Szlag by to trafił, można się załamać 15 minut - 3 bramki.
Po Wojtku - nie ma innej opcji...
-
-
Znów ostatnie 15 minut - czyli pożegnanie Wojtka
co Oni narobili??????
Szkoda mi Wojtka :(
a do 76 minuty bylo tak pieknie...
Taka wtopa, czuję się jakbym żył w innym świecie.
BRAWO WOJTEK!! ZAJEBISTE ZMIANY!!!! Ja nie wiem chyba sie popłacze za chwile!! Jak kur... można przegrać prowadząc 2:0??!! Brak mi słów.
JA PIRDO...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szkoda znam ten bol wczoraj Podbeskidzie w plecy dzis Cracovia przegrała puchary :(! Po huj amice te 3 pkt ??
qr........ czuje się jak mega-frajer za karę to oni na nogach powinn8i zapierd.......... ide chlać z zalu qr....
rece opadaja...
Niestety to jest więcej niż zwykła porażka.
Zaufanie które procentuju, co nie?
nie takie wtopy w zyciu widzialem. odkujemy sie za rok!
Wina Stawowego !!!
Kiedy on chciał robic zmiany ??? Po meczu ??
Teraz nie bede narzekał na jego odejscie, poprostu zawalili wygrany mecz !!!!
Ja pie........e mam dość :( :( :( :( - taką szanse, taki wynik tak roz.......ć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Filipiak !!!!!! dalej uważasz, że nie potrzebne są zmiany ??????!!!!!!!!
A nie chce mi sie pisać .........
Panowie, tak na marginesie nie dziwie się Filipiakowi że go cholera bierze ;((
"Biore to na siebie..."
gra Swistak-jak nie kartka czy karny to bramka...
A teraz madre posuniecia Profesora
....zapowiadaja sie zajebiste wakacje
Dobrze że to nie mecz o utrzymanie - moim skromnym zdaniem temat trenera zostaje zamknięty - nie ma dla gościa ratunku - a szkoda troche
A co kurwa - Wojtek gral na boisku czy chlopaki? Wy tak pierdolicie jakbysmy po tym meczu z ligi spadli!
Jakbym był prezesem to by wszystkie grajki na butach wracały!!!!!1 Wygrany mecz w tak frajerski sposób oddać!!!!!
KURW. MAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CZEKAM na konstruktywną analizę działań STAWA przez nieprzejednanych obrońców.CRACO masz głos///////
CRACOVIA to my wszyscy ,a nie ty.
WG MNIE TEMAT DO WYWALENIA, SAME EMOCJONALNE WPISY
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)