Zióły żal , podobno nie dogadał sie o kase , a podobno kontrakty były podpisywane bezproblemowo
-
-
Zióło i Paluch odchodzą!!!
Jak to Ziolo odchodzi?? Nie wierze w to! Skad masz takie informacje?
Dzisiejsze Tempo
Gdzie odchodzi?????
nawet tak nie mów .........
Witam...
W Biuletynie tekst z Tempa na ten temat...
Pozdrawiam
Crac
Nie tylko nie Ziolo...
Moim zdaniem Zióło jest potrzebny niech sie jakaś kartka albo konuzja przytrafi Miłkowskiemu albo Kolasie i znów nie ma obrony, choc jak ja bym był tranerem to Zióło by miał pierwszy skład
To by była strata jakby odszedł!!!
Czy ktoś wie o co chodzi z Ziółkowskim?????????
Ja bym tego nie drążył , gdyby nie gole Zióły i obrona Palucha (np. karny i cały mecz z HKS) jesienią to figę zobaczylibyśmy a nie drugą ligę. Niech się chłopakom wiedzie jak najlepiej!
Kurde bez Ziółka :-(((((((( Dawał koloryt boiskowy.
ZIÓŁO NIE ODCHODZ!!!!!
ZIÓŁO!!!
where are you???
kurcze, już tak na tym forum wionęło ideałami i szczególną relacją.... a tu rzeczywistość skrzeczy
STASZÓW SIE KŁANIA PANOWIE Z I P
Tak to prawda. Teraz dostali za Staszów.
Czy mi się wydaje, czy zadziałała cenzura w tym wątku? Kto mnie wycią i dlaczego?
K.
Mario puzo i klima na cenzurowanym!
Szczerze mówiąc nie widzę powodów-ich wpisy były tylko dla wtajemniczonych i nie wiem dlaczego wyleciały. Więc: ???
no tesh widziałem ich wpisy i nie zawierały niczego co kwalifikowało by je do wyrzucenia...
@!#$,to jest przesada..............Stawowy zaczyna mi działać na nerwy..........
Martinez-a co Stawowy ma do tego, bo nie rozumiem?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)