gatki - no może, ostatecznie ......jako rezerwowe dla Polonii Warszawa by pasowaly:(
onuce - jak sama przeze mnie nadana nazwa wskazuje....:(
koszulki - w tym calym badziewiu chyba jeszcze najsensowniejsze, tylko czemu ten klin (a nie ewent. dodatkowy pas) i czemu tak nisko pasy się kończą:(
-
-
Nowy sezon nowe stroje ? Precz z becikami !!!
Trzeba byc slepym albo pracowac w firmie Zina zeby cos takeigo zaprojektowac.
Ciekawe co przeszkadzalo w przedluzeniu umowy z Vigo.
ja myśle że na 100lecie to powinniśmy mieć jakieś kozackie stroje choćby od Adidasa ...
tacy dwaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> gatki - no może, ostatecznie ......jako rezerwowe
> dla Polonii Warszawa by pasowaly
> onuce - jak sama przeze mnie nadana nazwa
> wskazuje....
> koszulki - w tym calym badziewiu chyba jeszcze
> najsensowniejsze, tylko czemu ten klin (a nie
> ewent. dodatkowy pas) i czemu tak nisko pasy się
> kończą
>
Koszulki lepsze od Vigo jak pisałem bo nie mają "plamy" pod pachą
Natomiast reszta to zamówiona jakby specjalnie chcieli konserwatywnym kibicom na złość zrobić...
ja pier..le ale nam sie sezon szykuje: zaje.bisty sklad, zaje.bieste stroje no i jeszcze zaje.bista kaske musimy placic zeby to ogladac. normalnie bajer!!!
a na plecach to juz nie potrzeba nazwisk ??
zawsze sie smialem z tych druzyn co nie mialy nazwisk na strojach i przyjdzie mi teraz sie smiac ze swoich ulubiencow :/
kkk no co Ty. Koszulki indywidualne na pewno się robia i wątpie by grali w nich w sparingach. Loga IDEA też nie ma...
Koszulki jeszcze udja
ale te spodenki takie opiete , na wf moze bym takie zalozyła :D ale grac w takich w pilke w 1 lidz nieno porazka jak dla mnie
Ohyda - kompletna ohyda - te spodenki to SKANDAL!!!!!!!
Dlatego jakiś czas temu apelowałem by ktoś próbował klubowym najemnikom-profesjonalistom wytłumaczyć jak wyglądają stroje Cracovii i DLACZEGO dla kibiców jest to tak STRASZNIE ważne.
I tak się ciesze ,że koszulki są OK. Bo jakby jeszcze koszulki na 100-lecie spi...li to byłby dramat. Ale po kiego grzyba im prawie 100-letnie tradycje klubowe łamać...czyzby Kamax Kańczuga w takich spodenkach gimnastycznych grywał?
Rock, jak nie wiadomo o co chodzi to pewnie chodzi o....
Karv, ma rację, co to za spodenki, a fuj. Powinny być czarne i tyle!
Z natury staram sie szukać zawsze jakiś pozytywów - ale jeżeli chodzi o te spodenki to juz doba mija a ja pojęcia nie mam "co autor chciał nam przekazać".
Mam nadzieje żę to tak chwilowo - i nie będą nam z tymi malowidłami na gaciach biegać.
Stroje kompletna pomyłka... Kto wymyślił takie spodenki??? Niestety, to już wersja ostateczna, cytuję za "Teraz Pasy": Na białych spodenkach, pozbawionych dotąd praktycznie jakichkolwiek ozdobników, umieszczono po bokach czerwony klin z grubą, czarną oblamówką. Czarne spodenki, używane w komplecie z pasiastymi koszulkami, będą miały czerwony klin z białą oblamówką.
Tylko na koszulkach mają jeszcze pojawić się nazwiska... A propos koszulek, to ten klin z przodu z nazwą firmy Zina to moim zdaniem też dramat...
hmmm... trza namierzyć adres mailowy do firmy ZINA i gremialnie im wysłać pareset maili, że jako kibice Cracovii jesteśmy oburzeni takim badziewiem jakie zrobili i ch.j z tym że się w klubie podobają jak zrypali sprawę po całej lini i nam się nie bodobają - a tu stulecie na karku.
Kibice Jagiellonii mieli podobno wpływ na wzór strojów! I jak widać na fotkach ten wpływ był dość skuteczny- przecież Jaga zagra w bardzo podobnych koszulkach, w których ich kibice jeżdzili w minionym sezonie na wyjazdy !!!
A my co? "od macochy" ?! Nas nikt o zdanie nie pytał?
Stroje się nadają ...
... ale do GRUNTOWNEJ POPRAWKI !
Co do "profesjonalizmu" tej firmy, to wystarczy zresztą wejść na ich oficjalną stronę: www.zina.pl. Na stronie nie ma nic, nawet adresu w Polsce, ale miłośników geografii zachęcam do otwarcia mapki ("tutaj jesteśmy") i zobaczenia, gdzie wg nich na mapie znajduje się Litwa. Wieszcz by się w grobie przewrócił...
Powiem szczerze że na początku napisałem że nie ważne w jakich strojach bedziemy grać ale po obejrzeniu strojów zmieniam zdanie.
Koszulka jeszcze jako tako sie prezentuje-powiedzmy że mogłaby być.\
Ale spodenki zjebane na całej linii.Takie spodenki to miał mój były gość od wf-u i wszyscy z niego polewaliśmy.Pomijając fatalny wygląd to projektant chyba chciał żeby piłkarzom sie jądra zgniotły w czasie gry.
Do poprawki te spodenki a najlepiej żeby były po prostu czarne.
Koledzy pewnych spraw nie możemy przeginać ;) ...
Powiem krótko, bo nie chcę się denerwować:
TOTALNY SYF!!!
No firma chciala pewnie upchnąć co miała w magazynie . ALE OD CZEGO jest w Klubie marketing od czego jest Tabisz. To on po 2-ch latach pracy nie wie jak stroje Cracovii wyglądają.?
Podnieśli nam znacznie ceny, zlikwidowali w praktyce do minimum sprzedaż biletów...to by nas chociaż łamaniem wieloletniej tradycji Pasiastych strojów nie wkurzali!
Wstawić białe kliny do białych , czarne doi czarnych i będzie ok a nie jakieś obramowane czerwone PLAMY! Może to i ładne ale nie na strojach Cracovii!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)