Ciekaw jestem czy bez "ogranego" Bojara byloby to piate miejsce
-
-
Czy Stawowy w ogóle ma wady?
Misiu zaspokoje twoją ciekawość. Byłoby 5, ale pięć miejsc niżej w tabeli.;)
4 dni później
Ma same wady i ani jednej zalety :-)
Zgadzam się tylko częściowo, ale napewno popieram kwestię istnienia klubu "Chłopaczków Stawowego". Nasz trener nie daje szansy innym piłkarzom, siedzi cały czas na swoim, do końca zycia nie wybacze mu, że odeszli tacy zawodnicy jak Citko (nie ukrywajmy, z jego winy). Dobry zespół to zespół w którym jest rywalizacja (słowa Stawowego) ale w jego przypadku to się nie sprawdza - grają cały czas ci sami gracze (nawet o niskiej formie), a zmiennicy wchodzą w końcówce meczu - może czasem tak na odwrót??
3094 dni później
:)
Jakże aktualne..
To co w końcu? Ma czy nie ma???
Dorwasa będą cytować potomnym. Już w 2005 wiedział co w trawie piszczy.. :D
A ktoś tu chciał kasować stare tematy... Boże kochany... :)
Kilka podpunktów nadal aktualnych ;)
Jako nowy użytkownik nie widziałem tego tematu wcześniej, ale widzę, że pewne rzeczy się nie zmieniają mimo upływu prawie dziesięciu lat...
Szkoda, że temat upadł wtedy tak szybko. Chciałbym zobaczyć czy dziś te same osoby atakują Stawowego i te same go bronią :)
Stawowy mimo ze jest niereformowalny jak komunizm to od 6-7lat zrobil wynik punktowy ktory pozwala nam sie cieszyc bo 9 zwyciestw to nieraz nie mielismy w calym sezonie!!!
On nie jest niereformowalny, on jest konsekwentny;)
Ale taktykę zmienił ;) :D
Widać ze Wam się nudzi przed świętami zamiast pomoc zonom w zakupach i sprzątaniu a nie gnebic trenera :)
Nie możemy wytrzymać bez plucia jadem;)
To nie plucie, to podgrzewanie jadu wyplutego osiem lat temu ;)
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To nie plucie, to podgrzewanie jadu wyplutego
> osiem lat temu ;)
Ciekawe czy "postny", bo to piątek i Adwent.
Każdy trener ma wady i zalety .W przypadku Stawowego zalety biją na głowę wady ;
Na tle wielu poprzedników to trener z innej bajki .
Wymienie pozytywy ;
-atmosfera w szatni brak podgrupek ,zawodnicy walczą jeden za wszystkich wszyscy za innego .
Są szanowani i trener robi wszystko by dobrze czuli się w klubie .Stoi za nimi murem i zawodnicy to wiedzą
-przygotowanie motoryczne i taktyczne .
Motorycznie prezentujemy się bardzo dobrze a każdy zawodni wie co ma grać jak mamy piłkę i jak ma ją przeciwnik.
Przy wielu poprzednikach taktyki nie było wcale ,a siły było maks na 45 minut.
Co do taktyki jest uczona do bólu i to przynosi coraz lepsze efekty .W wielu meczach nasi przeciwnicy zostali całkowicie zdominowani i w zasadzie nie byli wstanie zrobić nam krzywdy .Tak wyglądała 2 połowa w derby ,mecz z Jagą ,KSG ,Ruchem u nas ,Widzewem ,Ślaskiem .To jest wlaściwa droga mimo że kilka razy dostaliśmy obuchem mocno .Takie granie nowoczesne ,szybkie ,dobre taktycznie dalo nam 30 pkt a DOBRZE WIEMY ŻE MIELIŚMY MULTUM PECHA .Tych punktow powinno być co najmniej 5-6 więcej .
Jestem pewnien że granie na wyczekiwanie co zrobi przeciwnik spowodowało by tylko to że znów bylibyśmy ligowym popychadłem BEZ STYLU BEZ TAKTYKI .Myśmy to już przerabiali i skonczyło się 2 spadkami i tragiczną grą .
-Stawowy to uczciwy czlowiek .Zaimponował mi jak wg nie podjął rozmów z AEK Ateny mimo że trenował nas tylko w 1 lidze A ZAROBKI ZAPROPONOWANE MU PRZEZ GREKÓW BYŁY 4 KROTNIE WYŻSZE.Jak się to ma do innych ?
Pierwszy przykład wielu chciało do nas Probieża .Z dnia na dzień olał łks jak grecy podsunęli kontrakt ,z nami był dogadany by nie odbierać telefonów .Okazało się że trafił do gts .Inni trenerzy podobnie robią .
Stawowy pokazał klasę jako człowiek honorowy i lojalny dla klubu ,prezesa ,kibiców .Jak sam mówił nie mógł by z dnia na dzień zostawić klubu .
To co niektórzy uważają za wadę że nie ustawia zespół pod rywala JA UWAŻAM ZA ZALETĘ .My mamy grać swoje dominować i grać do przodu .Cały czas powtarza drużyna JEST W BUDOWIE .Fundament jest solidny pod to by powstał klasowy zespół .Trzeba mu zaufać i co okienko wymieniać 2-3 słabsze ogniwa zatrzymując w klubie zawodników kluczowych.
Nasuwa się pytanie po co brać wg pod uwagę zmianę trenera jak wszystko funcjonuje jak trzeba ???
Te wiele lat zatrudniania w klubie niby ,,lepszych ''trenerów powinny być dla nas ostrzeżeniem jak popatrzymy na wyniki i nakłady ponoszone wtedy na wzmocnienia .Wyniki były tragiczne i nie dało się tego oglądać .
Tu nasuwa się jedno hasło ,,SZANUJ TRENERA SWEGO KTÓRY WYNIKI SPORTOWE MA BARDZO DOBRE BO MOŻESZ MIEĆ GORSZEGO''.Przeciwnicy trenera wskazywali wiele razy TYCH LEPSZYCH .Ile to było achów echów jacy to fachowcy ????Gdzie oni teraz są ????
Masz dużo racji ale z tym AEK ATENY to raczej bajka, równie dobrze mógł go chcieć REAL :)
[i]Są szanowani i trener robi wszystko by dobrze czuli się w klubie .Stoi za nimi murem i zawodnicy to wiedzą[/i]
Ciekaw jestem czy Żurek, Wasiluk i Wełna myślą tak samo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)