Zwracam się z prośbą do władz klubu MKS Cracovia SSA o ponowne przeanalizowanie proponowanych cen karnetow oraz biletów na nadchodzący sezon rozgrywek piłki noznej IDEA EKSTRAKLASA.
Po zapoznaniu sie z proponowanymi cenami,uważam że podwyżka jest bardzo drastyczna.Ceny uderzają w najmłodszą widownię,pozbawiając ją mozliwości oglądania widowiska.Utrudniają też w możliwość oglądnięcia meczów przez całe rodziny.
Stwierdzam ,że za tak dużą podwyżką nie podniósł się standart oglądania meczy,co uzasadniałoby proponowane cen.
Proszę o przeniesienie daty rozpoczęcia sprzedaży karnetów z 1 lipca na np.4 lipiec by dać czas na ewentualną zmiane decyzji,uwzględniającą zdania kibiców.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby.
-
-
APEL DO KLUBU !!!
Prośba,podpisywać się forumowicze....
Ja się pod tym (i pod każdym podobnym apelem) obydwoma rękoma podpisuję.
Wprowadzenie tak drastycznych podwyżek w połączeniu z koniecznością wyboru miejsca na stadionie= czytaj wprowadzeniem reguły 'kto pierwszy ten lepszy' jest działaniem drańskim, po prostu nie fair. W biznesie takie działanie jest chwytem poniżej pasa i panowie z marketingu i sprzedazy dobrze wiedzią o czym mówie. Nie trakatuje się w ten sposób dobrego, oddanego klienta - to nie jest jednorazowa transakcja!
podpisuje sie wszystkimi kończynami!
5000 karnetów po 200 zł = 1 milion PLN
1500 karnetów po 300 zł = 0,45 miliona PLN
Podpisuję się pod apelem.
a ja uważam, że polityka MKS idzie w słusznym kierunku. jedno ale bardzo mocne ale:
zmiany proponowane - choć słuszne są zbyt szybkie i drastyczne w porównaniu do oferty jakości obsługi na stadionie i co najważniejsze POZIOMU OFEROWANEGO WIDOWISKA.
Osobiście mocno się zastanawiam, czy kupić karnet - nie dlatego, że mnie nie stać, ale koszt poniesiony nie jest ekwiwalentny z tym co mam teoretycznie możliwość zobatrzyć. Poza meczem z Legią będą to drogi przez mękę chłopców Stawowego - ja do ciebie ty do mnie i do boku z 2-3 strzałami na bramkę. Oglądam to już 3 lata i chyba dość. Abstrachuję od miłości - przez te lata właśnie tylko z potrzeby serca w tym uczestniczyłem i atmosfery na trybunach.
obnizyc ceny
j.w
Biorac pod uwage glosy poadajace jeszcze kilka miesiecy temu o "najpiekniejszym futbolu w lidze" to te ceny sa jeszcze o 50% za tanie
nie chce porownywac profesora do niejakiego glazera,co to man.utd. kupil ale tamten tez juz przygotowal niezly plan podwyzek
denzi tiaaa ale 50% w ciagu 5 lat, czyli 10%/rok, a nie 75 czy tez 100 na 1/2 roku
Ja oczywiście również. Szczególnie proszę o przemyślenie sprawy karnetów rodzinnych. Wydanie przez rodzinę min. 600-800 zł. na karnety, to stanowczo zbyt dużo. Można sprzedaż tańszych karnetów opóźnić w stosunku do normalnych, aby nie blokowali oni miejsc tym którzy są skłonni zapłacić więcej za lepsze miejsca. Można je sprzedawać tylko na gorsze miejsca (np. tylko dolne 4 rzędy, czy też na sektory C1, C2, C3 i C10, C11,C12), ale niech rodziny mają szansę na oglądnięcie meczu.
Bez takich działań na stadionie pozostanie wiele wolnych miejsc. Kto wtedy w październiku lub listopadzie będzie chętny kupować bilety (po pierwsze drogie, po drugie zakup wiąże się ze sporymi kłopotami i po trzecie pogoda zapewne nie będzie zachęcała do oglądania meczów). Pustawy stadion, to z kolei kiepska atmosfera na meczach i oczywiście mniejsze zainteresowanie sponsorów i reklamodawców. I jeszcze jedna bardzo ważna sprawa. Jeżeli obecnie nie będzie na stadionie dzieci, to kto w przyszłości będzie kupował karnety i bilety?
Pozdrawiam - Mentny
oczywiście podpisuje się pod apelem
A jak dla mnie to nie ma zadnych podwyzek , zupelnie was nie rozumiem przeciez za 7 meczy placilem karnet 150 zł a teraz za 9 place 200 to ja was zupelnie nie rozumiem.
wychodzi praktycznie na to samo. chodzi mi o sektor C. Na B lepsza widocznosc i moze dlatego ceny wyzsze.
Nie popieram apelu bo pieniadze ida i tak dla klubu.
Trudno trzeb przoszczedzic i dac te 200 złotych no coz odmowie sobie kilkunastu przyjemnosci zmienjsze ilosc wypalanych petów i wypijanych browcow i kupie karnet.
Przeciez pozniej sie ma spokoj na pol roku .
Nasz klub idzie w ślady Legii :/ pamiętacie co się działo jak u nas była frekwecja po 10k ludzi teraz niewiem czy będzie 5000 ludzią niestarcza pieniędzyi te ograniczenia. Przecietny człowiek zarabia 1000 zł na czysto miesięcznie może troche więcej płaci się opłaty mieszkanie prąd i zostaje malutko i jeszcze do tego ponad 200 zł na karnet tragedia. Jest przerwa letnia prosze władze klubu żeby przemyślały ceny i zrobiły cos ze stadionem żeby znowo chodziło na niego po 10 tyś przecież teraz można cos wyremontować i zrobić zabezpieczenia. NIE IDZMY W ŚLADY LEGII
No to jest juz przesada najtanszy karnet 200 zl PARANOJA !!!!!!!!!!!!!!!!!1
Chyba prf Filipiak chce zaczac mocno zarabiac na kibicach tak nie mozna ludzi na meczu bedzie tyle co we wronkach .
OBNIZYC CENY KARNETOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I ja sie podpisuje...
Vojnar
Meczów ligowych jest 8. Nie można meczu o PP tak sobie zwyczajnie dokładać do karnetu i żądac za to kasy.
Podajesz ceny na sektor C, na które karnety podrożały najmniej. Weź jednak pod uwagę kibiców, dla których najważniejsze jest na meczu być. Nie liczy się miejsce, ale sama obecność. Karnety dla tych kibiców podrożały o 100%!!!! Tak, koszt karnetu podwioł się! Cena najtańszego biletu wzrosła z 15 na 35 zł.!!! Tak na to trzeba spojrzeć. Koszt dla 4-osobowej rodziny NAJTAŃSZYCH karnetów to 800 zł.!!! Koszt NAJTAŃSZYCH biletów na jeden mecz to 140 zł. To jest prawdziwa skala podwyżki. O tyle wzrosły MINIMALNE ceny aby kupić karnet, czy bilety i obejrzeć mecze.
podpisuje sie pod apelem
[b]Ja sie moge tylko pod tym podpisać.[/b]
[i]Obym sie mylił ale zdaje mi sie że ten apel nic nie da.[/i]Ale warto spróbować.
P.S.Ja ten karnet kupie bo nie wyobrażam sobie nie chodzić na Cracovie.
Ale ceny są stanowczo za wysokie.Np. na Wisłe karnety są ciut droższe ale oni zdobywają mistrzostwa,itd..Na Sparte Praga na przykład (która przecież gra fazie grupowej LM)bilet na mecz ligowy kosztuje z tego co pamiętam ok 10 zł na nasze pieniadze.
Poziom prezentowany przez naszą drużynę nie jest adekwatny do cen.Zajęli co prawda 5 wysokie miejsce, ale bez przesady.Nie mamy na razie żadnych sukcesów i wyznaczanie cen porównywalnych do np.Wisły jest wg. mnie absurdem.
To jest najzwyczajniej w świecie chęć zarobienia na kibicach, której to chęci Filipiak stanowczo sie wypierał.Ile bedzie chodzić osób na mecze przy takich cenach?Ile młodzieży bedzie chodzić na Pasy?To działanie doprowadzi do braku młodzieży na stadionie.Wogóle nie tylko młodzieży ale ludzi których po prostu nie stać na taki wydatek.Prosiłbym o zastanowienie sie i zmienienie tych cen na bardziej adekwatne.
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/projekty/vlepki/2.0/images/vlepka_narod_wybrany.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)