Transfer marketingowo petarda! To samo Wolski wcześniej. Tacy gracze w naszym bagnie hokejowym to takie wisienki na calej plastikowej kupie.
-
-
U naszych rywali (prywatne pogaduchy będą kasowane)
Tyle lat w nhl i gość ma "mgliste pojęcie o hokeju"
Za to valcak byl takim prze kotem ze wyladowal na zapleczu zaplecza.
Smiejecie sie z oliwy, ale to jego nazwisko jest na pucharze i to on nosi sygnet.
To go pocałuj z pełnym uniżeniem w ten sygnet.
Jakby Wolski,Zenek czy Oliwa grali w Cracovii to bys nie tylko w sygnet ich calowal Torreadorze.Zajeb ista zazdrosc przez Ciebie przemawia.
A kto sie z niego smieje?
Pisalismy ze marketingowo swietna sprawa,ale jest od bojek,czego u nas w plastikowej nie uswiadczy bez wiekszych kar.
Inna sprawa to fakt ze zostal zawieszony za doping,co troche bruzdzi w jego wspanialosci. No i chyba od kwietnia nie gral w hokeja?
Inną rolę w druzynie ma Valcak, a inną Zenon. Widać, że patent Sanoka na po jest ciągle ten sam czyli prowokowanie przeciwnika. Niemniej jestem za sprowadzaniem zawodników z Kanady ale pokroju Kostucha a nie Zenona K. ;)
Jakby do nas Zenon K. przyszedl to byscie piali z zachwytu. Jejki,ahy i jaki to wspanialy bo z NHL.
Tak samo Wolski jak przyszedl do Sanoka i gral na "miekkiej pecinie" ;) to jezdziliscie po nim jak po lysej kobyle.
Mysleliscie ze on dla Sanoka sie zabijal bedzie za marne grosze???
Gosc teraz napierdziela bramki i asysty az milo a na Sanok ma wyebane.Jednak fakt ze ktos taki byl w Sanoku jak Wolski to my mozemy obejsc sie smakiem.
A krakowiskie obchodzenie sie smakiem to mieszanie z blotem wczesniej Wolskiego a teraz mimo ze nie zagral ani minuty Zenka bo na dopingu, ze sie bije i ze nie umie grac :) Gosc graw NHL i nie potrafi grac :) :) :)
Czemu siedo Daniela nie czepialiscie jak byl za to samo zawieszony?? tez doping i co???
Mi sie polityka Sanoka podoba i to bardzo bo grac maja kim idotego zabijake sciagneli :)
Brawa bo maja pomysl a u nas lapanka,lapanka i jeszcze raz lapanka.Kto nie spierduli sprzed worka to gra u nas :)
A to jak z nhl to trzeba piac z zachwytu i bron boze faktoe nie przytaczac. I oczywiscie opini swojej o zawodniku miec nie mozna...
Wolalbym u nas Pietrusa nuz Wolskiego czy Konopke,bo dla mnie to poza narketingien wyrzucanie pieniedzy w bloto.
Wolal bys Pietrusa na caly sezon zamiast Wolskiego??
jak się tak zachwycamy zenonem to może jeszcze Riha i Danton by się nam przydali? Cieszyć się z transferów Sanoka? Zazdrościć? Że zapłacili za dwóch gości z NHL którzy przyjdą się poślizgać? To ja już wolę oglądać zaciekle mecze z Katowicami niż takie "gwiazdy".
U nas w lidze - oczywiscie! Patrzac realnie to Wolski nie bedzie gral tu tak jak w nhl czy khl,chyba zeby mu zaplacic dobrze,ale 1/3 czy 1/4 budzetu na jednego grajka...
W niczym nie umniejszam Wolskiemu czy Konopce, zupelnie rozni zawodnicy ale obaj dobrzy - tylko na nasza lige to poza marketingiem nic nie da.
Ale ciesze sie ze teraz troche wiecej ludzi przyjdzie na mecze z Sanokiem
Generalnie zgadzam się z Kruszyną i Marcinem_ksc. Świetny ruch Sanoka. Chciałbym, by u nas tak się myślało o budowie drużyny jak tam.
Pamiętacie kto został mistrzem w sezonie, w którym Wolski grał w Sanoku? Nie wiem jak wpłynęła jego obecność na morale innych zawodników, a jak na budżet klubu, w każdym razie coś było nie tak.
A w tym roku dla odmiany wszystkich pogodzi Jastrzębie ;)
Nie ma się o czym rozpisywać. To bardzo konsekwentna i mądra polityka sponsorów Sanoka. Tak właśnie zdobywa się rozgłos, media, telewizje śniadaniowe, cytowania. Wiedzą bardzo dobrze, że dla większości mediów zdobycie Mistrzostwa Polski nie jest warte nawet artykułu, a takie transfery tak. To nie są głupi ludzie jak widać i wiedzą jak tym wszystkim kręcić, przyciągać kolejnych sponsorów itd. Wartość sportowa tego zawodnika ma tu drugorzędne znaczenie.
Zwłaszcza, że ostatnio grał w kwietniu zeszłego roku.
W ubieglym sezonie w Buffalo , Konopka zagral w 23 meczach , zdobyl 1 punkt i oddal
1 ( jeden ) strzal na bramke .Urodzony nad Niagara. Jako enforcer mial limitowany czas
na lodzie , od 3 do 9 min na mecz. Kazdy z zawodnikow Cracovii moglby zrobic taki wynik
gdyby mial okazje zagrac w NHL-u.
Zastanawia mnie jedno , na tą chwilę Sanok ma 14 obcokrajowców. Mam pytanie czy wszyscy są liczeni jako obcy czy któryś z tych zawodników ma inne papier ??? Ilu może wystąpić w dany meczu 8 ???
roki07 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zastanawia mnie jedno , na tą chwilę Sanok ma 14
> obcokrajowców. Mam pytanie czy wszyscy są
> liczeni jako obcy czy któryś z tych zawodników
> ma inne papier ??? Ilu może wystąpić w dany
> meczu 8 ???
n.p Zatko traktowany jako Polak bo juz gra kilka sezonów u nas tak jest z Dvorakiem
Pietrus ma Polskie i Kanadyjskie obywatelstwo
Cichy tez babcia Polka ? i jako Polak traktowany ?
i.t.p i i.t.d tak sobie to wymyślili
u nas 9 zagranicznych w tym Dvorak jako Polak
nie ma juz tego przepisu ze gra 4 lata to jako polak,
teraz jako polak jest liczony gosc ktory ma polskie korzenie i zlozy wniosek o obywatelstwo (za niego nie trzeba placic) - Pietrus, Cichy, Danton...nie wiem czy ktorys jeszcze, natomiast w meczu moze wystepowac chyba 8 zagranicznych, chyba ze zaplaca za kazdego ponad 8 to moze ich byc wiecej - jesli dobrze pamietam i rozumiem to mogli zakontraktowac 20 zeby miec rywalizacje, a do meczu wystawia 8 plus to co zaplacili przyspawanemu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)