Ja mam dwóch synów (8 i 12 lat)jakbym chciął wziąść ich na mecz na dobrym sektorze to musiałbym zapłacić 120-135 złotych-do kina bilety na superfilm płacimy ok.50-60 zł.
Stwierdzam że w Cracovii jak w całym państwie prowadzona jest polityka antyrodzinna....
Chodziłem na Pasy od 25lat a teraz muszę zamówić cyfrę+.Bo koszt 3-meczów to 450 zł
-
-
"Sektor rodzinny; trochę cierpliwości" - są KARNETY RODZINNE za 50% ceny!!!!
Jacku - tu jest jeszcze jedna kwestia, zreszta już poruszana - jesli wykarzemy się cierpliwością czekając na info o karnetach rodzinnych to najlepsze miejsca beda zapewne zajete - i to na wszystkich sektorach. Nie mowiac o tym, ze zdarza sie chodzic nie tylko z rodzina ale i za znajomymi. Wychodzi na to, ze jest tak jak napisałeś - dzieciaki to na Pasach problem i tyle.
ps ja C+ mam od ładnych paru lat...
Panowie, troszkę cierpliwości. Zarząd rozważa pewne zmiany i nowe propozycje.
docent...cos więcej?
docent - co to za newsy powziąłeś i czemu mi qmatość spada? ;) . Osobiscie moge byc baardzo cierpliwy tylko chce wiedziec czy w piatek sprzedaz rusza czy nie?
Mogę powiedzieć tylko tyle, że Profesor dostał "konstruktywne propozycje"
.
Czy ja jestem Duchem Świętym? Moim zdaniem szansa jest, ale przecież nie robi tego sam...:(
musi podac przeciez decyzje przed rozpoczeciem sprzedazy !! oby zdazyl !
5 dni później
Mhm..temat umiera. Wiadomo coś co z tymi rodzinnymi karnetami? Bo ja ciągle jestem zainteresowany
Są karnety rodzinne dla HoolRodzinki???
No i co kiedy sie klub odezwie ?
Co z sektorem D?
I jeszcze w ulubionej przeze mnie kwestii formalnej - na Wielickiej maja w pudłach wszystkie karnety juz wydrukowane (jak rozumiem na te miejsca, które są w sprzedazy karnetowej, a zostały ujęte na 'grafikach' porozkładanych na ladzie),a na karnetach jest wydrukowany nr miejsca i cena.
Wniosek płynie z tego taki, ze nawet jesli klub sie zdecyduje na karnety rodzinne, to miejsca owe beda wybitnie badziewiaste bądź dodatkowe karnety beda musiały byc wydrukowane.
Osobiscie wolałbym by ta druga opcja wchodziła w grę bo ja już za 300 miejsce dla mojego syna kupiłem.
Rozsądek mi jednak mówi, ze nikt w klubie na poważnie o karnetach rodzinnych nie myslał.
No ale chyba w rachube wchodził tylko sektor D, a to zalezy od tego czy bedzie robionamurawa podgrzewana czy nie.Bo ja rozumiem ze jak bedzie to rozwalaja trybune D i nie ma sektora rodzinnnego a jak nie to jest rodzinny .
Amen
Szczerze mówiąc to nigdy sobie nie wyobrażałem jednego, wyalienowanego sektora rodzinnego - i zupełnie normalne dla mnie było wprowadzenie biletów ulgowych dla dzieciaków, które rodzice zabieraja ze soba - cena zależałaby oczywiście od sektora. Nie upierałbym sie za biletami 'specjalnymi' dla żon (czy raczej kobiet w ogóle) bo żyjemy w czasach pełnego równouprawnenia, równania szans etc.
Vojnar - no bo jak by było z tym rodzinnym na D - tylko rodziny wchodzą? No bo jakąś selekcje trzeba by wprowadzić, zeby to był sektor rodzinny. A w takiej sytuacji moi dwaj kumple co chodzą ze mną i moim synem mogliby wejść na D czy nie? A jesli by mogli to czemu oni tak a inni nie?
Ile by na D było tych samotnych rodzin?
Słowem - bilety ulgowe - jak wszędzie czyli np. na basenie, w kinie itp itd
Co z tymi zapowiadanymi karnetami rodzinnymi. Ja się trochę czuję przez Filipiaka oszukany.
Chyba się nie pomylę jak napiszę, że daremne żale, próżny trud, bezsilne złorzeczenia...
Gdyby miały być, to już by były.
pmx7 no tak myslalem ze na D wchodzi tylko albo tatus synek maja wspolny bilet, albo dziadzius wnuczek tez wspolny karnet za np 250 zł ( za dwóch), albo mama i córa.
Ale nie osobno chodzi o fakt pieczy nad małolatem. A jak ktos chce siedziec gdzie indziej to placi wiecej i tyle. Nie wiem dlaczego mialby nie placic.
Ja place , moj kumpel placi jego ojciec placi i nie ma problemu , a jak chcesz taniej to idzieci na D i po sprawie.
No ale dywagacje nie maja sensu :) bo D bedzie zamkniety. Albo zrobia promocje od 30 lipca na karnety i tyle.
Juz po meczu z Amica.
Heja
Vojnar - więc jakoś nie jestem w stanie zgodzić się z Toba, że dzieciak siedzący na każdym innym sektorze powinien płacic tyle co dorosły. Czemu w np. kinie nie płaci tyle samo, że o innych instytucjach nie wspomne?
Dzieciak, który siedzi ze mną na B nie powinien chocby dlatego płacić 100% za bilet, ze widzi jakies 30% mniej niz dorosły bo mu dorośli po prostu widok zasłaniają- a już prawie w ogóle nic nie widzi gdy sektor wstaje bo dzieje sie coś ciekawego. Ale zostawmy ten aspekt.
Niezależnie od tego czy dziaciak ma taki sam komfort oglądania jak dorosły czy nie, i niezależnie na którym sektorze siedzi powinien płacić cenę ulgową bo sam nie zarabia - pozostaje na utrzymaniu rodzica i tyle.
Na Boga czemu niemal wszędzie (szczerze nie moge sobie przypomnieć gdzie ściagano ze mnie 100% opłaty za dzieciaka) istnieja bilety ulgowe dla dzieci do 14 (+ - 1 rok) lat???
Powiedzmy zatem otwarcie dzieciaki nie są mile widziane albo lepiej - wprowadzmy dodatkową opłate za dzieciaka dla każdego szalonego ojca, który zdecyduje się ze soim dzieckiem na mecz przyjsc!!!
ps jakoś nie chce mi sie w głowie zmieścić, że dzieciak = dorosły
pmx7 no przeciez te pieniadze i tak ida na nasze kochane PASY zatem nic straconego , kupisz za to mniej gadzetów w ciagu sezonu , albo nie kupisz kiełbasy czy coli i po sprawie nie ma o co kruszyc kopi , ja uwazam ze cena 200 zł za karnet na sezon nie jest duza i kazdy nawet malolat moze sobie w wakacje na karnet 200 zł zarobic , roznoszenie ulotek , umyc samochod sasiadowi , pozbierac złom ,makulature, puszki butelki itp itd. I niech sie uczy przedsiebiorczości.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)