no Misio też pozdrawiam no i trzymam kciuki za ten twój ,, karnet rodzinny''
-
-
"Sektor rodzinny; trochę cierpliwości" - są KARNETY RODZINNE za 50% ceny!!!!
RaDaR- klub ma w d.... zapełnienie stadionu.
no to Craco chyba z Twojej odpowiedzi wywnioskowałem że będzie ch......... a nie karnet rodzinny :(
filipiakowi podoba się atmosfera z wronek...
i jak tak dalej będą robić to osiągniemy poziom amiki
RaDaR. Karnet rodzinny , to zapełnienie najwyżej sektora na "C" ... ;)
No to już wiemy. Cudów nie ma, ale dobre i to. Zamiast 600 zł. wychodzi mi 500...
z cracovia.pl:
"Zarząd MKS Cracovia SSA podjął decyzję o wprowadzeniu na rundę jesienną rozgrywek Idea Ekstraklasy karnetów rodzinnych i grupowych.
1. Karnety rodzinne przeznaczone są dla osób dorosłych i będących pod ich opieką dzieci do lat 16. Cena karnetów: pierwszy karnet 100 proc. ceny, każdy następny 50 proc. ceny.
Każdy kupujący karnety rodzinne musi posiadać identyfikator klubowy także dla wszystkich członków rodzinny.
2. Karnety dla grup zorganizowanych (szkoły, stowarzyszenia sportowe). Za grupę zorganizowaną uważa się będąca pod opieką wskazanej osoby grupę minimum 10 osób. Cena karnetów dla grup zorganizowanych wynosi 50 zł od osoby. Każda z osób będąca członkiem grupy zorganizowanej musi posiadać identyfikator klubowy.
3. W rundzie jesiennej nie będzie prowadzona sprzedaż karnetów i biletów na sektor "D";.
4. W dniu meczu sprzedaż biletów prowadzona będzie w sklepiku ANZO na placu Mariackim. Kupujący bilety muszą posiadać identyfikatory klubowe.
5. MKS Cracovia SSA informuje również, że każdy posiadacz karnetu na mecze Idea Ekstraklasy zyskuje prawo do kupna karnetu na rozgrywki hokejowe ze zniżką. Przewidywana cena karnetu na hokej wynosi 150 zł na sezon zasadniczy (bez play off). Posiadacze karnetu zapłacą tylko 100 zł."
A pomarudzę jeszcze troszkę. Liczyłem, że kobiety zostaną potraktowane, tak jak osoby do 16 lat i pod opieka faceta też zapłacą 50%. Czyli tak: facet 100% (jemu się tyle należy), a kobiałka i dzieciaki po 50%. Wtedy byłbym szczęśliwy, ale to byłby już chyba nadmiar szczęścia. Tak czy inaczej, jak już napisałem dobre i to.
Tak długo trzeba było nad tym myśleć?
Najlepsze chyba sa punkty 1 i 4... chociaz szkoda ze tylko na Placu Mariackim a nie jeszcze np. w Aldze do 3/4 godzin przed meczem jak juz tuz przed meczem nie mozna..
Arro. Alga przeszła do krainy wiecznych łowów:-(
Dobre i to co grupka starych Pasioków "wyprosiła" w Klubie ale ja naprawdę nie widze powodu by z identyfikatorem nie można było
bietu w kasie kupić... no ale się cieszę , że jest wyraźny sygnał dobrej woli.... Kupię więc jak zawsze karnety też dla rodziny:-) co z tego ,że będa na 2-3 meczach tylko...
POWIEM JEDNAK TAK. Moim osobistym (i tylko osobistym) zdaniem - przejdzie mecz z CWKS-em spoko to Klub zacznie luzowac te drakońskie metody jakie zastosował.
No to teraz mysle ze juz nikt nie bedzie psioczył ze dziecku karnetu nie kupi.A i bardzo dobra rzecz zwiazana z karnetami grupowymi. To mi sie podoba . Zatem Tatus i dzieciaczek na C to 300 zł to rozumiem :)
I podobnie mysle jak Khalid ze jak nie bedzie burd na meczu z Legia to zaczniemy powracac do tego zeby i w dniu meczu mozna bylo kupic w kasie na Kałuży.
No dobra wiadomosc dzisiejszego dnia.:)
Mentny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 4. W dniu meczu sprzedaż biletów prowadzona będzie
> w sklepiku ANZO na placu Mariackim. Kupujący
> bilety muszą posiadać identyfikatory klubowe.
>
O. Właśnie. Stąd do stadionu w miarę blisko - a jak ktoś jedzie spoza Krakowa, to z dworca po drodze...
Mogę jednak powtórzć za janczerem: Tak długo trzeba było nad tym myśleć?
I poprzeć Mentnego - czemu dama nie jest traktowana jak dziecko do lat 16?
Ale dobre i to...
Byleby jeszcze przy wejściu do stadionu napisać we wszsytkich możlwiych miejscach, gdzie możan kupić bil;et w dniu meczu...
czy ja dobrze widze ?? jesli bedzie 10 osob np uczniow pod opieka to wchodza za 50 zl od osoby na caly sezon ??
No i jest sposób dla małolatów, których rodziców niekoniecznie stać na karnet rodzinny, albo niekoniecznie z tej strony pastwiska kierują swoje sympatie. Tylko teraz się muszą aktywizować pasiaści nauczyciele itp osoby. Ciekawe co z tego wyjdzie i jak to zostanie rozwiązane w praktyce? Bo teoria jest niczego sobie...
Dobre i to chociaż ceny na pojedyncze mecze nadal stanowczo za wysokie.Szkoda że nie jestem nauczycielem.
Z początku mało będzie ludzi co się odważa przychodzic z grupą...ale jak przejdzie jedna runda na spokojnie to ta procedura ruszy...
Lepszy rydz niż nic. :)
Dla mnie fajowo - mam tylko nadzieje, że jak się w najblizszych dniach stawię na Wielickiej (prawdopodobnie bedzie to już jutro) to szanowne panie z usmiechem na ustach oddadzą mi 150 plnów, które wydałem kupując normalny karnet dla swojego 12-latka.
Oczywiście o tym jak zostane potraktowany szanownych forumowiczów poinformuje ;)
ps. coś mi mowi, że czeka mnie pewna utarczka słowna bo profesjonaliści, którzy w końcu wpadli na opcje karnetów ulgowych zapewne nie przewidzieli, ze ktos już dla dzieciaka mógł bilet kupic.. obym się mylił
pmx: odpowiedz czy Ci się udało kasiorkę odzyskać - bo nie jesteś jedyny w tej sytuacji i bardzo chciałbym wiedzieć czy Szanowne Panie będą miały przyzwolenie jeszcze Szanowszego Pana DzejaTi na oddanie 50% wartości karneciku.
Dem: nie widzę innej opcji (chodzi o oddanie kasy) - zwłaszcza, że karnet jest w zasadzie imienny (ankietkę za syna wypełniłem, ID pokazałem, do excela mały został wpisany...) - w ogóle to w firmie walczącej o klienta to powinienem np. jakiś szaliczek albo t-shirt gratis dostać + przeprosiny, ze taki dobry i wierny klient został głupawo potraktowany ( co by było jakbym np. z Helu na ta Wielicką jechał... ;) )
ps. o wynikach oczywista poinformuje
Pmx: a trzeba było starszych słuchać...
Janczer: może i chiałoby się więcej i szybciej, ale zapewniam, że samo się to nie zrobiło:)
Khalid: w Starym Testamencie nie ma proroka o takim imieniu, czyżbyś pozazdrościł? Tylko nie przesadź...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)