Dzięki za klasę (nie tylko na boisku).
Mam nadzieję że odbędzie się uroczyste podziękowanie (nie pożegnanie, bo Kazek na stadionie będzie zawsze mile widziany).
-
-
Na pożegnanie Kazimierza Węgrzyna - Panowie, czapki z głów!
Kazimierz Wielki II na zawsze pozostanie w naszych serduchach!
Kaziu, tak, jesteś Wielki. Dla Cracovii przez ostatnie 2 lata nieoceniony. No cóż, rozstania z boiskiem nadszedł czas, ale trybuny na Kałuży to Twój drugi dom.
Panowie, a gdyby tak, wzorem NBA, zawieszać pod dachem głównej trybuny koszulki kończących karierę najwybitniejszych graczy? Kaziu zasłużył jako pierwszy!
wielkie dzięki panie Kaziu
p.s
Gitara tez odchodzi wg Onetu ( Drezno)
Pokorne dzięki, Panie Kaziu! I proszę z nami być, lub chociaż bywać!
Wk.rwił mnie Filipiak tą decyzją. Może Kazek ma swoje lata, ale trzyma obronę, jakby miał dziesięć lat mniej. Bez niego nie byłoby 1. ligi na Kałuży (tak jak bez Wojtka Stawowego).
W każdym razie:
DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKO PANIE KAZIMIERZU!
Dziekujemy za wszystko!!!
Panie Kazimierzu
Dziękuję!
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
Wielkie podziękowania dla wielkiego piłkarza.
Będziemy pamiętać.
Kończy się pewna epoka, przynajmniej z mojego punktu widzenia.
Już nie będzie na boisku nikogo starszego ode mnie...
Szacuneczek Panie Kaziu!!!
Kaziu dziękuje bardzo!
Byłeś przez te dwa lata nie tylko wielki wzrostem, ale przede wszystkim grą i umiejętnościami. Szacunek !!!
Kaziu...DZIĘKUJĘ !!!
.
Tak będzie trzeba bo myśle że Kazek zrobił dla nas dużo więcej niż inni piłkarze!Nie było to widoczne ale on był przecież podporą drużyny! takim ....mentorem:)
DZIĘKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękujemy..!! Kaziu nauczyłduzo naszych zawodników,oby to wykorzystali w przyszłości..
Wielkie dzieki panie Kaziu!!!
Jestem dumny że grał pan w naszym klubie!!!
Jeszcze raz dzięki;-)
Zapraszam na nasze mecze w rundzie jesiennej!!!
1173 dni później
Węgrzyn Kazimierz - obiektywizmu na przyszłość życzę.
Węgrzyn bardzo dobrze komentowal obiektywnie wiec niewiem o co sie go czepiacie
dzisiaj wyjatkowo obiektywnie, a zwykle komentuje derby jak mecze reprezentacji z kimstam
np mamy szanse, powinnismy strzelic, nie tak powinnismy grac(to MY to ta szmata)
slychac,ze byl za nami
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)