Danych osobowych tez nie podam! Ciekawe czy mi sprzedadza karnet.
-
-
Karnety CD - są sprzedawane na Kablu - opinie, newsy itp.
no to może wszyscy podajmy te same dane - to mały fajowski happening...
hehe mozna by tak zrobić :)
Pomysł dobry, jednakowoż kobiety będą się musiały zmówić osobno na jakimś kobiecym forum Cracovii.
A my to cóż - może Waldemar Kordyl?
QJM .
Kogoś w KLUBIE PO...ło. Naprawdę.
Ja również nie widzę powodu by mając identyfikator do wyrobienia którego
(na życzenie chyba policji ale nei jestem pewien) żądano , jak zresztą w całej Polsce, danych chyba łamiących ustawę o ochronie danych osobowych.
No ale ponieważ jestem spokojnym obywatelem podałem te dane.
No ale do diabła za każdym razem mam to robić, przy każdym karnecie?
No do jasnej cholery komuś coś się pomyliło. Mogę podac numer id , imię i nazwisko I TYLE. Ponieważ jednak nie chce mi się zmyślać jak Klarosowi proponuje aby wszyscy standartowo podawali adres Kałuży 1, bezrobotny craxoholic... Co chwile jakaś baza, adres...a jak się do tego jacyś psychopaci z wrogich klubów dorwą?
Ps: Panowie z Klubu pomyslcie trochę zanim coś zrobicie!
pps: jak zwykle nie wyrażam zgody na cytowanie w Gazecie Wyborczej;)
Tamte dane są zapisane w zeszycie odręcznie!!!!
Jeżeli ktos z was zgubi id to dostanie 3/4 takie zeszyty i MUSI się tam odnalezć!
Przy dozie szcześcia 1 lub 2h i po sprawie.
audax: zatem gdybym zgubił ID to wyrobiłbym sobie nowy (tzn. całkiem nowy) bo po cholerę tracić czas na grzebanie po zeszytach ;)
co do danych ... NIE PODAWAC !! I ZOBACZYMY JAK WSZYSCY BEDA SIEDZIEC NA SWOICH MIEJSACH , WOGOLE FILIPIAK BEDZIE MIAL POD KONTROLA CALY NAROD PASIASTY , o palcem pokaze do zony , tam siedzi ten i ten , to krzeselko , ja tu wszystko mam kochana na kartce !! kurwa mac ;/ dziwne to wszystko
na dodatek powie jej tak, "ten co tam siedzi kolo slupa to jest nauczycielem w takiej a takiej szkole.
NIe wiem czy sie smiac czy plakac
Ludzie,co Wam się dzieje... Rozumiem, że klub daje popalić strasznie, ale o prawdziwej identyfikacji widzów bya mowa jako czymś oczywistym. No i robią to, nieudolnie, zgoda, ale to nie żadna niespodzianka.
Mnie zaciekawiła pozycja email. Klub będzie do mnie pisał i o czym?
Z innej beczki spytałem czy jak zgubię karnet to dostanę duplikat. "Nie" odpowiedziała miła pani. No dlaczego? Przeciez to imienne jest.
FortArt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mnie zaciekawiła pozycja email. Klub będzie do
> mnie pisał i o czym?
>
> Z innej beczki spytałem czy jak zgubię karnet to
> dostanę duplikat. "Nie" odpowiedziała miła pani.
> No dlaczego? Przeciez to imienne jest.
>
>
to akurat proste....
wielu by udało ,ze zgubiło i wystawiło w ten sposób drugi dla żony/dziewczyny/kochanki/kolegi czy po prostu na odsprzedanie...
a miejsc na naszym stadionie będzie wolnych tyle :( , że ten sam
numerek fotelika w niczym by nie przeszkadzał
bedzie zle , bardzo zle
Widzę, że to zarażliwe jest :(
Polonia: Ceny odstraszą chuliganów i kibiców
Frekwencja na stadionie Polonii, jedna z najniższych w lidze, wkrótce będzie jeszcze niższa. Władze klubu znacznie podniosły ceny biletów.
Zgodnie z decyzją władz piłkarskiej Polonii, od nowego sezonu kibice będą musieli zapłacić za wstęp 40 i 30 złotych (odpowiednio na trybunę główną i kamienną). To dwukrotnie więcej niż w poprzednim sezonie, gdy na trybuny przychodziło ok. 2,5 tysiąca fanów. Darmowy wstęp mają tylko kobiety, które ukończyły 18 lat, oraz osoby obchodzące w dniu meczu urodziny.
– Wiemy, że podwyżki są drastyczne, ale w ten sposób chcemy walczyć z chuliganami. W końcówce poprzedniego sezonu dochodziło na naszym obiekcie do aktów wandalizmu. Czarę goryczy przelały chuligańskie wybryki podczas meczu juniorów Polonii z Lechią Gdańsk – tłumaczy członek zarządu KSP Polonia Romuald Pindelski. – Drogie bilety pomogą odstraszyć pseudokibiców od przyjścia na stadion – dodaje.
– Kibicom proponujemy kupno karnetów. Za dziesięć meczów na trybunie kamiennej, w tym dziewięć ligowych, zapłacą tylko 150 złotych – zachęca Pindelski.
– Dostajemy mnóstwo maili od fanów z wyrazami oburzenia. Decyzja już zapadła, ale być może jeszcze raz ją przedyskutujemy – zastanawia się Pindelski.
Żródło: Życie Warszawy
Przynajmniej karnet na kamienną mają tani...
NIe wiem jak z tym wypełanianiem miejsca pracy to śmieszne !
Wpisuje bezrobotny ! Nikt nie bedzie mnie moze zmusic do ujawniania takich danych.
karnet zakupiłem (troche z ciezkim sercem albo trafniej lekkim portfelem)
wszystkich karnetów sprzedanych na oko 250-300 (wynik fatalny jak na drugi dzien sprzedazy)
co do danych osobowych tego czego nie chcialem wpisac, nie wpisalem (np miejsca pracy, wykształcenia itp) i nie ma z tym problemów
kolejek nie ma. A tak naprade to wydaje mi sie ze zainteresownaie karnetami zadne!
Polecam Panu Filipiakowi miejsca na skraju b8 - deszcz zacina, słupy zasłaniaja ale 3 stówy trzeba dać! Na razie pies (moze niezbyt trafne okreslenie) z kulawa noga tam nie che siedziec z tego co widzialem po sprzedanych karnetach.
Pozdro dla Pana prezesa. Kupił Pan klub to moze kupi Pan sobie tez kibiców?
Pierwsze co mnie zdenerwowalo to to ze na oficjalnej stronie napisane jest ze sprzedaz karnetow w sobote i niedziele od 9:30- 18:00 a na miejscu okazuje sie ze dlugopisem na drzwiach ze tylko do 17:00, szlag czlowieka trafia ze chce wydac na klub 250 zl jedzie przez cale miasto i moze sobie klamke pocalowac...Przykre to szczegolnie przy nowych cenach...
A wedlug mnie karnety wcale nie sa drogie,nie zarabiam kokosow bo jakies 800 miesiecznie a 200 moge wydac lekka reka na moja Cracovie wiec nie pierdol... mi tu o jakis strajkach bo w Anglii to meczu 6 ligi za te pieniadze nawet nie zobaczycie niektorzy na trawe tygodniowo wydaja wiecej niz ten karnet kosztuje a pierdol... jest tyle ze sie Was nie chce sluchac smialiscie sie z wislakow ze marudza ze drogo itd a sami jestescie duzo gorsi jak Wam zal 200 zl na Cracovie to zegnam w Krakowie jest jeszcze kilka innych klubow tylko pierdoly marudza tak jak co niektorzy z Was a gdybyscie byli na miejscu Filipiaka to byscie woleli zainwestowac w co innego wiec nie ma sie co dziwic ze sie liczy z kazdym groszem nie jest abramowiczem wiec prosze Was skonczcie pitolic i albo idziecie po karnety albo kupcie canal plus i siedziec cicho w domu bo z malkomentow nie ma zadnego pozytku ani na miescie ani na stadionie.
Macieksc > to sobie zdaje sie możecie w tym temacie do woli podyskutować z CracoviaNH (dla jasności chodzi mi o wypowiedź z początku dyskusji) ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)