Swoją drogą nie wiem jak robia lód w NT ale to jakiś dramat...
wczorajszy mecz wogóle hokeja nie przypominał .
-
-
U naszych rywali (prywatne pogaduchy będą kasowane)
Wiekszosc tych baranow na hokej.net mnei nie obchodzi bo wypisuja kompletne bzdury.
Ja sie spinam ? To chyba tobie troche szkoda ze to GKS jest w dinale a nie Cracovia. Jezeli uwaszasz ze 2 najlepsze druzyny spotkaly sie w polfinale to dlaczego table po zasadniczym wygladala nastepujaco: 1.Cracovia, 2.GKS, 3.Stoczniowiec, 4. Podhale ?? pzodro
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Swoją drogą nie wiem jak robia lód w NT ale to
> jakiś dramat...
wg. mnie na kolanach
>
>
jak mieliśmy wygrać wczoraj skoro nie mielismy w składzie Parzyszka, Belicy, Bagińskiego i Wołkowicza czyli zawodników którzy ciagną gre GKSu...
Podhale wcale nie jest takie rewelacyjne, ledwo wygrali z GKSem grającym padline a nie hokej...
Mam nadzieje ze wygramy ten finał i utrzemy nosa niektórym pasiakom (niestety) piszącym tutaj jak i na hokej.net...
Nierozumiem tego niby przyjaźn a wielu życzy mistrza tym baranom...
A wczorajsza "atmosfera" na trybunach to żenada dokładnie taka sama jak mecz
pozdrowienia z miasta sypialni
no coz , widac tutaj ktora rywalizacja to byl prawdziwy final , wiadomo ze wolimy GKS, wiadomo ze mamy sztame z Tychami i nic tego nie zmieni , wiadomo ze nie cierpimy owco... , ale patrzac obiektywnie sa w tym sezonie lepsi od GKS-u i nie ma sie co denerwowac , prawdziwy , przedwczesny final skonczyl sie we wtorek , nie mam watpliwosci ze w finale bysmy wygrali , moze nie z latwoscia ale bysmy wygrali ! przed finalem postawilem na PODHALE 4-2 , boje sie ze moze byc szybciej . . .
tyski_fan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nierozumiem tego niby przyjaźn a wielu życzy
> mistrza tym baranom...
No dokladnie to samo mowilem przed polfinalem w odpowiedzi na WASZE komentarze na hokej.net tyle ze nie mistrza a finalu wasi zyczyli owcojebom
No i kto tu nas obraża???????? A wracając do tematu, to moim zdaniem ten piątkowy mecz bedzie decydował. Jak wygra Podhale to raczej nie sądzę by Tychy się Podniosły, A jak wygra GKS to może być różnie
MisioPas proszę Cię trochę delikatniej :)
dead - naprawdę przeczytaj trekst na górnej belce - o ile rozumiem że podczas meczów z nami się tu spinasz teraz to już nie masz w sumie powodu żeby się tu wpisywac...
Lubi nas. Pierwszy góral we wszechświecie nas lubi :) Prawda dead że nas lubisz?
Tychy prowadzą w Nowym Targu 1:0 w 3 minucie.
Zapała wyrównał. 1:1.
Troszke sędziowie pomagaja góralom....
nawet nie troszke... ciekawy jestem co pan Pysz teraz powie :)
GKS !! GKS !! GKS !! Brawo dla tyskiego zespołu !! ...
Sędzia się starał... panie Pysz i Białoński - czekamy na opis.
Jak to co powie że sędzia przekręcił mecz bo uznał gol Sarnika. Oczywiście będzie to mówił pod czujnym okiem Wojasa.
Gol prawdopodobnie był ale sędzia słusznie zrobił ,że nie uznał jak nie był w 100%-ach pewien.
(sorx, zapomniałem się - Cracovia kupiła sędziego ,żeby Podhale boleśniej odczuło przegraną ;););) )
Gratulacje dla GKS , Gratulacje dla Sarnika!!!! (oby od czerwca był u nas spowrotem)
Brawo Tychy brawo Sarnik!!!!Dobrze ze Cracovia kupiła sedziego bo te owco...byly już mistrzami ,a tak muszą jescze sie pomęczyć.
Wogole to kupilismy sedziow na 7 mecz polfinału
ale Tabisz płacil kartą i mu cofneło operacje...
Gratulacje dla Tychów
Walczcie chłopaki, bo na razie jestescie słabsi
ale teraz przed wami 2 mecze u siebie
Tak swoją drogą , to śmiesznie wygladają teraz dogryzania kibiców Podhala na temat naszej stodoły (może to i stodoła ale jest w niej lodowisko) . Mecze w NT pokazują ,ze tam lodowiska obecnie nie ma .... sensowny hokej kończył się w każdej tercji góra w okolicach 10 minuty. Potem zaczynał się chaos na powstałym śniegu:(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)