stac, to moze odpuscic sobie pierwsze 2 mecze i cena juz normalna. do kupna panowie. nie narzekac
no :D
PP Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> VOJNAR brawo!!! albo mozna "narabac" sie za 20
> zeta przed meczem albo dolozyc do biletu i
> kibicowac!!! CO JEST K...A chcemy TRZECIEJ LIGI za
> 3 ZLOTE !!!
> czy MISTRZA POLSKI po 40 ZLOTYCH!!!
>
> CRACOVIA MISTRZ POLSKI !!!
to jak bedziemy miec mistrza za 40 zl, to ja nawet 50 moge dac to moze zalapiemy sie na puchar polski jeszcze :D
Ciekawe, czy na ostatni mecz rundy będzie można karnet kupić za 1/9 ceny wyjściowej (chyba to będzie taniej niż bilet :D
i to znacznie taniej, bo wszakże mecz z Kolporterem Korona Kielce może być zaliczony jako "szczególnie atrakcyjny" :P
ale do tego czasu wszystkie karnety będa już dawno wyprzedane ;)
Powiedz no Misiu dlaczego tak jedziesz po Kielcach? Korona solo nie przechodzi przez gula? I to już od III ligi. Sekcja hokejowa KSC też ma 2- go człona i też na przedzie, ale tego nie dostrzegasz...
audax - nie jezdżę po Kielcach ani po Koronie - tylko po Kolporterze. Mam swoje powody
PS: Idąc twoim tropem myślenia autorzy tej stronki:
http://www.korona-kielce.pl/gol.php
znacznie bardziej jeżdża po Kielcach niz ja :)
Z tego co Filipiak mówił wczoraj w Tematach Dnia w TV Kraków, to ceny karnetów po kolejnych meczach mają być obniżane i być dostępne do 3 ostatnich meczów
No i co dalej jest za drogo ?
Co a moze jeszcze trzeba takse co poniektorych wysłać?
No jak teraz nie kupuja to juz przesada.
Po meczu z Legia karnety beda po 150 zł za 7 mecz na C.
Może by tak bilety dla "weteranów"? 10 zł za bilet dla osoby powyżej 50 roku życia. Bez identyfikatora, na podstawie dowodu osobistego, bilety w kasach przed meczem. No przecież to chyba nie są zadymiarze i chuligani.
PAS a czumu bez ID ?? przeciez wyrobic ID nie problem juz bez przesady ale za 15 by mogli wchodzic.
Bo taki "dziadek" jak widzi trudności ( a dla niego wyrobić ID to problem - fotograf, Wielicka, 5 zł, tramwaje itd) to woli posiedzieć w domu. A to ma być spontaniczne. Ładna pogoda, mecz idę... Przecież taki "dziadek" nie będzie chuliganem jakiego zwalcza Filipiak! Więc po co ta cała heca z ID?
PAS - jak to po co? Po to, aby nowa ochrona mogła się [b]wykazać[/b]. Mojemu Tacie (znacznie starszemu niż te Twoje 50 lat) ID sprawdzali dokładnie.
(zresztą pisałem już kiedyś że przez to, że ID nie wyrabia się w soboty - dwa razy musiał na Wielicką po karnet jeździć).
Tak "zachęca" się kibiców - weteranów jak piszesz - którzy chodzą na Cracovię od lat 70-ciu prawie
A nie pisał bym o tym, gdyby nie to, ze w czasie trzepania mojego Taty grupa ogolonych gówniarzy bezkarnie przeskoczyla przez płot w okolicy.
no wlasnie to sa absurdy naszego stadionu. Dzialania sa potwornie nieskuteczne. Wymagaja duzych ulepszen. Bo nie dosc ze wylewa sie dziecko z kapiela, to i tak ta kapiel nie schodzi:(
nie wie ktoś czy sa jeszcze wolne karnety na środek C ??
albo wogole na C dobre mieujsca??
podbijam bo pilnie potrzebuje odp
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)